- 17 Eylül 2012
- 131
- 81
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gittigim doktor da 8 veya 9. Haftadan sonra hapa gecicez dedi. Akinti beni cok rakatsiz ediyor. Günlük ped işe yaramiyor. Pecete ile takviye yapıyorum. Aksi halde esofmana kadar çıkıyor akinti.Jel rahatsiz ediyorsa hapa gecseniz kizlar...bende kullanirken cok rahatsiz oluyordum.pembe akintilar geliyordu.doktora soyledim.transferden sonra tahris etmissin dedi.hap kullanayim dedim progestan die bi hapa baslatti.
yaa bende jel kullanıyorumm ama öyle hiç rahatsızlık hissetmedimm hiç akıntı faalnda olmadııııBenim gittigim doktor da 8 veya 9. Haftadan sonra hapa gecicez dedi. Akinti beni cok rakatsiz ediyor. Günlük ped işe yaramiyor. Pecete ile takviye yapıyorum. Aksi halde esofmana kadar çıkıyor akinti.
Belki akintin gebelikle ilgilidir.Benim gittigim doktor da 8 veya 9. Haftadan sonra hapa gecicez dedi. Akinti beni cok rakatsiz ediyor. Günlük ped işe yaramiyor. Pecete ile takviye yapıyorum. Aksi halde esofmana kadar çıkıyor akinti.
vay bee ne şanslısınn :)Kizlar dun ilac yazdirmaya gitmistim dr yine bakti ultrasonla.benim iki gibi gozuken kese olmus uc.biri daha kucuk ama hepsinin icinde yoltuk kesesi olusmus dedi.ne dusunecegimi sasirdim.su pazartesi gelse de kendi druma gitsem rahatlasam
Ya bilmiorum kalakaldim aptallastim resmen.zaten.risklerini saymaya basladi falan ay ne bilim ya Allahim hayirlisini versin.vay bee ne şanslısınn :)
Hahahha ay süper.. kismete bak sen..Kizlar dun ilac yazdirmaya gitmistim dr yine bakti ultrasonla.benim iki gibi gozuken kese olmus uc.biri daha kucuk ama hepsinin icinde yoltuk kesesi olusmus dedi.ne dusunecegimi sasirdim.su pazartesi gelse de kendi druma gitsem rahatlasam
Korkma canim.. Rabbim dagina gore kar verir..Ya bilmiorum kalakaldim aptallastim resmen.zaten.risklerini saymaya basladi falan ay ne bilim ya Allahim hayirlisini versin.
öyle öylee hayırlısı yaaa ama kaç embriyo konulmuştu ki sana ?Ya bilmiorum kalakaldim aptallastim resmen.zaten.risklerini saymaya basladi falan ay ne bilim ya Allahim hayirlisini versin.
2tane.biri bolunmus.öyle öylee hayırlısı yaaa ama kaç embriyo konulmuştu ki sana ?
vay bee birde böyle riskler var desene :) benimde iki tane2tane.biri bolunmus.
Vallahi tepkisizim saskinim:) Allah hepimizin yardimcisi olsun sorunsuz bi hamilelik gecirelim sag salim bebisleri kucagimiza alip buyutelim.vay bee birde böyle riskler var desene :) benimde iki tane
inşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhVallahi tepkisizim saskinim:) Allah hepimizin yardimcisi olsun sorunsuz bi hamilelik gecirelim sag salim bebisleri kucagimiza alip buyutelim.
Ay boyle bir supriz bana da yaparlar mi ki?? Iki embriyo tranferi oldu tek kese var dedi doktor ama karindan bakti.. benim icimden hep ikiz geciyo..2tane.biri bolunmus.
Benim de karindan bakti canim.icim bi tuhaf ya su pazartesi bi gelse ve bana net bi sey soylese.kalp atisi duysam.Ay boyle bir supriz bana da yaparlar mi ki?? Iki embriyo tranferi oldu tek kese var dedi doktor ama karindan bakti.. benim icimden hep ikiz geciyo..
Hadi bakalim inşallah. Ben de cumartesi duycam kalp atislarini inşallah.Benim de karindan bakti canim.icim bi tuhaf ya su pazartesi bi gelse ve bana net bi sey soylese.kalp atisi duysam.
Cnm 3 gunde birdi benim cuma oldum sali olcam meselaSevcanf canim proluton depot ignesi kacgun arayla vur dedi doktor sana bana ikigun bos ucuncu gun dedi hemsirede merak ettim