Yok canım onu yaptıktan sonra biraz oturmak gerekiyor muş geri gelmesinin de sorun olmadığını söylediler bana.Kızlar progestan kapsül fitil olarak kullanan var mı o da geri geliyor çünkü ama acaba onu koyduktan sonra da gezinmek gerekiyor mu bilgisi olan cevap verebilir mi acaba ?
Çok sağol canm benm :)Yok canım onu yaptıktan sonra biraz oturmak gerekiyor muş geri gelmesinin de sorun olmadığını söylediler bana.
Canm sakin ne kendini ne de bebegini üzme suan sen hamilesin ve hamileliğin tadını çıkar umarım günü geldiğinde mutlu haberler ini alacağız burdan :) anlaştık mi ?Kizlar sizin adiniza cok sevindim bizde gorurcez o gunleri insallah ama bu sabah oyle bi ruya gordum ki ağlayarak uyandim bebegim tutmamis ve doktorlar benimle dalga geciyolardi cok üzüldüm ya gercekten tutmadiysa ne yapcam ben bilmiyorum
Bu soruyu sorduğun için çok teşekkürler duygularıma tercüman olmuşsun...Bilgi veren olursa çok iyi olacak gerçekten.Kızlarasmakilit ve sevcanf kese boylarini söyledi mi ona göre demişsiniz ya bebeğin kaç haftalik olduğu bi de tekrar ne zaman cagiriyorlar kalp atışı için ay merakımi bi türlü yenemiyorum da.. Ya bi de bişey daha sorcam size nasıl sorulur bilmiyorum ama esinizle yakinlasiyormusunuz kızlar ya yani bişey yapma mahiyetinde değil ama sadece yakınlaşma o rahmi kasar mi geçen bana öyle oldu da çok korktum bişey olcak asiye sonra da esimle kavga ettim ya biraz özel oldu ama neolur bilgi verin olur mu ?
Ben öptürmüyorum bile :) normalde zaten kasiliyodu bi de bebikle iyice kasilir diye uzak duruyoruz normalde yasak değil ama ben pimpirikliyim :)Kızlarasmakilit ve sevcanf kese boylarini söyledi mi ona göre demişsiniz ya bebeğin kaç haftalik olduğu bi de tekrar ne zaman cagiriyorlar kalp atışı için ay merakımi bi türlü yenemiyorum da.. Ya bi de bişey daha sorcam size nasıl sorulur bilmiyorum ama esinizle yakinlasiyormusunuz kızlar ya yani bişey yapma mahiyetinde değil ama sadece yakınlaşma o rahmi kasar mi geçen bana öyle oldu da çok korktum bişey olcak asiye sonra da esimle kavga ettim ya biraz özel oldu ama neolur bilgi verin olur mu ?
Kızlar cevap verdiğiniz için teşekkür ederim yani öpüşme falan onlardan bahsediyorum ilişki değil yani geçen öyle biraz yakınlaşma oldu da baktım kasiliyorum hemen geri çekildi kocama da kızdım yani yakınlaşma yasak değil mi anlamadim da ???Ben öptürmüyorum bile :) normalde zaten kasiliyodu bi de bebikle iyice kasilir diye uzak duruyoruz normalde yasak değil ama ben pimpirikliyim :)
Ya benm çok kafama takıldı ya bişey olduysa diye kocama dur diyemedim deBu soruyu sorduğun için çok teşekkürler duygularıma tercüman olmuşsun...Bilgi veren olursa çok iyi olacak gerçekten.
Canm vala ben Cola bile içtim ama inş. Bişey olmaz senden duydum şimdi hersey içimez konusunu şaşırdım açıkçasıÇok alakasız ama bir şey sorucam , ıhlamur falan içtiniz mi hiç? Sadece meyve suyu içiyorum o da taze sıkılmış, her bitki çayı içilmiyor diye biliyorum. Tavsiyesi olan var mı?
Ay hadi duş tamam da cinsel ilişki yasak tatljm bildiğim kadarı ile ama yakinlasma da yasak mı bilemedim ondan sordum yanjBana transferden 2 gün sonra duşa girebilirsin cinsel ilişki de serbest dedi çok saçma geldi hiç dinlemedim bile :)
Kola kahve sigara alkol yasak demişti bana tedavi sonrasıCanm vala ben Cola bile içtim ama inş. Bişey olmaz senden duydum şimdi hersey içimez konusunu şaşırdım açıkçası
Hmm vala Cola 1 kere içtim kahve de ama diğerleri yok zaten bendeKola kahve sigara alkol yasak demişti bana tedavi sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?