Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Ben bunu haplara da bagliyorum estrofem yutuyorum östrojen hapi o da mide bulantısı yapiyo olabilir

Doktor cok dalgindi ben de dalgindim.. salak gibi hic bir bilgi alamadim. Eşimle öpüşüp koklasiyorum sıkıntı yok.. daha ilerisine cesaret edemedim ben de ama kasilmadam dolayi degil. Muayeneydi Transferdi derken rahim agzi cok işlem gordu. Dolayisiyla irrite olmus olabilir.ayrica enfeksiyon riski var. Doktora soramadim. Ayin 12sinde tekrar gitcem kalp atisi icin. O zaman uzun uzun sorcam listeyle gitcem doktora..

kızlar sol kasığımda yumurtlama ağrısı gibi bi ağrı basladı bnm yaaa

Hmm süper açıklamışsin tatlım ya bayılıyorum konuşmalarına ay inş hayırlısi ile alırsın bebeğini kucağına tanımıyorum ama çok sevdim hepinizi kardes gibi :)

Kizlar sizden yardim istiyorum benim durumda olan var mi bugun 7. Gun transferimin ve yuzumde baya bi sivilce olustu neden kaynaklana bilir.. Gebelik belirtisi olabilirim mi ?

Progesteron aliyorsan ondan oluyor. Benim de gogsumde oldu. Doktor progesteron yapar dedi.

hamileyiiiiimmmmmm! şükürler olsun Allah'ım sana transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?
bir de inşallah değerlerim normal seyreder kimyasal falan değildir umarım.

canım ya hevesini kırmak istemiyorum ama benim yumurtalar biri 7 hücreye biri 6 hücreye bölünmüştü. ben sordum normal mi diye evet normal. bize en az 4 e bölünmesi yeterli demişti. ama şöyle de bir durum var, benim bi tanesinin gelişimi neredeyse durma noktasına gelmiş ve tek transfer edicez demişlerdi transferden önceki gün. ama dua ettim hayırlısıysa gelişmesini istedim rabbimden. herşey o ol derse oluveriyor. neyse tek embriyo transferi için gittik, embriyolog ddeki, biliyor musun gelişimi durma noktasına gelen embriyo birden gelişimini hızlandırdı ve diğerine yetişti 6 hücreli oldu bize en az4 olması gerekiyordu bu durumda ikisini de transfer ediyoruz dedi şaşırıp kalmıştık inşallah senin de güzel bir mucize olur ve bebişin sımsıkı tutunur sana :)

amin canim cumlemizin insallah
canım keseyi görmene çok sevindim Allah sonuna erdirsin inşallah sorunsuz bir şekilde. ben de bugün kan testinden hamile olduğumu öğrendim (inşallah kşmyasal falan değildir.) ama doktor pazar günü yaptır demişti tekrar yaptırcam pazara. peki kan testinden sonra kese görmeye ne zaman gdiliyor doktora?

arkadaşlar transferden sonra göğsündeki şişlik inip acı geçip sonra yeniden şişen ve acıyan var mı? benim göğüs şişkinliğim inmiş ve acım nispeten azalmıştı ama dün yani transferin 9. günü yeniden şişti ve acımaya başladı. aklım karıştı bu durumda olan varsa neden olabilir yazarsa çok sevineceğim.

gözün aydın Allah cumartesi günü bana da bu mutluluğu yaşatsın yaaa senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Canm hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…