Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Ben artık bekleme sürecinde değil hazmetme atlatma ve toparlanma sürecinde olduğumdan sizleri uzaktan izliyor, negatif haber alanların, korku duyanların hislerini ruhumun derinliklerinde hissediyor; güzel haberler getirenleri ise maaşallah deyip nazar duaları okuyarak hayaller kurmaya çalışıyorum. Hepimizin yardımcısı tek sığındığımız Allah'ım hepinizin yüzünü güldürsün inşallah..

Hareket ettikce adet sancisi gibi hafif bi agri oluyor boyle bisey hisseden varmiii

Slmlar. ..benimde test günüm perşembe.ama çok zor beklemek.salı günü test yaptıracam. Transferden beri içimde bişeyler oluyo ama neye yoracağımı bilmiyom.hadi hayırlısı
bugün 9.günüm olmasına rağmen idrar testi yaptım tabiki negatif.yarın sabah tekrarlıcam.yarın ayrıca kan testi yaptırıp gelicem eve .0.1 çıkarsa zaten sonuç bellidir.moral yerlerde.5.deneme artık yeter diyorum allahım sen bana sabır ver...

Dilerim bu son denemen olur.. 1 sene sonra hikayeni anlatırsın burada.. 5. Denememde oldu, evladimi kucagima aldim dersin.. icimden bir ses pozitif diyor ya hadi hayirlisi.. bizleri de haberdar et sonuctan..

Canimm aynen sana yazmistim.
Emeklerinin karsiligini Allah'im gordu boscikarmadi iste... darisi tum benim gibi bekleyenlerin basina..
bende istanbul tup bebek merkezi aret kamar da yaptim. Ilk denemem di. Esimden kaynakli sperm azligiydi problem.varikosel falan oldu aml. Ama hic bir faydasi olmadi. 2 araliksa transfer oldu benim 14 ymurta toplanip 5i dollendi iyi kalitede dedi 8 hucreli dedi ama cok anlamiyodum ozaman hic de sormadim kalitesini. Neye gore kalitesi degisio ki bilmiom hala :))
Ama suan hic birdegisim hissetmiorum vucudumda dua edinnn nolur kizlar Allah hepimizin dualarini kabul etsin. Ama karnimda bgn degisik kasilmalar oluyo ve basim ara ara donuo uykum gece erkenden geliyo. Paikoljikmidir anlamiyorum.
sizim belirtiler varmiydi nelerdi ayhhh cok heycanliyimmmm

Kızlar ben cumartesi negativ sonuç aldım, akşamına da kanama başladı. Eşim de bende çok üzüldük. Eşim şimdi aradan çok geçmeden tekrar deneyelim diyor. Ne yapsam bilmiyorum. Aynı merkezde 1 aşılama, 2 tüp bebek denedik...arabada bir doktora mı gitsek, yoksa aynı doktorla devam mı etsek. Kafam çok karışık. Istanbul da kardeşim var buraya gel başka merkez buluruz diyor...arada çok mesafe var ben Alanya da oturuyorum...Siz ne tavsiye edersiniz? Başka bir merkeze mi gitsem?

Merkeze guveniyorsan orda devam et ama bir de iş körlüğü denen bir sey vardır. Ayni işle surekli ugrasan kisiler bir noktadan sonra bir seyleri gözden kacirmaya baslabilir. Hani olur ya bakar bakar hatayi goremezsin, biri gelir bir bakista bulur. Bilmem anlatabildim mi.. bu nedenle baska bir merkezde ikinci bir görüş fena olmaz. Ikinci görüşü aldiktan sonra ayni merkezde tamam mi devam mi karar verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…