- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Canm suan biz kaç haftalik hamile oluyoruz nasıl hesapliyoruz bunu bilgin var mı ?Kalp atisi sanmam ama belli de olmaz.. yine de heveslenmiyorum.. nette 6. Haftada duyulur yaziyor hep ama bakalim..
Yani beta hcg değerine göre mi yoksa adet dönemine göremi yani transferde embriyo 2 haftalik oluyormuş ya onu da anlamıyorum gerçi ay ne çok soru sordum :) :) :)Kalp atisi sanmam ama belli de olmaz.. yine de heveslenmiyorum.. nette 6. Haftada duyulur yaziyor hep ama bakalim..
Cnm Allah razi olsun amin hepimiz insallahAy o gün gelsin artık ne olur cok heycanliyim ben e 1 heyecan degil benm ki 3 oldu siziblr beraber bana hayirli guzel sonuclarla gelin ins. aminnnn
Yani benim ilk gebeligimde simdi baktim 5+2 de kese görüşüm 10 gun sonra 7+1de kalp duydumKalp atisi sanmam ama belli de olmaz.. yine de heveslenmiyorum.. nette 6. Haftada duyulur yaziyor hep ama bakalim..
Sinirlenme cnm ne kaldi surda bende bekliyorum kalbim sanirim agzimdan cikacak8.30 san sonra gelecek doktor için 8.00 ve 8.20 ye niye randevu verirler anlamiyorum.. hasta bekletmek bu mesleğin şanından mi acaba?? Cok sinirlendim cooooookkkk
Hayırlı olsun:)sonraki kontrol ne zaman?Kesemizi gorduuuukkk. Simdilik 1 tane dedi doktorum ama heyecandan hic bir şey soramadim. Kac haftalik onu bile bilmiyorum. Birazdan bir daha girip sorcam.. ay cok komik..
Alttan bakti cnm bana ama erken daha kalp atisi icin dedi benim accik gobek varda alttan baktisevcanf karindan mi bakti vajinadan mi?? Benim karindan bakti. Vajinadan baksa sanki kalp atisi duyulurdu gibi geliyor.. ay ne acelecilik yaaa bendeki de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?