Yaa ozellikle hareket ettikce oluyor bu agri bilemiyorum bu nedemekbenimde aynı öylee adet sancısı resmen
yaa bilimyorum ki herkesin farklı demekki benim oturuncada var sancım hiç bitmedi yani transferden beriHareket ettikce adet sancisi gibi hafif bi agri oluyor boyle bisey hisseden varmiii
Dogru soyluyon insallah pozitif sonuclar aliriz bizde insallahyok yaa bendetransferden sonra altıma iki kere sürgü istedim ne oalcak ondan o başka o başka :)
Dogru soyluyon insallah pozitif sonuclar aliriz bizde insallah[/QUOTE
Hadibakalim hayirli olsun cnm bende 30 dak zor dayandim
gün işe basladmben birde ilk gün ayaklarımı uzattım tv faaln ikinci gün avm gezdim.... bugün üçüncü günüm işteyimm :) yani öyle dinlenmedimmmmm
Hay maşallah.. Allah tamamina erdirsin insallahVeee keseyi de gördük çok şükür 2 hafta sonra gel kaç kese onu görelim kalp atışını duyalim dedi doktor :)
bugün 9.günüm olmasına rağmen idrar testi yaptım tabiki negatif.yarın sabah tekrarlıcam.yarın ayrıca kan testi yaptırıp gelicem eve .0.1 çıkarsa zaten sonuç bellidir.moral yerlerde.5.deneme artık yeter diyorum allahım sen bana sabır ver...Slmlar. ..benimde test günüm perşembe.ama çok zor beklemek.salı günü test yaptıracam. Transferden beri içimde bişeyler oluyo ama neye yoracağımı bilmiyom.hadi hayırlısı
Dilerim bu son denemen olur.. 1 sene sonra hikayeni anlatırsın burada.. 5. Denememde oldu, evladimi kucagima aldim dersin.. icimden bir ses pozitif diyor ya hadi hayirlisi.. bizleri de haberdar et sonuctan..bugün 9.günüm olmasına rağmen idrar testi yaptım tabiki negatif.yarın sabah tekrarlıcam.yarın ayrıca kan testi yaptırıp gelicem eve .0.1 çıkarsa zaten sonuç bellidir.moral yerlerde.5.deneme artık yeter diyorum allahım sen bana sabır ver...
cnm inş pozitif olur eskişehir misin buaradahamile arkadaşlarımı tebrik ederim inşallah sağlıklı bebekleriyle evlerine dönerler.
Bana hitaben yazdığını düşünerek cevaplıyorum :) Çoook teşekkürler Hergün nerdeyse her an dua ediyorum , Allah hayırlısını nasip etsin inşallah :)) 3. Gün embriyosuydu , orta kalitedeydi . Smyrna art tüp bebek merkezi - İzmir de oldu , doktorum Kahraman kolday . Senin nerde nasıl oldu ?
Teşekkürler canım amin inşallahHay maşallah.. Allah tamamina erdirsin insallah
İnşallah içinden geçenler çıkar... iyi dileklerin için sağolDilerim bu son denemen olur.. 1 sene sonra hikayeni anlatırsın burada.. 5. Denememde oldu, evladimi kucagima aldim dersin.. icimden bir ses pozitif diyor ya hadi hayirlisi.. bizleri de haberdar et sonuctan..
Eşim ve ben Eskişehirliyiz ama diyarbakırdayız tayin sebebiyle iyi dileklerin için sağolcnm inş pozitif olur eskişehir misin buarada
Merkeze guveniyorsan orda devam et ama bir de iş körlüğü denen bir sey vardır. Ayni işle surekli ugrasan kisiler bir noktadan sonra bir seyleri gözden kacirmaya baslabilir. Hani olur ya bakar bakar hatayi goremezsin, biri gelir bir bakista bulur. Bilmem anlatabildim mi.. bu nedenle baska bir merkezde ikinci bir görüş fena olmaz. Ikinci görüşü aldiktan sonra ayni merkezde tamam mi devam mi karar verirsin..Kızlar ben cumartesi negativ sonuç aldım, akşamına da kanama başladı. Eşim de bende çok üzüldük. Eşim şimdi aradan çok geçmeden tekrar deneyelim diyor. Ne yapsam bilmiyorum. Aynı merkezde 1 aşılama, 2 tüp bebek denedik...arabada bir doktora mı gitsek, yoksa aynı doktorla devam mı etsek. Kafam çok karışık. Istanbul da kardeşim var buraya gel başka merkez buluruz diyor...arada çok mesafe var ben Alanya da oturuyorum...Siz ne tavsiye edersiniz? Başka bir merkeze mi gitsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?