- 30 Ocak 2015
- 550
- 268
- 43
- 37
Yani yatiyorum evde yuruyusler yapiyorum oturuyorum ikinci tup bebegim bu bnm cnm ilkinde cok yattim hic kimildamadim bundada biraz saldim acikcasi bide boyle deneyelim dedim yosa bn cok pimpirikliydim suyumu bile almazdim ama bakindim etrafima insanlar calisiyo yinede rabbim nasip edince oluyo oyuzden cok yorulmadan daha az dikkat ederek dinleniyorum cnm basini agrittiysam kusura bakma ha bide bnm ilk gunden beri ara ara sancim oluyo kasiklarda biraz batma biraz agri gibi sonra nide sag tarafim genellikle arada geriliyo sendeki belirtiler neydi cnmİnşallah güzel haberler verirsin yatıyomusun genellikle belirtilerin varmı hiç ?
Ben transferim olduğu gün sadece 10dk yattım sonra evde dinlendim ama sonraki günler Kalkıp e işlerimi bile Yaptım Yavaşça bu ilk denememiZdi yalnızca şunu Hatırlıyorum yattığım iki üç gün bel ağrısından uyuyamıyordum gece uykumdan uyandırıyordu onun haricinde belirti yasamadım az kalmış sende pozitifi alırsın inşallah bunca emek heba olmaz sürekli rabbi temmim bil hayır de elin karnında hayırla sonuçlansın inşallahYani yatiyorum evde yuruyusler yapiyorum oturuyorum ikinci tup bebegim bu bnm cnm ilkinde cok yattim hic kimildamadim bundada biraz saldim acikcasi bide boyle deneyelim dedim yosa bn cok pimpirikliydim suyumu bile almazdim ama bakindim etrafima insanlar calisiyo yinede rabbim nasip edince oluyo oyuzden cok yorulmadan daha az dikkat ederek dinleniyorum cnm basini agrittiysam kusura bakma ha bide bnm ilk gunden beri ara ara sancim oluyo kasiklarda biraz batma biraz agri gibi sonra nide sag tarafim genellikle arada geriliyo sendeki belirtiler neydi cnm
Sagol canim cok tesekkur ederim insallah rabbim hepimizin kucani saglikli hayirli bebislerle doldursunnnnnn aminnnnnBen transferim olduğu gün sadece 10dk yattım sonra evde dinlendim ama sonraki günler Kalkıp e işlerimi bile Yaptım Yavaşça bu ilk denememiZdi yalnızca şunu Hatırlıyorum yattığım iki üç gün bel ağrısından uyuyamıyordum gece uykumdan uyandırıyordu onun haricinde belirti yasamadım az kalmış sende pozitifi alırsın inşallah bunca emek heba olmaz sürekli rabbi temmim bil hayır de elin karnında hayırla sonuçlansın inşallah
Gözün aydın sağlık la kucağına alman dileğiyle canımVee dün kan testinde nihayet hamile olduğumu öğrendim...Darısı bütün bekleyenlerin başına inşallah kızlar
HAYIRLI OLSUN CNMVee dün kan testinde nihayet hamile olduğumu öğrendim...Darısı bütün bekleyenlerin başına inşallah kızlar
Insallah cnm bnmde 7.gunum 28ide test gunum hakkimizda hayirlisi bnde sabirsizlikla bekliyorummmMerhaba arkadaslar benim transferimin 7. Gunu ve heyecanla bekliyorum insallah hepimiz hamile oldugumuzu ogreniriz
Insallah buradan guzel haberlerimizi verelim canim zaman gecmiyor istahim cok acık nasil geciyor bekleme surecinInsallah cnm bnmde 7.gunum 28ide test gunum hakkimizda hayirlisi bnde sabirsizlikla bekliyorummm
Aynen gecmiyo cnm bnm istahda bisi yokta sncim oluyo ilk gunden beri batma da var gerilmede sag tarifim daha yogun senin durum nasilInsallah buradan guzel haberlerimizi verelim canim zaman gecmiyor istahim cok acık nasil geciyor bekleme surecin
Benimde ayni canim agrim var stresten yiyorum bugun disari ciktim yurudum biraz iyi geLdi benim testim sali gunu drum 10. Gun istediAynen gecmiyo cnm bnm istahda bisi yokta sncim oluyo ilk gunden beri batma da var gerilmede sag tarifim daha yogun senin durum nasil
Kacinci gun embryosuydu cnm bide bnm dondurulmus ve 3 gun embryosuBenimde ayni canim agrim var stresten yiyorum bugun disari ciktim yurudum biraz iyi geLdi benim testim sali gunu drum 10. Gun istedi
Caniim hayirli olsun bebegini kucagina sagliklica alirsin insallah darisi basimiza olsun . Transfer sonrasi hic belirti yasadinmiVee dün kan testinde nihayet hamile olduğumu öğrendim...Darısı bütün bekleyenlerin başına inşallah kızlar
Canim 5. Gun ondan erken yapiyolar sanirimKacinci gun embryosuydu cnm bide bnm dondurulmus ve 3 gun embryosu
Evet canim 5.gune oyle yapiyola cunki onlar daha buyumus oluyolarmis 3 gune gore 2 yada 3 gunCanim 5. Gun ondan erken yapiyolar sanirim
Bu arada sen nerde tedavi goruyosun canimEvet canim 5.gune oyle yapiyola cunki onlar daha buyumus oluyolarmis 3 gune gore 2 yada 3 gun
Canim ben izmirde irenbede oldum senin neredeBu arada sen nerde tedavi goruyosun canim
Benimde ankarada novaartta cnmCanim ben izmirde irenbede oldum senin nerede
Aslında çok fazla yaşamadım. İlk günlerde biraz ağrım oldu ama bazıları yumurta toplamadan dolayı olduğunu yazmışlar. O yüzden emin olamadım. Yalnız o ilk günlerde rahmimde gurul gurul bir hareketlenme hissediyordum. Alt karın bölgemde hafif bir kitlenin ağırlığı da vardı. Yalnız bu semptomlar transferden dört beş gün sonra kayboldu. Bende hiç kan veya lekelenme olmadı. Sadece vajinal yoldan aldığım progestan ile birlikte renksiz bir akıntı olmaya başladı. Bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor aslında. Bence bunlara kafanı takma. Sadece stresten uzak dur ve iyi beslen. Hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahCaniim hayirli olsun bebegini kucagina sagliklica alirsin insallah darisi basimiza olsun . Transfer sonrasi hic belirti yasadinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?