Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Çok saolun cevapladıgınız icin gebemisiniz ne oldu ???

Merhaba canim nasilsin bi belirti varmi bazi arkadaslarda kasik agrisi varmis ben de 13 nosan pazartesi transfer oldum yani bugun ikinci gunum yeni bitti ama. Bi belirtim uok kasiklarimda falan sem simdi nasilsin
vallahi canım tam 1 hafta oldu acızık kasıklartım agrıyo bide gogus uçlarım sertleştı amakullandıgım ilaçlara yoruyorum ben bunları

vallahi canım tam 1 hafta oldu acızık kasıklartım agrıyo bide gogus uçlarım sertleştı amakullandıgım ilaçlara yoruyorum ben bunları
MERHABA arkadaşlar bende 13.de trans oldum yatmaktan bulanıma girdim(
herhangi bir belirti olması gerekiyor mu?4.günümdeyim ama hiçbirşey hissetmiyorum

Bilmiyorum afedersiniz çok gazınız var mı yaa ..
Ufff ben kendimi bıcaklıyacım yaa
canım bende transtan sonra gaz olmadı da bende polikistik var ve ilk denemede yumurta toplama sonrası senin de tarif ettiğin gibi karnım patlayacak gibi olmuştu.dr.um ilaçlar nedeniyle OHHS denen sendrom oluştuğunu bu yüzden tedaviye ara vermemiz gerektiğini söylemişti.inş öyle birşey yoktur ama tüm arkadaşlar bu konuda uyanık olsunlar ve dr.larıyla her tür şikayeti küçümsemeden veya ilaçlara bağlamadan konuşsunlar diye söyleyeyim dedim.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.

pardon sendromun adı OHSS(yanlış yazmışım)

Merhabalar.. Bende dün akşam meleğimi aldim.. 2 embriyo transfer edilecekti ancak çözülme aşamasında orta kalite olan geri dönmek istememiş maalesef o yüzden bir tanecik meleğimi alarak beklemeye başladım :) transfer sonrası geçen seferkinin aksine (ki yarım saat sonra hemen kalkmış hemen eve gidip normal hayatıma devam etmiştim, 2.3. günler gezmeye çıkmış, yemek, temizlik herşeyi yapmıştım.) bu sefer yaklaşık 4.5 saat hiç kalkmadan yattım.. Allahtan annem yanımdaydı da tuvalete bile kalkmadan sürgüyle hallettim. Zaten eve döndüğümüzde epey geçti.. Sadece burada tavsiye edildiği için ve denemekten ne çıkar deyip 2 dilim ananas ve nar suyumu içip yattım. ve tabii ilaçlarımı da.. sabah uyadım.. crinone jel den sonra hafif dolandım evde.. ama onun dışında tam anlamıyla istirahat modundayım.. ilaçlarımın yanı sıra dediğim gibi nar suyu ve ananas yemeğe devam edicem.. ilk 5 gün özellikle (nasıl olacak bilmiyorum ama) küçük ev içi yürüyüşler dışında hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum. Doktorlar aksini söylüyorlar biliyorum ama bu sefer gönlüm böyle rahat edecek.. Test tarihimiz 24 nisan.. Bakalım kalan 8 gün nasıl geçecek..
Hepimizin gönlüne göre olması dileklerimle...

Arkadaşlar crinone jel sonrası yatmak mı lazım yürümek mi bilemedim.ben iyice emilsin diye yatıyorum.
bu konuda bilgisi olan bana cvp verseniz çok sevinirim.

ananas ve nar suyu ne için kullanıyorsun,ben yeniyim hiç birşey bilmiyorum(((

ananas ve nar suyu ne için kullanıyorsun,ben yeniyim hiç birşey bilmiyorum(((
Valla bende burada okumuştum.. Tam anlamıyla ne işe yaradığını biliyorum desem yalan olur.. sadece embriyonun büyümesin yardımcı oluyor diye yazmış birisi.. ona istinaden.. nar suyu konusunda eski doktorum da amerikada henüz çalışma aşamasında olan bir araştırma olduğundan bahsetmişti. yine embriyonun büyümesine yardımcı anlamında.. ben en nihayetinde ikisinin de en kötü ihtimalle vitamin mantığıyla yenilip içilebileceğini düşünerek, birazda kendime plasebo etkisi yaratsın diye devam ediyorum..

teşekkür ederim canım
benim de test günü 23.de .bu ikinci denemem ve negatif çıkacak diye çok korkuyorum

rica ederim ama lütfen aklın gibi bedenini de bu negatif düşüncelere itme.. pozitif düşünmeye çalış.. daha çok erken bu düşüncelere kapılmak için..

Merhaba.iyiaksamlar kızlar..bende 14 inde transfer oldum tek embriyo yerleştirdi doktorum.ilk denemem..24 u test sonucu..Salı dan beri evden çıkamadım sürekli uzanıyorum..eşim kaldırmıyor..yarın evime gideceğim uçak la..arabayla döneriz demiştim ama 8 saat arabada oturmayayım diye ben uçakla o arabamızla dönecek..umarım herkes Sağlık la bebeğine kavuşur..

Kızlar 13 nisanda 5.gun blast embriyo transferi oldum. Az önce Afedersiniz peçeteye sümuksu akıntı geldi va miböyle birsey yaşayan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…