canım Günaydın ne yaptin merak ettim insallah hersey yolundadirKızlar ya şimdi açık pembe sıvı şekilde kanamam geldi Afedersiniz büyük abdeste çıktım sonra peçete ile silerken gördüm yq bebeğim benimledir umarım yoladiyim hastaneye gidiyorum ne olur dua edin yavrum benm le olsunoff çok canm sıkkın... böyle bişey yaşayan oldumu 6 veya 7. Haftalarda Rabbim yardimcim olsun amin
Canim test sonucunu merak ediyorum. Senin icin girdim sabah sabah.kızlarrr yrn bnm test günüm dualarınızı bekliyormm ALLAHIN izni ile pozitif olur inş
Kanaman nasıl devam ediyormuUmarim Rabbim hepimizin yüzünü guldurur
Evet bana oldu 6.haftada hemde çok kanama.dr.bebek öyle hemen düşmez dedi.progesteron depo iğne verdi.herşey yoluna girdi.kese rahimde yer açarken damar çatlatmış .merak etme hemen düşmüyormuşKızlar ya şimdi açık pembe sıvı şekilde kanamam geldi Afedersiniz büyük abdeste çıktım sonra peçete ile silerken gördüm yq bebeğim benimledir umarım yoladiyim hastaneye gidiyorum ne olur dua edin yavrum benm le olsunoff çok canm sıkkın... böyle bişey yaşayan oldumu 6 veya 7. Haftalarda Rabbim yardimcim olsun amin
Masallah canimKizlaaar kalp atisini duyduk cok şükür.. darisi hepinizin basina.. rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin..
Kizlaaar kalp atisini duyduk cok şükür.. darisi hepinizin basina.. rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin..
Amiiiin canim insallahHadi gozun aydin canim rabbim isteyen bekleyen herkeslere nasip etsin bu muhtesem duyguyu
Hamilllesiiin ne guzel rabbim tamamina erdirsin insallah darisi basima cok sevindimKızlar 210.4 dr ile görüşücm daha inşallah hersey yolundadr
Oyyy canim benimm masallah...Kızlar 210.4 dr ile görüşücm daha inşallah hersey yolundadr
Canim benim;Hepinize teşekkür ederim. Dualarim sizinle. Doktorum pek teknik mevzulara girmiyor. Ne kese boyu ne bebek boyu ne de tam hafta bilgisi verdi. Sadece bebegin kalp atislarini 135 olarak saydi. Onu da ben dedim, bu benim kalp atisim degildir di mi diye.. oylece saydi..
Günaydın canm doktor bebek duruyor dedi ama.dusuk tehlikem varmış puroloton diye bir iğne yaptılar pazartesi kendi doktoruma gitcem acil e gittim çünkü ama allahıma şükür şimdi kanama yok zaten kan gibi değildi sıvı pembe akıntı gibiydi dinlenmem lazım mis dün gece Rabbime şükürler olsun meleğim in kalp atışını gördü doktor çıkna zayıf ama var dedi bi de çok küçük dedi inş bişey olmaz kızlar allah razı olsun hepinizden yanımda olduğunuz için dua edelim birbirinize hepcanım Günaydın ne yaptin merak ettim insallah hersey yolundadir
Canm allah razı olsun :) şükürler olsun bebeğim duruyor doktor çok zayıf olsa da kalp atışı var dedi umut olsun bana şimdi okuyunca inş benm kuzuma da bişey olmazEvet bana oldu 6.haftada hemde çok kanama.dr.bebek öyle hemen düşmez dedi.progesteron depo iğne verdi.herşey yoluna girdi.kese rahimde yer açarken damar çatlatmış .merak etme hemen düşmüyormuş
Canm hayırlı olsun Allah kucağına sağlıklı bir şekilde almayi nasip etsin inşallah çok sevindim adına :)Kizlaaar kalp atisini duyduk cok şükür.. darisi hepinizin basina.. rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin..
Canm ya sen iğne kullanmissin ya bana bir seferlik yaptı sen ne kadar süre kullandin merak ettim de pazartesi kendi doktoruma gitcem sorcam amaEvet bana oldu 6.haftada hemde çok kanama.dr.bebek öyle hemen düşmez dedi.progesteron depo iğne verdi.herşey yoluna girdi.kese rahimde yer açarken damar çatlatmış .merak etme hemen düşmüyormuş
Tbrk ederim cnm insallah hic bir sorun yasamadan Allah tamamını erdirirKızlar 210.4 dr ile görüşücm daha inşallah hersey yolundadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?