Canim benim aynen dedigin gibi oldu..kaygi yokarkadaşlar transferden sonra göğsündeki şişlik inip acı geçip sonra yeniden şişen ve acıyan var mı? benim göğüs şişkinliğim inmiş ve acım nispeten azalmıştı ama dün yani transferin 9. günü yeniden şişti ve acımaya başladı. aklım karıştı bu durumda olan varsa neden olabilir yazarsa çok sevineceğim.
Gunaydin sekeriiiimGuzel anneler Günaydın herkese :)
hamileyiiiiimmmmmm!şükürler olsun Allah'ım sana transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?
bir de inşallah değerlerim normal seyreder kimyasal falan değildir umarım.
Hayırlı ugurlu olsuuuunn. Allah tamamina erdirsin insallah..hamileyiiiiimmmmmm!şükürler olsun Allah'ım sana transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?
bir de inşallah değerlerim normal seyreder kimyasal falan değildir umarım.
Benimde beklentimin üstünde artti canım. 1400 bekliyordum 2067 cikti. Haftaya cagirdiysa hem hese hem kalp atışı 1 tasla 2 kuş ..asmakilit canm ya tayfun bey perşembe gel dedi sanırım hastanede yok seminerde falan oluyor ya genelde ondan bende beni niye geç çağırdı diye soracaktım ama işte akıl mi kaldı bende hastaneyi aradım direkt doktora bağladılar sastim kaldım geçen ne diycemide bilemedim yani sırf tayfun bey ile görüşmek için bekliyorum yoksa öyle sabırsizim ki anlatamam ne diycem sence ilerleme güzel mi tatlım ya sanki fazla artmis gibi geldi bana 1700 lerde bekliyordum ama sorun olmaz inş ya yukselse düşün az artsa düşün vala kafayı yiycem sonunda kese ve kalp atisina kadar rahat olamiycam sanırım
Bi şey danışıcam , sen sakın idrar testi yapma demiştin .kan değeri belli bir seviyeye gelmeden görünmüyormuş sanırım di mi ? Peki yarın kan testi yaptırsam 10. Günüm ?Benimde beklentimin üstünde artti canım. 1400 bekliyordum 2067 cikti. Haftaya cagirdiysa hem hese hem kalp atışı 1 tasla 2 kuş ..
Ay inş. Canm yaa ağzından bal akıyor yaniii bi mutlu oldum anlatamamBenimde beklentimin üstünde artti canım. 1400 bekliyordum 2067 cikti. Haftaya cagirdiysa hem hese hem kalp atışı 1 tasla 2 kuş ..
Yaptir yaptir ben de 10. Gun yaptirdimBi şey danışıcam , sen sakın idrar testi yapma demiştin .kan değeri belli bir seviyeye gelmeden görünmüyormuş sanırım di mi ? Peki yarın kan testi yaptırsam 10. Günüm ?
Günaydın :) benim sadece 2 çok yakın arkadaşım biliyor , ailelere bile söylemedik .senim biliyor mu ?Herkese Günaydın. Kızlar cevrenizekilere tup bebek yaptirdiginizi söylediniz mi?
Çok teşekkürler :) doğum günü hediyem olacak inşallah :) Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin .. Herkesin tabi :)Yaptir yaptir ben de 10. Gun yaptirdimsorun olmaz..
Sedacim cok memnun oldum ben de Ayşe..
Ben de aynı durumdayım kimse bilmiyor 2 arkadaşım dışında. Ya bi de ben rapor almıştım ısrarla sordular hamile misin diye ben de o an kist vardı onu aldılar dedim keşke demedim şimdi belki yine rapor alacagim yine sorarlar. Işın içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum bunu bile kafama takar oldum.Günaydın :) benim sadece 2 çok yakın arkadaşım biliyor , ailelere bile söylemedik .senim biliyor mu ?
Sadece annem babam biliyo söylemedim kardeşlerim bile bilmiyoHerkese Günaydın. Kızlar cevrenizekilere tup bebek yaptirdiginizi söylediniz mi?
Hahahha ayni yalani ben de söyledim rapor alinca kist aldirdim dedim LaparoskopiyleBen de aynı durumdayım kimse bilmiyor 2 arkadaşım dışında. Ya bi de ben rapor almıştım ısrarla sordular hamile misin diye ben de o an kist vardı onu aldılar dedim keşke demedim şimdi belki yine rapor alacagim yine sorarlar. Işın içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum bunu bile kafama takar oldum.
Ya o an aklıma o geldi benim de:)ama şimdi ne yapacağım bilmiyorum kaç gündür bunu düşünüyorum. Zaten çok samimi de değilim o an öyle bi şey söyledimHahahha ayni yalani ben de söyledim rapor alinca kist aldirdim dedim Laparoskopiyle
Kafana takma tatlim. Evet hamileyim de. E gecen sefer boyle demistin derlerse o zaman oyle gerekti oyle demek zorunda kaldim, ozel konular bular dersin. Kimsenin ozel hayatina burnunu sokmasi gerekmez.Ben de aynı durumdayım kimse bilmiyor 2 arkadaşım dışında. Ya bi de ben rapor almıştım ısrarla sordular hamile misin diye ben de o an kist vardı onu aldılar dedim keşke demedim şimdi belki yine rapor alacagim yine sorarlar. Işın içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum bunu bile kafama takar oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?