- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Vala ben de çözemedim canm tam da kahvaltı ve akşam yemek saatlerine denk geldiği için pek yatamiyorum ben ayaga kalkınca geri geliyor umarım sorun olmazBende kullanıyorum, aynı problem bende de oluyor. Sabahları koyduktan sonra 1 saat kalkmıyorum. Akşam ama o kadar yatmıyorum her iki şekilde de geri geldiği oluyor. Nasıl olcak çözemedim.
Benim de aynı sekilde geri geliyor fitil bazı bazı , ben hic yatmıyorum ama genelde kendimi cok yormayacak sekilde ev isleri yapıyorum, adet ağrısına benzer ağrım vardı o azaldı hatta yok gibi ve sivilden çıktı çenemde kocaman Regl olucam diye odum kopuyorKızlar progestan kapsül fitil olarak kullanan var mı o da geri geliyor çünkü ama acaba onu koyduktan sonra da gezinmek gerekiyor mu bilgisi olan cevap verebilir mi acaba ?
Sivilcem olacaktı o , sivilden olmus . Adetime yakın cikar hep ve beni gerdi görünce ama yine de negatif düşünceleri uzak tutmaya çalışıyorumBenim de aynı sekilde geri geliyor fitil bazı bazı , ben hic yatmıyorum ama genelde kendimi cok yormayacak sekilde ev isleri yapıyorum, adet ağrısına benzer ağrım vardı o azaldı hatta yok gibi ve sivilden çıktı çenemde kocaman Regl olucam diye odum kopuyor
Ben de kullanıyorum. Doktor uyguladıktan hemen sonra 15dk yürümeniz gerekiyor, aksi taktirde emilim çok az olur demişti.Kızlar progestan kapsül fitil olarak kullanan var mı o da geri geliyor çünkü ama acaba onu koyduktan sonra da gezinmek gerekiyor mu bilgisi olan cevap verebilir mi acaba ?
Canim aynen dedigin gibi yarin kese gunu..asmakilit haftaya perşembe gelir mi ya benm de haftaya randevum var kesemizi gormek icin ama hiç geçmiyor zaman yarın gene beta testi yaptırcam içim. Rahatlamasi için bebeğim benmledir umarım sonucu burdan bildiririm senn bu konularda bilgin tecrüben fazla sanırım
Aynen çok güzel açıklamışsin ay benm hep sol tarafım ağrıyor belim ve kasik bölgem benim rahmim yarım olduğu için sanırım benm teşhisimde sol uterus unikornuat yaziyordu sanki bebeğim orda hissediyor umCanim aynen dedigin gibi yarin kese gunu..zaman senin icin su gibi aksin insallah.. test yaptir gitsin.. stres olacagina 1 tup kandan ol
Ayy dimi bende cok heyecanliyim Allahim yardimcimiz olsun insallah kesemizide görürüz sabah 8.30da randevum sabahin korune aldim senin kactaCanim aynen dedigin gibi yarin kese gunu..zaman senin icin su gibi aksin insallah.. test yaptir gitsin.. stres olacagina 1 tup kandan ol
Ayy sizin heycaniniz beni de sardı kızlar hayırlı sonuçlarla dönün inş. Rabbim yardımcınız olsun dilerimAyy dimi bende cok heyecanliyim Allahim yardimcimiz olsun insallah kesemizide görürüz sabah 8.30da randevum sabahin korune aldim senin kacta
Yaaaaa tamam haberlesiriz canim hadi hayirli haberler insallah ben ikizden korkyorum ama kismet rabbim nasip ettiysesevcanf benimki senden once 8.20.. keselerin fotosunu da paylasirim valla.. burdan nazar olmaz dua olur ancak.. esilaecrin canimsin.. bu arada hep çoğul konuşuyorum ya hayirlisi
Cnm valla kismetse 1 haftasonra senin icin ayni heyecanlarAyy sizin heycaniniz beni de sardı kızlar hayırlı sonuçlarla dönün inş. Rabbim yardımcınız olsun dilerim
Kalp falan duymayiz herhalde dimi sadece kese Allahin izniylesevcanf benimki senden once 8.20.. keselerin fotosunu da paylasirim valla.. burdan nazar olmaz dua olur ancak.. esilaecrin canimsin.. bu arada hep çoğul konuşuyorum ya hayirlisi
Canm allah gönlüne göre versin dilerim dualarım hepimiz için :)sevcanf benimki senden once 8.20.. keselerin fotosunu da paylasirim valla.. burdan nazar olmaz dua olur ancak.. esilaecrin canimsin.. bu arada hep çoğul konuşuyorum ya hayirlisi
Ay o gün gelsin artık ne olur cok heycanliyim ben e 1 heyecan degil benm ki 3 oldu siziblr beraber bana hayirli guzel sonuclarla gelin ins. aminnnnCnm valla kismetse 1 haftasonra senin icin ayni heyecanlar
Kalp atisi sanmam ama belli de olmaz.. yine de heveslenmiyorum.. nette 6. Haftada duyulur yaziyor hep ama bakalim..Kalp falan duymayiz herhalde dimi sadece kese Allahin izniyle
Canm ilk kese sonra kalp atışı diyorlar ama belki bebekleriniz size surpriz yapabilir yani ama kalp atışı olmazsa da ilk muayenede normal yani şimdiden bilgin olsun dedimKalp falan duymayiz herhalde dimi sadece kese Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?