• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Amin canimmm insallah ya :) pazar gunu gelmek bilmiyo 11.gun yapsammi falan diyorum artik cok farkeder mi ki sonuc birgunde
Ben 10. Gün yapmıştım , pozitif sonuç almıştım , ama 1 günde de değişebiliyor .. Değerlerin düzenli artıp artmadığını görmek için iyi oluyor , asmakilit asmakilit tavsiye etmişti bana da 10. Günden önce yaptırma . Israr testi de yaptırma diye... Çok işime yaradı kafam karışıktı çünkü ..

Transferden sonra nelere dikkat ettin canim peki onericegin birsey varmi
Ilk gün yattım sadece , diğer günler hep ayaktaydım ama kendimi hiç yormadim. Hep komedi filmleri ve programları izledim , hacet duası ve ayetel kürsi çok okudum , hiç eğilmedim ve uzanarak almadım bi şeyleri , Hergün 14 bardak kadar su içtim, taze sıkılmış meyve suyu 1 bardak içtim . Ekstra yaptıklarım bunlar , inşallah senden de güzel haberleri alıcaz :)

Ilk gün yattım sadece , diğer günler hep ayaktaydım ama kendimi hiç yormadim. Hep komedi filmleri ve programları izledim , hacet duası ve ayetel kürsi çok okudum , hiç eğilmedim ve uzanarak almadım bi şeyleri , Hergün 14 bardak kadar su içtim, taze sıkılmış meyve suyu 1 bardak içtim . Ekstra yaptıklarım bunlar , inşallah senden de güzel haberleri alıcaz :)
İnsallah canim saol bilgilerin icin

Korkma canim hayirli haberler ver bize inşallah
Arkadaşlar susamimi gördüm elhamdulillah. Çok iyi dedi doktor. Çok net olmasa da kalp atışını da gördük ama duysmadik o da bir dahaki sefere ınş. Darısı herkesin başına ınş. Sağlıcakla kucagimiza da alırız.

asmakilit asmakilit vala kafam.karisiti benm şimdi ama dediğin gibiyse çok mutlu oldum bebeğime 1 hafta daha yaklaşmış oldum yani :KK66: yarın ben en iyisi tayfun beye herseyi detaylı sorayım sana da burdan haber veririm yanlış bildiklerimiz varsa düzeltelim diye sen il dışındasin ya hiç muayene için gelmiycekmisin merak ettim. De canm ?
Bana 5 haftalık dedi.sat a göre 5+4 muş.ama sanırım transfer gününün iki hafta öncesine gidip öyle hesapliyorsun o zaman 5 haftalık oluyor benim. 19 kasım transfer gunum

Kizlar benim olmadi bu seferde...o kadar bas donmesi bulanti batmalar ya psikolojikmis yada ilaçlardan...pozitifi gorenleri allah hayirlisiyla kurtarsin...beklemedekilerinde gonullerine gore versin...allaha emanet olun
Rabbim sabır versin kalbine. insirah versin. İmtihanini kolaylastirsin canım böyle kendi mutluluğunu yaşarken mesajını görünce üzüldüm. İns. Bir dahaki denemen son olur canim

Bana 5 haftalık dedi.sat a göre 5+4 muş.ama sanırım transfer gününün iki hafta öncesine gidip öyle hesapliyorsun o zaman 5 haftalık oluyor benim. 19 kasım transfer gunum
Doktorlar icinde bulunduğun haftayi soylemiyor, bitirdiğin haftayi söylüyor anladigim kadariyla. 5+4 deyken ben 6. Haftadayim diyordum.bi de bizde embriyonun 3 gunluk mu 5 gunluk mu oldugu da fark ediyor.. ammaaaaan saglikli olsunlarda.. yaşini buyuten cocuklar gibi haftayi buyutmek hosuma gidiyor. Bu yuzden içinde bulunduğum haftayi soyluyorum ;P

Arkadaşlar susamimi gördüm elhamdulillah. Çok iyi dedi doktor. Çok net olmasa da kalp atışını da gördük ama duysmadik o da bir dahaki sefere ınş. Darısı herkesin başına ınş. Sağlıcakla kucagimiza da alırız.
Ne guzel saglikla kucagina al insallah. Bende kizimda kalp atislarini duyunca aglamistim. Esim cok kotu olmustu. Gum gum atiyordu. Her ultrason muayenesinden sonra sanki bebegim orda kalıyormus gibi hisse kapiliyordum. Ama cok şükür simdi yanimda Rabbim sana da nasip etsin. Bende 2. Icin tedavideyim dun transferim oldu. Kalite düşük ama Allahtan umit kesilmez. Bekliyorum

kızlarrr adet sancısı gibi ağrı basladı kasıklarmda aynı zmnda sol tarafta batma gibi ağrı oluyoo :(

Ay maşallah canm benm çok sevindim yarın içi darısı bana artık ;)

Kizlar ya kese görmeye giderken vajinadan kullandiginiz jel veya fitil kullanıp mi gittiniz muayeneye ben sormadım da :( bilginiz var mı ?

Back
X