• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Merhaba.. Hayırlı olsun :) 6. Gün bence çok erken test için yapma derim ama daha iyi bilen arkadaşlar var burda onlar da fikirlerini paylaşırlar . Blastokistler erken teste cevap veriyor ama herkesin bünyesi farklı tabi. Benim 3. Gün embriyosuydu ve ağrım hariç hiçbir belirtim olmadı , bi de başımda hafif sersemlik uyuşukluk vardı . İlaçlardan da oluyor , belirti arayıp kendini dinleme hiç benim fikrime göre belli olmuyor çünkü . Allah hayırlı ve güzel sonuçlar almayı nasip etsin . Benim 12. Günüm . 10. Gün test yaptım pozitif çıktı , bugün değerin artmadı gerekiyor , test yaptım bekliyorum:))
cimadi mi canim sonucun??? Merak içindeyim

Kızlar ya benm vajinamda kaşıntı var ama kenar kısımlarında içinde değil bir de normalde akintim yok ama progestan fitil kullandıktan sonra sarı olarak geri gelen akıntı oluyor sizce neden ne yapmam gerek yara oldu artık çok fenayim bilgisi olan var mı ?
Bepanthen sür canim akintilardan hep nemli kaldigindan pişik gibi olmuştur

cimadi mi canim sonucun??? Merak içindeyim
Saat 1 de dediler . Yaaa ben Predictor de yaptım bu sabah , ama negatif çıktı . Ne düşüneceğimi bilemedim. İniallah kimyasal gebelik değildir. Reglim de 2 gün gecikti ama anlamadım :( belki idrara geçmesi geç oluyordur bende. Allahım hayırlısını nasip etsin ..

Saat 1 de dediler . Yaaa ben Predictor de yaptım bu sabah , ama negatif çıktı . Ne düşüneceğimi bilemedim. İniallah kimyasal gebelik değildir. Reglim de 2 gün gecikti ama anlamadım :KK43: belki idrara geçmesi geç oluyordur bende. Allahım hayırlısını nasip etsin ..
Normal produktor de negetif cikabilir. Benim kanda 55 ken preduktor early cok silik cikarmisti. Hassasiyeti 12.5. Normal preductor hassasiyeti 50 o hiç cikarmaz.

Normal produktor de negetif cikabilir. Benim kanda 55 ken preduktor early cok silik cikarmisti. Hassasiyeti 12.5. Normal preductor hassasiyeti 50 o hiç cikarmaz.
Ben de early yaptım , ama araştırdım bazı bünyelerde idrara geçici çok geç olabiliyormuş , ama inşallah kimyasal gebelik değildir. Rabbim hayırlısını nasip etsin:)

Kizlar ya ultrasonun bebege zarari olur mu ki ilac yazdirmaya gidicem yine bi baktirsam karindan.gecen sefer bakti ama keseler cok kucuktu o zaman

Kizlar ya ultrasonun bebege zarari olur mu ki ilac yazdirmaya gidicem yine bi baktirsam karindan.gecen sefer bakti ama keseler cok kucuktu o zaman
Valla elimde olsa eve ultrason cihazi alirim ;) firsat bu firsat baktir. Ses dalgalari yayim mantigiyle çalışıyor. Manyetik veya radyasyonel bir sey degil. Zarari olmaz sanmam.

Ben de early yaptım , ama araştırdım bazı bünyelerde idrara geçici çok geç olabiliyormuş , ama inşallah kimyasal gebelik değildir. Rabbim hayırlısını nasip etsin:)
Amin canim. Hale sabret kaldi yarim saat. Heberdar etmeyi ihmal etme bizi..

Merhaba.. Hayırlı olsun :) 6. Gün bence çok erken test için yapma derim ama daha iyi bilen arkadaşlar var burda onlar da fikirlerini paylaşırlar . Blastokistler erken teste cevap veriyor ama herkesin bünyesi farklı tabi. Benim 3. Gün embriyosuydu ve ağrım hariç hiçbir belirtim olmadı , bi de başımda hafif sersemlik uyuşukluk vardı . İlaçlardan da oluyor , belirti arayıp kendini dinleme hiç benim fikrime göre belli olmuyor çünkü . Allah hayırlı ve güzel sonuçlar almayı nasip etsin . Benim 12. Günüm . 10. Gün test yaptım pozitif çıktı , bugün değerin artmadı gerekiyor , test yaptım bekliyorum:))

Ayyhhh hadiii insallah.... artmistirrr sayilar... kimde baslamistin tedaviye ?
Evet evet yapmiycam bende test. Bekliycem pazar gununu

Zaman yaklastikca okadar heyecanlaniyorum ki.
ne kadar kendimizi dinlemeyelim.diyosak sa yapamiyoruz ki..hep birsey ariyorum ayh uyusukluk var yok uykum geldi ay canim bunu istedi diye diye belirti ariyorum
yalniz benim sislerim falan cok fazla yok kabizlik ve gaz problemi vardi oda gecti transferden sonra 3.gun btun problemler gecti cok sukur. Beslenmeye falan dikkat ettim. Ne agrim ne sancim cok siddetli yok. Bu seferde ters bisey mi var niye sis degilim niye sanci yok falan diyorum ögrenene kadar sonucu kafayi yicem...
ALLAH hepimizin kalbine gore versin.
Hayirliysa olsun diye dua ediyorum hep...

Back
X