cimadi mi canim sonucun??? Merak içindeyimMerhaba.. Hayırlı olsun :) 6. Gün bence çok erken test için yapma derim ama daha iyi bilen arkadaşlar var burda onlar da fikirlerini paylaşırlar . Blastokistler erken teste cevap veriyor ama herkesin bünyesi farklı tabi. Benim 3. Gün embriyosuydu ve ağrım hariç hiçbir belirtim olmadı , bi de başımda hafif sersemlik uyuşukluk vardı . İlaçlardan da oluyor , belirti arayıp kendini dinleme hiç benim fikrime göre belli olmuyor çünkü . Allah hayırlı ve güzel sonuçlar almayı nasip etsin . Benim 12. Günüm . 10. Gün test yaptım pozitif çıktı , bugün değerin artmadı gerekiyor , test yaptım bekliyorum:))
Bepanthen sür canim akintilardan hep nemli kaldigindan pişik gibi olmuşturKızlar ya benm vajinamda kaşıntı var ama kenar kısımlarında içinde değil bir de normalde akintim yok ama progestan fitil kullandıktan sonra sarı olarak geri gelen akıntı oluyor sizce neden ne yapmam gerek yara oldu artık çok fenayim bilgisi olan var mı ?
Tutunma agrisi olabilir.benimm 3. günüm felaket ağrım var iyi mi kötü mü bilemedim
inşalalh öyledir....Tutunma agrisi olabilir.
Saat 1 de dediler . Yaaa ben Predictor de yaptım bu sabah , ama negatif çıktı . Ne düşüneceğimi bilemedim. İniallah kimyasal gebelik değildir. Reglim de 2 gün gecikti ama anlamadımcimadi mi canim sonucun??? Merak içindeyim
Normal produktor de negetif cikabilir. Benim kanda 55 ken preduktor early cok silik cikarmisti. Hassasiyeti 12.5. Normal preductor hassasiyeti 50 o hiç cikarmaz.Saat 1 de dediler . Yaaa ben Predictor de yaptım bu sabah , ama negatif çıktı . Ne düşüneceğimi bilemedim. İniallah kimyasal gebelik değildir. Reglim de 2 gün gecikti ama anlamadımbelki idrara geçmesi geç oluyordur bende. Allahım hayırlısını nasip etsin ..
Ben de early yaptım , ama araştırdım bazı bünyelerde idrara geçici çok geç olabiliyormuş , ama inşallah kimyasal gebelik değildir. Rabbim hayırlısını nasip etsin:)Normal produktor de negetif cikabilir. Benim kanda 55 ken preduktor early cok silik cikarmisti. Hassasiyeti 12.5. Normal preductor hassasiyeti 50 o hiç cikarmaz.
Valla elimde olsa eve ultrason cihazi alirimKizlar ya ultrasonun bebege zarari olur mu ki ilac yazdirmaya gidicem yine bi baktirsam karindan.gecen sefer bakti ama keseler cok kucuktu o zaman
Amin canim. Hale sabret kaldi yarim saat. Heberdar etmeyi ihmal etme bizi..Ben de early yaptım , ama araştırdım bazı bünyelerde idrara geçici çok geç olabiliyormuş , ama inşallah kimyasal gebelik değildir. Rabbim hayırlısını nasip etsin:)
Merhaba.. Hayırlı olsun :) 6. Gün bence çok erken test için yapma derim ama daha iyi bilen arkadaşlar var burda onlar da fikirlerini paylaşırlar . Blastokistler erken teste cevap veriyor ama herkesin bünyesi farklı tabi. Benim 3. Gün embriyosuydu ve ağrım hariç hiçbir belirtim olmadı , bi de başımda hafif sersemlik uyuşukluk vardı . İlaçlardan da oluyor , belirti arayıp kendini dinleme hiç benim fikrime göre belli olmuyor çünkü . Allah hayırlı ve güzel sonuçlar almayı nasip etsin . Benim 12. Günüm . 10. Gün test yaptım pozitif çıktı , bugün değerin artmadı gerekiyor , test yaptım bekliyorum:))
137,34 çıktı , çoooook mutluyum , Çarşamba bi test daha yapılacak tabi .. İnşallah herşey yolunda gider :)) Allah'ın izniyle :)) doktorumu aradım gayet güzel sonuçlar dedi :))Amin canim. Hale sabret kaldi yarim saat. Heberdar etmeyi ihmal etme bizi..
Ohhh çok şükür.. cok sevindim...super137,34 çıktı , çoooook mutluyum , Çarşamba bi test daha yapılacak tabi .. İnşallah herşey yolunda gider :)) Allah'ın izniyle :)) doktorumu aradım gayet güzel sonuçlar dedi :))
benimde aynı öylee adet sancısı resmenBazen adet agrisi gibi bi agrim oluyo ama bunu iyiyemi yormaliyim??
gözün aydın canım137,34 çıktı , çoooook mutluyum , Çarşamba bi test daha yapılacak tabi .. İnşallah herşey yolunda gider :)) Allah'ın izniyle :)) doktorumu aradım gayet güzel sonuçlar dedi :))
Ayhhhh gozun aydin canimmmmm hayirliii olsunn cok sevindimm massallah137,34 çıktı , çoooook mutluyum , Çarşamba bi test daha yapılacak tabi .. İnşallah herşey yolunda gider :)) Allah'ın izniyle :)) doktorumu aradım gayet güzel sonuçlar dedi :))
Ay Sağol cann ya evde vardı dur süruyum inş iyi gelir sarı akinti olmasi normal mi sence şeffaf değil çünküBepanthen sür canim akintilardan hep nemli kaldigindan pişik gibi olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?