• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Guzel sonuc alanlari rabbim tamamina erdirsin insalah bu surec okadar zor ki yasamayan anlamaz ama rabbim kimseyede yasatmasin allah hepimizin yardimcisi olsun insalah bende yarin buraya guzel bi sonuc yazabailirim. Ve hepimiz tabiki :anneadayı:

Kizlaaar kalp atisini duyduk cok şükür.. darisi hepinizin basina.. rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin..
Hayirli ugurlu olsun canım darısı basimiza olsun insallah. Ben moralmen coktum dun mutlu haber aldim 26.44 degerim diye aksam da kanamam geldi bizim için de dua edrseniz sevinirim

Bana da senin iğnenden vurdular.sonra dr.haftada bir iğneye devam et dedi
Canm sanırım bana cevap yazdın benm suan gelmiyor kanama ama pazartesiye kadar Bebeğimi korur mu bu iğne 1 tane yaptılar devamı yok pazartesi kendi doktoruma gitcem yoksa bugün acil e tekrar gitsem sorsam mi ?

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar. Guzel sonuc alan arkadaslari tebrik ederim. Hepiniz icin dua ediyorum inanin. esilaecrin esilaecrin tayfun beye mi gideceksin?? selcih selcih doktorunla konustun mu canim ne dedi?? ABCDEFCD ABCDEFCD tebrik ederim umarim duzenli artar degerin.. hepinizi kucakliyorum. Iyiki varsınız.

Canm sanırım bana cevap yazdın benm suan gelmiyor kanama ama pazartesiye kadar Bebeğimi korur mu bu iğne 1 tane yaptılar devamı yok pazartesi kendi doktoruma gitcem yoksa bugün acil e tekrar gitsem sorsam mi ?
O iğne progesteronun depo hali yani her gün vurulmuyor.bir hafta spnra vurulacak .dr.um ayaklarını uzatarak yat dedi .yerinden kalkma bence.benim de iğneyi o gün bitti.üstelik benim hem çok hem de bir takım parçalarla geldi kesin düştü dedikama düşmemiş elhamdlillah.yat ve bol su iç en az 3 lt bunu da dr.söyledi

O iğne progesteronun depo hali yani her gün vurulmuyor.bir hafta spnra vurulacak .dr.um ayaklarını uzatarak yat dedi .yerinden kalkma bence.benim de iğneyi o gün bitti.üstelik benim hem çok hem de bir takım parçalarla geldi kesin düştü dedikama düşmemiş elhamdlillah.yat ve bol su iç en az 3 lt bunu da dr.söyledi
Anladım canm Sağol teşekkür ederim bilgi icin yani haftada 1 kez vuruluyor anladigim kadari ile benm şükür öyle değil çok su gibi pembe idi inşallah benm bebeğime de bişey olmaz doktor 6 hafta 1 günlük 2.2 mm dedi ama gs diye bişey var 1 gün önce 13.5 idi dün 13.1 çıktı bu değerlerden anlıyormusun canm çok soru sordum ama kusura bakma telaşı mi anliyorsundur

asmakilit asmakilit evet canm tayfun beye gitcem fun zeynep kamildeydim ama acilinde başka doktor vardı o baktı benm kanama geldi de pembemsi inş sorun olmaz bi danışmak istiyorum kendi doktoruma iğne verdi 1 tane ama devamı yok bişey olur diye çok korkuyorum :(

asmakilit asmakilit evet canm tayfun beye gitcem fun zeynep kamildeydim ama acilinde başka doktor vardı o baktı benm kanama geldi de pembemsi inş sorun olmaz bi danışmak istiyorum kendi doktoruma iğne verdi 1 tane ama devamı yok bişey olur diye çok korkuyorum :KK43:
Yuregini ferah tut. Bak kalp atisi da duyulmus. Biraz naz ediyor. Kiz bence ;)

Benim embriyomda yaklaşık o kadar keseyi farklı dr ölçtüğü için farklı değer çıkma ihtimali yüksek

Slm kizlar benimde 8 aralikta transferin oldu 6.günüm iki tane birinci kalite 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi ilk denemem beklemek gerçekten çok zor inş olumlu sonuç aliriz ben ve benim gibi besleyenler sizlerden güzel sonuçlar duyunca hem çok sevibiyorum hemdr çok umutlaniyorum allah boşa cikarmasin..

Back
X