Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

canım Günaydın ne yaptin merak ettim insallah hersey yolundadir

Evet bana oldu 6.haftada hemde çok kanama.dr.bebek öyle hemen düşmez dedi.progesteron depo iğne verdi.herşey yoluna girdi.kese rahimde yer açarken damar çatlatmış .merak etme hemen düşmüyormuş

Hepinize teşekkür ederim. Dualarim sizinle. Doktorum pek teknik mevzulara girmiyor. Ne kese boyu ne bebek boyu ne de tam hafta bilgisi verdi. Sadece bebegin kalp atislarini 135 olarak saydi. Onu da ben dedim, bu benim kalp atisim degildir di mi diye.. oylece saydi..

Canim benim;
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
masallah...

canım Günaydın ne yaptin merak ettim insallah hersey yolundadir
Günaydın canm doktor bebek duruyor dedi ama.dusuk tehlikem varmış puroloton diye bir iğne yaptılar pazartesi kendi doktoruma gitcem acil e gittim çünkü ama allahıma şükür şimdi kanama yok zaten kan gibi değildi sıvı pembe akıntı gibiydi dinlenmem lazım mis dün gece Rabbime şükürler olsun meleğim in kalp atışını gördü doktor çıkna zayıf ama var dedi bi de çok küçük dedi inş bişey olmaz kızlar allah razı olsun hepinizden yanımda olduğunuz için dua edelim birbirinize hep

Evet bana oldu 6.haftada hemde çok kanama.dr.bebek öyle hemen düşmez dedi.progesteron depo iğne verdi.herşey yoluna girdi.kese rahimde yer açarken damar çatlatmış .merak etme hemen düşmüyormuş
Canm allah razı olsun :) şükürler olsun bebeğim duruyor doktor çok zayıf olsa da kalp atışı var dedi umut olsun bana şimdi okuyunca inş benm kuzuma da bişey olmaz

Canm ya sen iğne kullanmissin ya bana bir seferlik yaptı sen ne kadar süre kullandin merak ettim de pazartesi kendi doktoruma gitcem sorcam ama daha çok var inş bu sürede bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…