Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canim beni doktorum 5. Haftada keseye 7. Haftada kalp atislari icin cagirmisti. Daha erken olabilir uzulme Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Canim beni doktorum 5. Haftada keseye 7. Haftada kalp atislari icin cagirmisti. Daha erken olabilir uzulme Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin canm ya inşallah bende 7 hafta içinde gitmiş olcam bakalım kalp atışı için inş güzel haberler ile dönerim size çok heycanliyim valahi çok teşekkürler canm bilgi için...

Amin canm ya inşallah bende 7 hafta içinde gitmiş olcam bakalım kalp atışı için inş güzel haberler ile dönerim size çok heycanliyim valahi çok teşekkürler canm bilgi için...
Bilmezmiyim ne guzel duygudur. Eskiden sizin gibi ill çocuğu isterken diyordum ki bi tane olsun yeter. 2. Icin emek harcayan para harcayanlara kiziyordum. Ama rabbim oyle bi sevgi oyle bor heyecan veriyor ki kizim 2 yasinda yeniden bebek heyecanı yenide anne olma istegi kapladi icimi bu tedaviden umudum yok Allahtan umit kesilmez deyip bekliyorum ama denemeye devam edecegim. Rabbim isteyen herkese istedigi zaman evlat nasip eder ins

Amiiiin

Amin canm inşallah allah kızını sana bağışlasin dilerim sağlıklı uzun bir ömrünüz olsun ve kardeşi de umarım bir an önce gelir ama ben de senn 1. Yi istediğin gibi düşünüyorum 1 tane olsun sağlıklı olsun Allah olmayanlara da versin Rabbim den bu şekilde Diledim hep nasip etti ama beklemek çok zor :)

Pazar gunu bende test yaptiricam 11. Gunum bakalim neolacak insalah hayirli haber aliriz bazen olmadi gibi geliyo bazen umutlaniyorum hayirlisi diyelim

Benimde 4. Denemem ama vakti gelmiyince olmuyor rabbim ol diycek olucak rabbim en iyisini bilir dua edicez insallah bu defa yuzumuz guler
Yaa test gunum pazartesi aslinda ama ben pazar gunu yapmak istiyorm 11.gun oluyo cok farketmez heralde sonuc dimi pazar gunu aksama dogru yaptirim diyorm

Kızlar ya şimdi açık pembe sıvı şekilde kanamam geldi Afedersiniz büyük abdeste çıktım sonra peçete ile silerken gördüm yq bebeğim benimledir umarım yoladiyim hastaneye gidiyorum ne olur dua edin yavrum benm le olsun off çok canm sıkkın... böyle bişey yaşayan oldumu 6 veya 7. Haftalarda Rabbim yardimcim olsun amin

Allah ya
Allah yardimcin olsun insalah bisey olmaz

Allah yardimcin olsun canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…