Bende de kanama gelmişti ama çok az geliyordu.testi 2 gün sonra tekrarlayınca ortaya çıkar. Inşallah hersey yolundadirHafif kanama geliyor anlamıyorum ne oluyor
Canim beni doktorum 5. Haftada keseye 7. Haftada kalp atislari icin cagirmisti. Daha erken olabilir uzulme Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinCanm ya benm bulantim falan hic biseyim yok sadece göğüs şişligi ve kasik agrisi var 6. Haftamiz bitti 7. Haftaya girdim ama kalp atisini duysmadik daha sen bilgilisin bu konuda sen ce sorun var mı bu perşembe kalp atışı için gitcem ama korkuyorum da kese var dedi doktor ama içim rahat değil 6. Haftada vajinal ult ile kalp atışını nasip göremez
Rabbim güzel haberlerini almayi nasip etsin bizlere de umut ol. Dualarimiz seninlekızlarrr yrn bnm test günüm dualarınızı bekliyormm ALLAHIN izni ile pozitif olur inş
Amin canm ya inşallah bende 7 hafta içinde gitmiş olcam bakalım kalp atışı için inş güzel haberler ile dönerim size çok heycanliyim valahiCanim beni doktorum 5. Haftada keseye 7. Haftada kalp atislari icin cagirmisti. Daha erken olabilir uzulme Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Bilmezmiyim ne guzel duygudur. Eskiden sizin gibi ill çocuğu isterken diyordum ki bi tane olsun yeter. 2. Icin emek harcayan para harcayanlara kiziyordum. Ama rabbim oyle bi sevgi oyle bor heyecan veriyor ki kizim 2 yasinda yeniden bebek heyecanı yenide anne olma istegi kapladi icimi bu tedaviden umudum yok Allahtan umit kesilmez deyip bekliyorum ama denemeye devam edecegim. Rabbim isteyen herkese istedigi zaman evlat nasip eder insAmin canm ya inşallah bende 7 hafta içinde gitmiş olcam bakalım kalp atışı için inş güzel haberler ile dönerim size çok heycanliyim valahiçok teşekkürler canm bilgi için...
AmiiiinBilmezmiyim ne guzel duygudur. Eskiden sizin gibi ill çocuğu isterken diyordum ki bi tane olsun yeter. 2. Icin emek harcayan para harcayanlara kiziyordum. Ama rabbim oyle bi sevgi oyle bor heyecan veriyor ki kizim 2 yasinda yeniden bebek heyecanı yenide anne olma istegi kapladi icimi bu tedaviden umudum yok Allahtan umit kesilmez deyip bekliyorum ama denemeye devam edecegim. Rabbim isteyen herkese istedigi zaman evlat nasip eder ins
Umarim Rabbim hepimizin yüzünü guldururBende de kanama gelmişti ama çok az geliyordu.testi 2 gün sonra tekrarlayınca ortaya çıkar. Inşallah hersey yolundadir
Amin canm inşallah allah kızını sana bağışlasin dilerim sağlıklı uzun bir ömrünüz olsun ve kardeşi de umarım bir an önce gelirBilmezmiyim ne guzel duygudur. Eskiden sizin gibi ill çocuğu isterken diyordum ki bi tane olsun yeter. 2. Icin emek harcayan para harcayanlara kiziyordum. Ama rabbim oyle bi sevgi oyle bor heyecan veriyor ki kizim 2 yasinda yeniden bebek heyecanı yenide anne olma istegi kapladi icimi bu tedaviden umudum yok Allahtan umit kesilmez deyip bekliyorum ama denemeye devam edecegim. Rabbim isteyen herkese istedigi zaman evlat nasip eder ins
Pazar gunu bende test yaptiricam 11. Gunum bakalim neolacak insalah hayirli haber aliriz bazen olmadi gibi geliyo bazen umutlaniyorum hayirlisi diyelimKizlarrrrr gunaydinnn...
Haftanin son gunu , mubarek gunde insallah hepimizin dilekleri gerceklesir.
Hayirli cumalar ...
Bugun sonuc alacak arkadaslar bizide unutmasin haber versin hayirlisiyla pozitif gorurler insallah.
Benim bgn 10.gunum hic bir belirtim yok.
bakalim pazar gunu neler olcak :)
İnsallah guzel pozitif haberler verirsiniz bendede bi belirti yok benimde 4. Gunum persenbe gunu test gunum hayirlisiPazar gunu bende test yaptiricam 11. Gunum bakalim neolacak insalah hayirli haber aliriz bazen olmadi gibi geliyo bazen umutlaniyorum hayirlisi diyelim
Insalah yaa bu 3. Deneme artik olsun diyorumİnsallah guzel pozitif haberler verirsiniz bendede bi belirti yok benimde 4. Gunum persenbe gunu test gunum hayirlisi
Benimde 4. Denemem ama vakti gelmiyince olmuyor rabbim ol diycek olucak rabbim en iyisini bilir dua edicez insallah bu defa yuzumuz gulerInsalah yaa bu 3. Deneme artik olsun diyorum
Yaa test gunum pazartesi aslinda ama ben pazar gunu yapmak istiyorm 11.gun oluyo cok farketmez heralde sonuc dimi pazar gunu aksama dogru yaptirim diyormBenimde 4. Denemem ama vakti gelmiyince olmuyor rabbim ol diycek olucak rabbim en iyisini bilir dua edicez insallah bu defa yuzumuz guler
Insalah rabbim herkesin yuzunu guldursunBenimde 4. Denemem ama vakti gelmiyince olmuyor rabbim ol diycek olucak rabbim en iyisini bilir dua edicez insallah bu defa yuzumuz guler
Benimde 4. Denemem ama vakti gelmiyince olmuyor rabbim ol diycek olucak rabbim en iyiInsalah yaa bu 3. Deneme artik olsun diyorum
Yok canim farketmez bigunden yap sen guzel haberlerini bekliyoruzYaa test gunum pazartesi aslinda ama ben pazar gunu yapmak istiyorm 11.gun oluyo cok farketmez heralde sonuc dimi pazar gunu aksama dogru yaptirim diyorm
Allah yardimcin olsun insalah bisey olmazKızlar ya şimdi açık pembe sıvı şekilde kanamam geldi Afedersiniz büyük abdeste çıktım sonra peçete ile silerken gördüm yq bebeğim benimledir umarım yoladiyim hastaneye gidiyorum ne olur dua edin yavrum benm le olsunoff çok canm sıkkın... böyle bişey yaşayan oldumu 6 veya 7. Haftalarda Rabbim yardimcim olsun amin
Kızlar ya şimdi açık pembe sıvı şekilde kanamam geldi Afedersiniz büyük abdeste çıktım sonra peçete ile silerken gördüm yq bebeğim benimledir umarım yoladiyim hastaneye gidiyorum ne olur dua edin yavrum benm le olsunoff çok canm sıkkın... böyle bişey yaşayan oldumu 6 veya 7. Haftalarda Rabbim yardimcim olsun amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?