Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canim benim aynen dedigin gibi oldu..kaygi yok

hayırlı olsun.Allah tamamına erdirin inşallah.
doktorunuz kimdi.birde yaşınız kaçtı acaba.
BELİRTİLERİNİZ NELERDİ........

Hayırlı ugurlu olsuuuunn. Allah tamamina erdirsin insallah..

Kızlar bebisim le sonuçlarimizi paylaşalım dedik paylaşalım ki tüm. Annelere yararı olsun demi ama :)
12. Gun 55
14. Gun 127
17. Gun 404
21. Gun 2503
Allahıma şükürler olsun bebeğim benm le normalde doktor 3 testten sonra gerek yok demişti ama biz dayanamadik gene 21. Gun testi benm eserim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kızlar bu güzel duyguyu tattirsin dilerim perşembe günü kese görme zamanı artık heyecan dorukta....

Hayirli olsuuuun. Canim kese icin persembeyi beklemene gerek yok bence. Bugun bile gorunur kese. Beta hcg 1500 un uzerine cikinca gorunuyor. Benim 18. Gun degerim 2067 ydi. 20.gun karindan ultrasonla göründü.

asmakilit canm ya tayfun bey perşembe gel dedi sanırım hastanede yok seminerde falan oluyor ya genelde ondan bende beni niye geç çağırdı diye soracaktım ama işte akıl mi kaldı bende hastaneyi aradım direkt doktora bağladılar sastim kaldım geçen ne diycemide bilemedim yani sırf tayfun bey ile görüşmek için bekliyorum yoksa öyle sabırsizim ki anlatamam ne diycem sence ilerleme güzel mi tatlım ya sanki fazla artmis gibi geldi bana 1700 lerde bekliyordum ama sorun olmaz inş ya yukselse düşün az artsa düşün vala kafayı yiycem sonunda kese ve kalp atisina kadar rahat olamiycam sanırım

Benimde beklentimin üstünde artti canım. 1400 bekliyordum 2067 cikti. Haftaya cagirdiysa hem hese hem kalp atışı 1 tasla 2 kuş ..

Benimde beklentimin üstünde artti canım. 1400 bekliyordum 2067 cikti. Haftaya cagirdiysa hem hese hem kalp atışı 1 tasla 2 kuş ..
Bi şey danışıcam , sen sakın idrar testi yapma demiştin .kan değeri belli bir seviyeye gelmeden görünmüyormuş sanırım di mi ? Peki yarın kan testi yaptırsam 10. Günüm ?

Ay inş. Canm yaa ağzından bal akıyor yaniii bi mutlu oldum anlatamam ya bu arada sorun olmazsa adın ne canm seda ben memnun oldum ...

Bi şey danışıcam , sen sakın idrar testi yapma demiştin .kan değeri belli bir seviyeye gelmeden görünmüyormuş sanırım di mi ? Peki yarın kan testi yaptırsam 10. Günüm ?
Yaptir yaptir ben de 10. Gun yaptirdim sorun olmaz..

Sedacim cok memnun oldum ben de Ayşe..

Ben tedaviye gittigimde istanbula kuzanimin düğünü vardi. Cumle alemin haberi oldu valla. Her testten sonra en az 10 kisiye durum bilgisi veriyordum.. soyle bir sey oldu her kes dua etti inşallah olur diye.. cok cok pozitif bir enerji olustuguna inanıyorum. Dua zinciri gibi oldu resmen.. ben de tedavi surecinde inanilmaz olumluydum. Cok eglendim hem hastanede hem evde.. beklemek tesaviden daha zor oldu. Evde tek olunca..

Günaydın :) benim sadece 2 çok yakın arkadaşım biliyor , ailelere bile söylemedik .senim biliyor mu ?
Ben de aynı durumdayım kimse bilmiyor 2 arkadaşım dışında. Ya bi de ben rapor almıştım ısrarla sordular hamile misin diye ben de o an kist vardı onu aldılar dedim keşke demedim şimdi belki yine rapor alacagim yine sorarlar. Işın içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum bunu bile kafama takar oldum.

Hahahha ayni yalani ben de söyledim rapor alinca kist aldirdim dedim Laparoskopiyle

Hahahha ayni yalani ben de söyledim rapor alinca kist aldirdim dedim Laparoskopiyle
Ya o an aklıma o geldi benim de:)ama şimdi ne yapacağım bilmiyorum kaç gündür bunu düşünüyorum. Zaten çok samimi de değilim o an öyle bi şey söyledim

Kafana takma tatlim. Evet hamileyim de. E gecen sefer boyle demistin derlerse o zaman oyle gerekti oyle demek zorunda kaldim, ozel konular bular dersin. Kimsenin ozel hayatina burnunu sokmasi gerekmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…