Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

selam canım, seninde mutlu haberi almana az kaldı inşallah, Allahım ol der inşallah hayırlısıyla, sen de uzun süredir uğraşıyosun anladığım kadarıyla, canım Allah gönlünün muradını hayırlısıyla versin inşallah

Çok Sağol canım
Benim bir kızım var 5 yıl öncesinde denediğim tüp bebek tedavisiyle!
Rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş.

Burdayim canim 4. Denemem hep husran yasadim etkisinden kurtulamiyorum.uyuyamiyorum ne yerdeyim ne gokte.yarin sabah olsun artik teste gideyim cok kotuyum.belim agriyo ona kafayi takiyom .hersey allahtan biliyorum dma elde olmuyo rabbim sevindirsin

Burdayim canim 4. Denemem hep husran yasadim etkisinden kurtulamiyorum.uyuyamiyorum ne yerdeyim ne gokte.yarin sabah olsun artik teste gideyim cok kotuyum.belim agriyo ona kafayi takiyom .hersey allahtan biliyorum dma elde olmuyo rabbim sevindirsin
canım bir sürü arkadaşın bel ağrısı oldu ve pozitif sonuç aldılar, ama bilemeyiz, hem bünyenle alakalı hemde bir sürü hormon aldın, tek haberci kan testin olacak onun dışında hiçbir şeye takılma arkadaşım, Allahtan umut kesilmez, 4 gözle bekliyorum haberini

Yarin sabah yaptiracM testi yazarim ne olur dua edin bana cok korkuyorum

Yarin sabah yaptiracM testi yazarim ne olur dua edin bana cok korkuyorum
mucize na yaptın canım kan verdinmi?
hilal, sen sonucunu yarın öğrenecektin dimi?
kızlar hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah pozitif sonuç alırsınız.

mucize na yaptın canım kan verdinmi?
hilal, sen sonucunu yarın öğrenecektin dimi?
kızlar hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah pozitif sonuç alırsınız.
Benimki yarın evet canım çok Sağol Allah razı olsun...
Rabbim diğer denemende seninde yüzünü güldürsün inş

canım gerçekten çok üzüldüm, ne olur kendini çok yıpratma, mutlaka üzüleceksin tabi ama kendini harap etme, ne yapalım hiçbirimizin elinden birşey gelmiyor bak, Allah ol demeden olmuyor, O'na isyan edecek değiliz ya, bizi yaratırken bize sormafı, evladımızı yaratırken de bize sormayacak, ama bu çabaların ve isteklerin boşa gitmicek, Allah hepsini görüyor biliyor, belki bizi biraz daha imtihan etmek istiyor.
keşke seni teselli etmek için yapacak birşeyim olsaydı

Azönce B Hcg tahlili için gittim ve beklemedeyim...
3.denememiz ve gerçekten beklemek çok zor.

Çok düşük Dr 2 gün sonra tekrarla dedi ilaç ve iğnelere devam bakalım 2 gün sonra ne olacak
Hayırlısı moralim çok bozuldu

Cnm olsum yomede bir umut var hic canini sikma ilaclara devam 2 sonra artacak Allahin izniyle benimde kasiklarim aksamlari agriyo korkuyorum
Bilmem ki ilk denememde 38 di 44 oldu sonra 6 ya ondan sonrada 0 olmuştu kan testim...
Buondanda düşük hayırlısı diyorum...
İnş senin güzel sonucunu okuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…