İki tane koydular canim acibadem maslak bulent tirasBenim de iki aşılama negatif. Temmuzda yaptırmayı düşünüyorum tüp nasipse. İnşallah güzel haberler verirsiniz. Kaç embriyo koydular ve hangi hastane?
Bugün benim alt komşum aradı.o da dedi bu süreyi oku dedi..birde meryem süresi ni demişlerdi.geçen hamileliğinde meryem süresini okumuştum..bu süreyle ilgili sayıyı kim söyledi canım sana..orda daha farklı rakamlar yazıyordu..merak ettim..napsak ki şimdi..Su duayi okumam tavsiye edildi. Evlat sahibi olmak isteyenler okumaliymis. Cok kisa bir dua 7774 kez okunmali. İnancliysaniz bende size tavsiye edeyim. Allah kullarina benden isteyin yeter ki, vereyim diyor.
"Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin"
Dua Enbiya suresinin 89.ayetinde var kontrol edebilirsiniz. Anlami da su;
"Rabbim, beni tek başıma bırakma ve Sen, varislerin en hayırlısısın.”
cnm duada önemli olan niyet samimiyet ve istikrar .yani duanın kabul olacağını gerçekten inanarak zamana takılmadan inancla devam etmektir gerisi(örn:sayılar )teferruattır.bence sayılara takılma Allah bize bahşettiği güzellikleri sayıyla mı veriyor ki biz ona ettiğimiz duayı sayalım:)Bugün benim alt komşum aradı.o da dedi bu süreyi oku dedi..birde meryem süresi ni demişlerdi.geçen hamileliğinde meryem süresini okumuştum..bu süreyle ilgili sayıyı kim söyledi canım sana..orda daha farklı rakamlar yazıyordu..merak ettim..napsak ki şimdi..
Cevabın için çok teşekkürler. Yeni başlayacağım için kafamdaki sorulara cevap bulmak amacıyla sordum. Embryo sayısı duruma göre belli oluyor demekki. Kimine 1, kimine 2 koyuyorlar. Sen yardımcı oldun, cevap yazdın, Allah da senin işini kolaylaştırsın. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.İki tane koydular canim acibadem maslak bulent tiras
cnm ebriyo sayısı artık istedikleri kadar koyamıyorlar çünkü yasalar koyuldu.ona göre yaş ve deneme sayısı baz alınıyor.ilk deneme ve 35yaş altı(yanlış hatırlamıyorsam )1 tane koyuluyor.diğer denemelerde 2 tane koyuluyor.bazen doktora bağlı en fazla 3 olmak üzere koyabiliyorlarCevabın için çok teşekkürler. Yeni başlayacağım için kafamdaki sorulara cevap bulmak amacıyla sordum. Embryo sayısı duruma göre belli oluyor demekki. Kimine 1, kimine 2 koyuyorlar. Sen yardımcı oldun, cevap yazdın, Allah da senin işini kolaylaştırsın. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.
Canım bende senin gibiyim hiç birşey hissetmiyorum ağlama da yok bende ne ağrı ne sızı ne leke ne akıntı ;( bu yüzden kendimi sakinamiyorum unutup gidiyorum ani hareketlerde bulunuyorum çok sıkıldım çokkızlar benim de 8.gün ama halaaaa hiçbir şey hissetmiyorum sadece her an ağlama moduna girdim o kadar.o da normal bu kadar hormondan sonra bu kadarına da şükür diyorum.
bu arada saba test yaptım tabi ki negatif çıktı ama tınmıyorum önemli olan kan testi diye düşünüyorum.
hadi kızlar son günler bu da geçecek inş
cnm hemen panikleme belki lekelenme denilen şeydir.yani tutmanın belirtisi.bence öyledir stres yapma bebişine de yansıtma.güzel bir uyku çek.Biraz önce lavoba da peceteye hafif kahverengi leke geldi kızlar..Panik oldum.bu saatte doktora ulaşamam ki..
Canim kiyamam sana ya, uzulme nolurkızlar ben özel şartlar nedeniyle kan testimi erken (bugün) yaptırmak zorunda kaldım.hemşire çok erken olduğunu(9.günüm) ama yine de az da olsa fikir verir dedi.test sıfır çıktı
12.gün tekrarla içinde kalmasın ama %99 negatiftir dedi.
MEVLAM GÖRELİM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER....dedim ve tüm gün kendimi üzmemeye çalıştım.ama içimde nasıl üzülmüşsem şimdi çok kötüyüm eşime de söyleyemedim zaten.
sizinle paylaşırsam belki ağlamayı keserim dedim ama hala ağlıyorum.
bu ikinci denememdi ama eşim şimdiden kabul etmiş gibi bu da olmazsa bi daha denemek yok demişti laf arasında.
onun bu kadar çabuk pes etmesi beni çileden çıkartıyor.
neyse çok saçmaladım kafanızı ağrıttım hakkınızı helal edin.
sizin güzel haberlerinizi bekliyorum.
