mrb bende yeni katıldım aranıza benimde transferimin bugün 4. günü 5.gün embriyosu hayırlı olsun hepinizin transferi şimdidenBende gün sayıyorum transferimin 4 . günü bu gün
Inşallah canım güzel sonuçlar alırızmrb bende yeni katıldım aranıza benimde transferimin bugün 4. günü 5.gün embriyosu hayırlı olsun hepinizin transferi şimdiden
inş hepimiz mutlu oluruz size bişey sorabilir miyim transferden sonra kremsi bazen şeffaf bi akıntı geliyor mu bende böyle bi durum vardaInşallah canım güzel sonuçlar alırız
Jel ve ya progesteron kapsul kullanıyorsanız gelir korkmainş hepimiz mutlu oluruz size bişey sorabilir miyim transferden sonra kremsi bazen şeffaf bi akıntı geliyor mu bende böyle bi durum varda
Teşekkür ederim evet jel kullanıyorumkorkma
Mrb ben dayanamadım 7. Günüm ve sonuç 194.37 pozitif çok mutluyum allahım Size de göstersin isteyen herkesealırız
Ben yaptım 6.gün ve 8.gün iki farklı marka erken gebelik testi yaptım.ikisinde de silik çıktı.ama henüz kan testi yapmadımkızlar transferinin 8. günü hassas test yapan varmı.
Mrb ben dayanamadım 7. Günüm ve sonuç 194.37 pozitif çok mutluyum allahım Size de göstersin isteyen herkese
Slm cnm bende 6 ekimde transfer oldum 2 embryo transfer oldu ara ara hafif ağrılar var insallh hayırlara vesile dır ınsallah ikimizde ayni gün alırız pozitif sonucumu zu.merhaba kızlar, benim transferde 2.günümmm.. 2emrbriyo tranferi yapıldı.
allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun.
resimdede inşallah bebişlerim var
Slm cnm bende 6 ekimde transfer oldum 2 embryo transfer oldu ara ara hafif ağrılar var insallh hayırlara vesile dır ınsallah ikimizde ayni gün alırız pozitif sonucumu zu.
Normalde transferden sonra 14 cu Gün kan testi yapmam lazım bu da 19 ekime denk geliyor ben belki dayanamaz evde idrar testide yapabilirim öyle işte canım.ayyyy hadi inşallah canım yaaa
test günün ne zaman benim 16 ekim. bendede hafif ağrılar var transfer olmadan önce daha çoktu bu ağrılar sanki adet olcakmışım gibiydi transferden sonra azaldı hafifledi.
ammmiiiinnnnn canım inşallah hayırlara vesile olur
Merhabaa naasilsin canim nasil gidiyor bekleme sureciNormalde transferden sonra 14 cu Gün kan testi yapmam lazım bu da 19 ekime denk geliyor ben belki dayanamaz evde idrar testide yapabilirim öyle işte canım.
Transferden önce ağrı falan yoktu sonraki gün oldu bugünde var ama öyle dayannilmiycak deil önce ağrı bazen adet ağrısı gibi hafif bilmiyorum hayırlsı
Merhabaaa canim aldin mi guzel haberlSon günlerde yazan yok, bari ben yazayım. Herkes güzel haberi almış anlaşılan. Transferimin 6. günü, darısı başıma inşallah.
Geçmiyor canım günler sol kasigim da da ağrı var insallah hayırlıdır seninki nasıl gidiyor benim bugün 5ci günümMerhabaa naasilsin canim nasil gidiyor bekleme sureci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?