- 28 Kasım 2014
- 553
- 557
- 78
- 42
Çok teşekkürler , Hergün hepimiz için dua ediyorum , Rabbim hakkımızda hayırlısını versin , amin :)Cok sevindim canim ne mutlu insallah bizlerede nasip olur bu guzel duygular dualarini bekliyoruz darisi basimiza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler , Hergün hepimiz için dua ediyorum , Rabbim hakkımızda hayırlısını versin , amin :)Cok sevindim canim ne mutlu insallah bizlerede nasip olur bu guzel duygular dualarini bekliyoruz darisi basimiza
Transferden sonra nelere dikkat ettin canim peki onericegin birsey varmiÇok teşekkürler , Hergün hepimiz için dua ediyorum , Rabbim hakkımızda hayırlısını versin , amin :)
Ben 10. Gün yapmıştım , pozitif sonuç almıştım , ama 1 günde de değişebiliyor .. Değerlerin düzenli artıp artmadığını görmek için iyi oluyor ,Amin canimmm insallah ya :) pazar gunu gelmek bilmiyo 11.gun yapsammi falan diyorum artik cok farkeder mi ki sonuc birgunde
Ilk gün yattım sadece , diğer günler hep ayaktaydım ama kendimi hiç yormadim. Hep komedi filmleri ve programları izledim , hacet duası ve ayetel kürsi çok okudum , hiç eğilmedim ve uzanarak almadım bi şeyleri , Hergün 14 bardak kadar su içtim, taze sıkılmış meyve suyu 1 bardak içtim . Ekstra yaptıklarım bunlar , inşallah senden de güzel haberleri alıcaz :)Transferden sonra nelere dikkat ettin canim peki onericegin birsey varmi
İnsallah canim saol bilgilerin icinIlk gün yattım sadece , diğer günler hep ayaktaydım ama kendimi hiç yormadim. Hep komedi filmleri ve programları izledim , hacet duası ve ayetel kürsi çok okudum , hiç eğilmedim ve uzanarak almadım bi şeyleri , Hergün 14 bardak kadar su içtim, taze sıkılmış meyve suyu 1 bardak içtim . Ekstra yaptıklarım bunlar , inşallah senden de güzel haberleri alıcaz :)
Arkadaşlar susamimi gördüm elhamdulillah. Çok iyi dedi doktor. Çok net olmasa da kalp atışını da gördük ama duysmadik o da bir dahaki sefere ınş. Darısı herkesin başına ınş. Sağlıcakla kucagimiza da alırız.Korkma canim hayirli haberler ver bize inşallah
Bana 5 haftalık dedi.sat a göre 5+4 muş.ama sanırım transfer gününün iki hafta öncesine gidip öyle hesapliyorsun o zaman 5 haftalık oluyor benim. 19 kasım transfer gunumasmakilit vala kafam.karisiti benm şimdi ama dediğin gibiyse çok mutlu oldum bebeğime 1 hafta daha yaklaşmış oldum yani
yarın ben en iyisi tayfun beye herseyi detaylı sorayım sana da burdan haber veririm yanlış bildiklerimiz varsa düzeltelim diye sen il dışındasin ya hiç muayene için gelmiycekmisin merak ettim. De canm ?
Rabbim sabır versin kalbine. insirah versin. İmtihanini kolaylastirsin canım böyle kendi mutluluğunu yaşarken mesajını görünce üzüldüm. İns. Bir dahaki denemen son olur canimKizlar benim olmadi bu seferde...o kadar bas donmesi bulanti batmalar ya psikolojikmis yada ilaçlardan...pozitifi gorenleri allah hayirlisiyla kurtarsin...beklemedekilerinde gonullerine gore versin...allaha emanet olun
Doktorlar icinde bulunduğun haftayi soylemiyor, bitirdiğin haftayi söylüyor anladigim kadariyla. 5+4 deyken ben 6. Haftadayim diyordum.bi de bizde embriyonun 3 gunluk mu 5 gunluk mu oldugu da fark ediyor.. ammaaaaan saglikli olsunlarda.. yaşini buyuten cocuklar gibi haftayi buyutmek hosuma gidiyor. Bu yuzden içinde bulunduğum haftayi soyluyorum ;PBana 5 haftalık dedi.sat a göre 5+4 muş.ama sanırım transfer gününün iki hafta öncesine gidip öyle hesapliyorsun o zaman 5 haftalık oluyor benim. 19 kasım transfer gunum
Ne guzel saglikla kucagina al insallah. Bende kizimda kalp atislarini duyunca aglamistim. Esim cok kotu olmustu. Gum gum atiyordu. Her ultrason muayenesinden sonra sanki bebegim orda kalıyormus gibi hisse kapiliyordum. Ama cok şükür simdi yanimda Rabbim sana da nasip etsin. Bende 2. Icin tedavideyim dun transferim oldu. Kalite düşük ama Allahtan umit kesilmez. BekliyorumArkadaşlar susamimi gördüm elhamdulillah. Çok iyi dedi doktor. Çok net olmasa da kalp atışını da gördük ama duysmadik o da bir dahaki sefere ınş. Darısı herkesin başına ınş. Sağlıcakla kucagimiza da alırız.
Ay maşallah canm benm çok sevindim yarın içi darısı bana artıkArkadaşlar susamimi gördüm elhamdulillah. Çok iyi dedi doktor. Çok net olmasa da kalp atışını da gördük ama duysmadik o da bir dahaki sefere ınş. Darısı herkesin başına ınş. Sağlıcakla kucagimiza da alırız.
Oluyor tatlim o sancıları hemen hemen herkesde oldu.. dayanilmaz bir agri kaygi etme..kızlarrr adet sancısı gibi ağrı basladı kasıklarmda aynı zmnda sol tarafta batma gibi ağrı oluyoo![]()
sonu pozitif olur inş cnm yaaaOluyor tatlim o sancıları hemen hemen herkesde oldu.. dayanilmaz bir agri kaygi etme..
Inşallah inşallah. Kurbanim Allah'a.. herkesin gönlüne gore hayirlisini versin.sonu pozitif olur inş cnm yaaa
Kacinci gununde basladi sancin benim 2 gunum birsey yok daha insallah pozitif alirsin canimsonu pozitif olur inş cnm yaaa
bgn 9.gün cnm amin inş pozitif olur hepimizn senn kaçıncı gününKacinci gununde basladi sancin benim 2 gunum birsey yok daha insallah pozitif alirsin canim
2 gun bugun pazartesi transfer oldumbgn 9.gün cnm amin inş pozitif olur hepimizn senn kaçıncı günün
cnm ilk günler bnde hafif ağrı oldu 3.günden bugüne bişi yoktu bgn durup durup geliyo ağrı ama hafif diil2 gun bugun pazartesi transfer oldum