Amin , herkesin dileğini Rabbim boşa çıkarmasın . Benim 2 çikolata kisti ameliyatım var o yüzden bir daha tekrarlar diye rezervim iyice azalmadan tedaviye başladık . Benim hep ağrım vardı , başımda hafif bir uyuşukluk vardı bit de teste yakın son 2 gün Rahmimde taş gibi bir ağırlık vardı , tam ortasında sanki , sertlik , ama ilaçlar da yapabiliyor .. Ilaçlar o kadar etkiliyor ki hormonlar vs.. Inşallah senin de güzel sonuçlarını göreceğiz hep birlikte :)Canimm aynen sana yazmistim.
Emeklerinin karsiligini Allah'im gordu boscikarmadi iste... darisi tum benim gibi bekleyenlerin basina..
bende istanbul tup bebek merkezi aret kamar da yaptim. Ilk denemem di. Esimden kaynakli sperm azligiydi problem.varikosel falan oldu aml. Ama hic bir faydasi olmadi. 2 araliksa transfer oldu benim 14 ymurta toplanip 5i dollendi iyi kalitede dedi 8 hucreli dedi ama cok anlamiyodum ozaman hic de sormadim kalitesini. Neye gore kalitesi degisio ki bilmiom hala :))
Ama suan hic birdegisim hissetmiorum vucudumda dua edinnn nolur kizlar Allah hepimizin dualarini kabul etsin. Ama karnimda bgn degisik kasilmalar oluyo ve basim ara ara donuo uykum gece erkenden geliyo. Paikoljikmidir anlamiyorum.
sizim belirtiler varmiydi nelerdi ayhhh cok heycanliyimmmm
Ben pazartesi alicam ama bilemiyorum hem umut var hem yokInsallah canim benim...
bende pazar gunu sonucu aldigimda mutlak haber vericem.
pazar gunu sonuc alacak.kimse var mi ???
Yarin 7.gunum olucak ve sikintidan sivilce dokuyorum suan boynumda ve suratimda var. Sikintidan mi belirtimi diye yerim simdi kendimi
aaa cnmm bn eskliyim ama 1,5 yıl diyarbbakır çermikte çalıştım :)Eşim ve ben Eskişehirliyiz ama diyarbakırdayız tayin sebebiyle iyi dileklerin için sağol
Hadi bakalim sende pazartesi yaz sonucunu insallah hayirlisi olacaktir.Ben pazartesi alicam ama bilemiyorum hem umut var hem yok
Bizim transfer günümüz aşağı yukarı aynı cnm benim de 20 kasim ben dün gördüm keseyi karindan ins sen de görürsünSevgili arkadaşlar hamilelik takvimini ekledim ama dogru mu hesapların bilmiyorum. Keseyi görenler doktorunuz sat a göre mi transfer gününe göre mi söyledi kaç haftalık olduğunu.31 ekim sat tarihim.19 kasım da transfer. Çarşamba kese gormeye gidecegiz ama merak ettim ben
Vajina duvari tahriş olmistur. Bu arada günde bir mi iki mi yapiyorsunuz jeli kizlar?Günaydın ya aksam jeli yaparken ucundaki seyi tam koparamadim diye bir sertlik vardi cok acittim yaparken simdi idrara cikinca sabah jeller heo kirmizi geldi ama baska gelen kan yok ic camasirimida tuvalet kagidinida
Vajina duvari tahriş olmistur. Bu arada günde bir mi iki mi yapiyorsunuz jeli kizlar?
Aynen.. acaba 2 den 1 e duşen var mi merak ettim. Ben tup bebeği yapan doktora gitmedim ya kontrole. O bakimdan.Brn iki cnm sabah aksam
Aynen.. acaba 2 den 1 e duşen var mi merak ettim. Ben tup bebeği yapan doktora gitmedim ya kontrole. O bakimdan.
Icin rahat edecekse sor guzelim.. cekinme bence..Ya dr arasam sorsammiki acaba baska gelen yok cok sukur o geceden kalan büyük ihtimal am insan yinede tedirgin oluyor
Ay canim korkunu anlıyorum. Bende butun gece sanci cektim. Ha bire tuvalete gittim. Arada normal hamilelerin paylasim sayfasina bakiyorum forumda ay nasil rahatlar. Bi de bize bakiyorum korku ve tedirginlik icindeyiz.. üzülüyorum vallaLeke gibi kahve leke geldi yine dr aradim kirmizi ve yogun degilse korkma dedi ama ben korktum bile
Merhaba kızlar valahi aynı duyguları paylaşıyoruz bişey olsa neden acaba biyerimiz agrisa bişey mi oldu hep tedirginlik sanırım doğuma kadar böyle sürecek bizim halimiz ama kalp atisini görünce bi nebze daha rahat eder içimiz gusel anneler kafamizi bunlara takip bebislerimizi üzmeyelim :)Ay canim korkunu anlıyorum. Bende butun gece sanci cektim. Ha bire tuvalete gittim. Arada normal hamilelerin paylasim sayfasina bakiyorum forumda ay nasil rahatlar. Bi de bize bakiyorum korku ve tedirginlik icindeyiz.. üzülüyorum valla
Ben baştan beri bir kullaniyorumAynen.. acaba 2 den 1 e duşen var mi merak ettim. Ben tup bebeği yapan doktora gitmedim ya kontrole. O bakimdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?