- 24 Eylül 2015
- 40
- 26
- 3
senin gunun belli olacaktı ne yaptın merak ettim ?Arkadaslar biso sorucam..transferleriniz adetin kacinci gunune denk geldi...
3.gun embriyosuyla 5. Gun embriyosunun farkli oluyormus sanirimm..
Belli olamadi maleseff...e2 degerin dusuk dedi..persembe yine cagirdi...eger tukselmezse transfer iptal olur dedi..senin gunun belli olacaktı ne yaptın merak ettim ?
olumsuz düşünme bence , hatta senin için daha iyi bile olabilir bu haber , neden dersen transferin başka aya ertelenmesi hem vucudun hem rahmin dinlenmesi demek oldugu için daha olumlu sonuçlar alınıyor, herşeyde bir hayır vardır , guzel haberlerini bekliyorum arkadaşım :)Belli olamadi maleseff...e2 degerin dusuk dedi..persembe yine cagirdi...eger tukselmezse transfer iptal olur dedi..
Sanirim iptal olacak gidisat oyle gosteriyor..
Insallahh...bu ay 3. Ay..yani embriyolar olusduktan sonra 3. Ay..dedigin gibi herseyde bi hayir vardir diyorumm..gec olsun guc olmasin..olumsuz düşünme bence , hatta senin için daha iyi bile olabilir bu haber , neden dersen transferin başka aya ertelenmesi hem vucudun hem rahmin dinlenmesi demek oldugu için daha olumlu sonuçlar alınıyor, herşeyde bir hayır vardır , guzel haberlerini bekliyorum arkadaşım :)
Kötü düşünme hemen canım ya....12.günü bekle sabret....bu bebişler bize sabrı beklemeyi öğretti valla..hemşire bana kahve pembe sarı lekeler önemli değil demişti...Merhaba kizlar.
Bugun transferin 8.gunu. Kendimi sildigimde toz pembe renginde bi leke farkettim iki uc saat once oldu hala bi cogalma olmadi evde test yaptim tek cizgi. Umutlanmayi kesmeliyim dimi. Tutmadi demektir bu
Kötü düşünme hemen canım ya....12.günü bekle sabret....bu bebişler bize sabrı beklemeyi öğretti valla..hemşire bana kahve pembe sarı lekeler önemli değil demişti...
Bende yarın kan tahlili cnm hayırlısı olsun benimki 3cu gün embryosu bilmiyorum duyduklarım pozitif olanlar hep 5ci gün embryosu ama nasip kısmet artkdünden beri ne kadar ağladım gözlerim şimşiş oldu. makyajla zor kapattım da işe geldim. sabah akşam uyguladıgımız jel var ya aksam o jeli vajınaya yerleştirip çektıkten sonra cubukta kan lekesi vardı haydeee yıne basla ağlamaya sabah baktım hıc bısey yok jelı uyguladım onun cubugunda yıne yok.
sonra iş yerinde bı akıntı hıssettım jel akıyor ya bazen akıntı jelın kıvamıyla bırlıkte kahverengı ama az bısey bı renge sahıptı vallahı bu ısten bişi anlamadım ben bi sevınıyorum bı uzuluyorum yarın kan tahlılı gunu bakalım nolcak
Bende yarın kan tahlili cnm hayırlısı olsun benimki 3cu gün embryosu bilmiyorum duyduklarım pozitif olanlar hep 5ci gün embryosu ama nasip kısmet artk
Hayırlısı ve en önemlisi sağlıklısını dilemek lazım moralini bozma ne bu gün ne yarın...dünden beri ne kadar ağladım gözlerim şimşiş oldu. makyajla zor kapattım da işe geldim. sabah akşam uyguladıgımız jel var ya aksam o jeli vajınaya yerleştirip çektıkten sonra cubukta kan lekesi vardı haydeee yıne basla ağlamaya sabah baktım hıc bısey yok jelı uyguladım onun cubugunda yıne yok.
sonra iş yerinde bı akıntı hıssettım jel akıyor ya bazen akıntı jelın kıvamıyla bırlıkte kahverengı ama az bısey bı renge sahıptı vallahı bu ısten bişi anlamadım ben bi sevınıyorum bı uzuluyorum yarın kan tahlılı gunu bakalım nolcak
Jel ve ya progesteron kapsul kullanıyorsanız gelir korkma
Canım naptin kan tahlil sonucun neoldu yaptirdinmiNasip guzelim nasip bese uce iyi kalite ikinci kalite hic birine bakmiyo allah ne derse o biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi allahin takdiri bizim sinavimiz buymus ama nr zor bi sinav evlat hasretiyle yanip tutusuyoruz rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin benimde insallah bi anne olayim kocam baba anami anane babami dede yapabileyim daha ne isterim. Hayirli haberler alalim
Ya bnde igne aşamasindayim bikac gün sonra yumurta toplancak bu 3.gun 5.gun embriyosu nasil oluyorgenelde 3 veya 5. gun embriyosu oluyor ya o yuzden kendiminkinden emin değilim, .guzel haberlerini bekliyoruz :)
Inş saglikli sekilde devami gelirKizlar sonucum 19.68 gebelik varmis ilaclara devam dedi. Saglikliysa bebek gebelik devam edicek sagliksizsa dusukle sonuclancak didi
Amin canim dua edin nolur. Bebegim benimle kalsinInş saglikli sekilde devami gelir
Ne güzel bak iyi düşün olumlu olsun inş sağlıklı şekilde ilerlerKizlar sonucum 19.68 gebelik varmis ilaclara devam dedi. Saglikliysa bebek gebelik devam edicek sagliksizsa dusukle sonuclancak didi
Amin gulum dua edin nolur ayyyyyy ne degisik seymus yaaaaNe güzel bak iyi düşün olumlu olsun inş sağlıklı şekilde ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?