Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Ins hepimiz pozitif sonuc aluriz.busralar kimi okusam negatif cok kotu oldum.benim diger 3 denememde hic agrum olmadi bunda agri var ama umutlu degilim hayirlisi artikk

Ins hepimiz pozitif sonuc aluriz.busralar kimi okusam negatif cok kotu oldum.benim diger 3 denememde hic agrum olmadi bunda agri var ama umutlu degilim hayirlisi artikk
Evet haklısın çok negatif var bu sıra bende okudukça kendimi kötü hissediyorum....
Diğerlerinde hiçbir belirtin yoksa ve bunda varsa bence pozitif olmalısın...
Gerçi belirtiyede çoktakılmamak lazım! Sonucunda çok ilaçta kullanıyoruz...
Senin güzel haberinle açılış yaparız inş

Ayy inss uyku falan uyuyamiyorum cok kotu oldum ya

kızlaaaaarrrrr kızlar kızlar, hepinizi kucaklıyorum kızlar,
kız mucize, bu ne negatiflik böyle, ne güzel sona yaklaşmışsın canım tadını çıkar, tamam heyecanlan ama umutsuzluk olurmu hiç, yaratacak olan Allah, ne karışıyosun işine, sen elinden geleni yaptın, tüm sebepleri yerine getirdin, artık herşey Allaha ait, bol bol dua et arkadaşım, bir insan yaratılacak bunda bizim ne müdahelemiz olabilir ki,
ayrıca kimi okusam negatif diyosun, ben kimi okuduysam pozitif arkadaşım, bir sürü kişi hamile buralarda, at üzerinden şeytanın vesveselerini, bi tevekkül et bi rahatla, kul plan yapınca Allah tebessüm edermiş, bunlar bizim acizane planlarımız arkadaşım dur bakalım ne biliyorsun Allahın senin için ne planladığını?

Ben adet olacam ya agrim var teste gerek kalmicak sanirim
canım nerdesin, ses ver, ne olur üzülme, hakkında hayırlısı neyse mutlaka Allah onu verecektir, zamanı geldiyse tutunmuştur bebeğin inşallah, kaçıncı denemen canım?
bak ben 8 senedir bekliyorum, hem de sebepsiz infertiliteyiz, her ay ne umutlar ne hüsranlar yaşadım inanamazsın ama beni depresyondan çıkaran tek düşünce şuydu " bir insan yaratılacak ve bunu Allahtan başka kim yapabilir, benim gücüm yetermi hiç"

Ben adet olacam ya agrim var teste gerek kalmicak sanirim
Mucize kendini çok fazla dinliyorsun rahat ol biraz adet ağrısı adet dönemi geçişinde olabiliyormuş kendini şimdiden yıpratmaya gerek yok...
Ya tutunduysa bir günün kalmış lütfen rahat ol ve yarını bekle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…