- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Hayırlı olsun canm çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)137,34 çıktı , çoooook mutluyum , Çarşamba bi test daha yapılacak tabi .. İnşallah herşey yolunda gider :)) Allah'ın izniyle :)) doktorumu aradım gayet güzel sonuçlar dedi :))
Gözün aydın, ben de ikinci test yaptırdım bugün. Benim de 2 ye katladı. Artık gerek yok yapmama. 19 Aralık ta kalp atışlarını görmeye gideceğim.137,34 çıktı , çoooook mutluyum , Çarşamba bi test daha yapılacak tabi .. İnşallah herşey yolunda gider :)) Allah'ın izniyle :)) doktorumu aradım gayet güzel sonuçlar dedi :))
Çokelek gibi pütür pütür ve sari mi?? Yoksa sıvı mi??Ay Sağol cann ya evde vardı dur süruyum inş iyi gelir sarı akinti olmasi normal mi sence şeffaf değil çünkü
benim ki de çökelek gibi yaa pütür ne ki ?Çokelek gibi pütür pütür ve sari mi?? Yoksa sıvı mi??
Hayırlısı olsun , çokkk sevindim :) Allah hepimize nasip etsin inşallah :) ben idrar testi negatif çıkınca çok endişelendim ama şükür değer artmış bayaa:)) Allah'ın izniyle hersey yolunda gider dilerimGözün aydın, ben de ikinci test yaptırdım bugün. Benim de 2 ye katladı. Artık gerek yok yapmama. 19 Aralık ta kalp atışlarını görmeye gideceğim.
herhalde yaa jel kullanıyorum çünkü...Vajinal jel veya fitilden kaynakli.. vucut fazlasini atıyor.
Yok canm sıvı öyle mantarimsi değil önceden mantar olmustum onu biliyorum çok kötü bişey allah dusmanima vermesin yani :)Çokelek gibi pütür pütür ve sari mi?? Yoksa sıvı mi??
herhalde yaa jel kullanıyorum çünkü...
yaa benim öyle çamaşıra gelmiyor da tuvalette böyle pütürlü birşey çıkıyor her neyse artık.......hemm hiçç kafana takma bebeğine ne oalcak onunla sıkma canını :)asmakilit Canm benden gelen beyaz şey fitil in kalanı ama ayrıca sarı akintim var afedersin iç çamaşırim in ağ kısmı sapsarı oluyor vala Ped de kullanmak istemiyorum bana mantar yapıyor öyle şeyler birqz hassas yani durumlar sanki koku da var rahatsız edici ama mantar gibi değilim o zman çok fenaydim yaşadığım içi biliyorum enfeksiyon mu kaptm acaba ay bebeğime bişey olur mu ondan korktum da
Ay inş canm o gelenler wc de fitil ya da jel dir o problem değil bence bnde de var o herkeste oluyor genelde ama sarı akinti hiç duymadım ondan tedirgin oldum perşembe kontrol var bakalım doktora bi sorcam size de yazarım burdan :)yaa benim öyle çamaşıra gelmiyor da tuvalette böyle pütürlü birşey çıkıyor her neyse artık.......hemm hiçç kafana takma bebeğine ne oalcak onunla sıkma canını :)
Bana hitaben yazdığını düşünerek cevaplıyorum :) Çoook teşekkürler Hergün nerdeyse her an dua ediyorum , Allah hayırlısını nasip etsin inşallah :)) 3. Gün embriyosuydu , orta kalitedeydi . Smyrna art tüp bebek merkezi - İzmir de oldu , doktorum Kahraman kolday . Senin nerde nasıl oldu ?Ayh senin haberin bak umut oldu simdi bana... Allah'im saglikla.kucagina alcagin gunleri nasip etsin insallah. Bu dakikadan sonra da daha dikkatli ol. Cektiklerimizi unutmayalim dimi. Bak hamilenin duasi tutar bizede dua ett
bende pazar gunu yaptiricam pazar gunu veriyorlardir dimi testin sonucunu.
Ha bide senin kacinci denemendi? Kac embriyo koydular? Ve gittigin merkez doktor kimdi canim?
Ilk denememdi . Amh değerim 1,27 idi . Daha önce iki kere çikolata kisti ameliyatı oldum , tekrarlar diye tedaviye başladık hemen .Bana hitaben yazdığını düşünerek cevaplıyorum :) Çoook teşekkürler Hergün nerdeyse her an dua ediyorum , Allah hayırlısını nasip etsin inşallah :)) 3. Gün embriyosuydu , orta kalitedeydi . Smyrna art tüp bebek merkezi - İzmir de oldu , doktorum Kahraman kolday . Senin nerde nasıl oldu ?
mrb bgn bnm de 7.gün ama hiçbişi hissetmiyorm yaa bazen korkuorm umutsuzluğa kapılıyomAyyhhh hadiii insallah.... artmistirrr sayilar... kimde baslamistin tedaviye ?
Evet evet yapmiycam bende test. Bekliycem pazar gununu
yok yaa bendetransferden sonra altıma iki kere sürgü istedim ne oalcak ondan o başka o başka :)Pozitif sonuc alan arkadaslar gozunuz aydin rabbim darisi bizim basimiza transferim oldu bugun cEvdeyim simdi yatiyorum hastanede transferim biter bitmez idralimi yaptim birsey olurmu kafaya taktim
Gozun aydin darisi basima insallah137,34 çıktı , çoooook mutluyum , Çarşamba bi test daha yapılacak tabi .. İnşallah herşey yolunda gider :)) Allah'ın izniyle :)) doktorumu aradım gayet güzel sonuçlar dedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?