Allah yar ve yardımcımız olsun
çok sağol tatlım inş hepimiz muradımıza ereriz Allahın izniyle.Canim kiyamam sana ya, uzulme nolurAllah once hepimiz icin hayirli yazilar yazsin.hem daha 2. Denemen tatlim, 8. Denemede anne olanlari duyduk burada. zamani gelince o da olacak.Eşine gelince canim, erkekler hemen pes ederler ama merak etme o da uzuntuden oyle diyordur, inan 2-3 gun sonra o dadegisecektir.sil goz yaslarini zamani geldiginde cokkk guzel bir anne olacaksin, bunu icten soyluyorum, dualarimdasin.
Canım ne demek ağrıtmak..erkekler kaçmayı tercih eder..boşver sen onu sende bir sürü işlemden geciyorsun yıpranıyorsun diye de sana bir şey diyemiyordur.ondan öyle davranıyordur..üzüldüm gerçekten..bizim bilmediğimiz bir hayır vardır herhalde..umudunu kaybetme..inanıyorumki elbet bir gün güzel bir haberi burdan bizlere vericeksin..hepimiz burdan hamileyiz diyeceğiz..kalbim senle dualarıma seni de ekleyeceğim..kızlar ben özel şartlar nedeniyle kan testimi erken (bugün) yaptırmak zorunda kaldım.hemşire çok erken olduğunu(9.günüm) ama yine de az da olsa fikir verir dedi.test sıfır çıktı
MEVLAM GÖRELİM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER....dedim ve tüm gün kendimi üzmemeye çalıştım.ama içimde nasıl üzülmüşsem şimdi çok kötüyüm eşime de söyleyemedim zaten.
bu ikinci denememdi ama eşim şimdiden kabul etmiş gibi bu da olmazsa bi daha denemek yok demişti laf arasında.
Canim nolur uzme kendini allhtan hayirlisini iste bu mubarek gecede dua edelim. İnsallah ikinci testte olur 12.gun yaparsin. Esin de sen uzuluyosun diye oyle demistir onlar belli etmiyolar bize iclerinde yasiyorlar.kızlar ben özel şartlar nedeniyle kan testimi erken (bugün) yaptırmak zorunda kaldım.hemşire çok erken olduğunu(9.günüm) ama yine de az da olsa fikir verir dedi.test sıfır çıktı
çok normal canım benim, eşinin böyle düşünmesi, bizde her negatiften sonra, olmayacaksa zorlamayalım bu sondu diyoruz ama biraz zaman geçince eşim başlıyor bir daha denesek mi, ben internetten araştırmaya başlıyorum ne gibi yeni teknikler var felan...ama negatif aldığımız zaman hemen böyle diyorum ben, sondu tamam zorlamayım, ama zamanla evlat özlemim artıyor, yaş geçmeden keşkeler olmadan tekrar denemek istiyorum. benimde 3 aşılama 3 tüp negatifim var..kızlar ben özel şartlar nedeniyle kan testimi erken (bugün) yaptırmak zorunda kaldım.hemşire çok erken olduğunu(9.günüm) ama yine de az da olsa fikir verir dedi.test sıfır çıktı
çok haklısın. pes etmemek lazım. olmama sebebi varmıydı sizin?çok normal canım benim, eşinin böyle düşünmesi, bizde her negatiften sonra, olmayacaksa zorlamayalım bu sondu diyoruz ama biraz zaman geçince eşim başlıyor bir daha denesek mi, ben internetten araştırmaya başlıyorum ne gibi yeni teknikler var felan...ama negatif aldığımız zaman hemen böyle diyorum ben, sondu tamam zorlamayım, ama zamanla evlat özlemim artıyor, yaş geçmeden keşkeler olmadan tekrar denemek istiyorum. benimde 3 aşılama 3 tüp negatifim var..
Bu sebepler tedaviye başlanmadan doğruları göstermiyor ben onu anladım. Sebepsiz infertile denildi bize, ama tedaviye başladığımızda zamanla yumurta sayım ve kalitem düştü, şimdi amacımız kaliteli bir embriyo yapmak...İlk denememdeki kaliteli embriyoyu bir daha yakalayamadık, inşallah yakındır güzel günler...çok haklısın. pes etmemek lazım. olmama sebebi varmıydı sizin?
Senin kan sonucun ne oldu canımİki tane koydular canim acibadem maslak bulent tiras
Canim dun test yaptim 11. Gunde 221 cikti. Dusuk nu biraz? Pazartesi tekrar yaptircam insallah yukselir. Cunku daha once de pozitif gordum ama kimyasal olabiliyo.Senin kan sonucun ne oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?