Kızlar 210.4 dr ile görüşücm daha inşallah hersey yolundadr[/QU
Ne guzel bir sonuc masaallah darisi yarin bana ve diger herkese insalah rabbim buyuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 210.4 dr ile görüşücm daha inşallah hersey yolundadr[/QU
Ne guzel bir sonuc masaallah darisi yarin bana ve diger herkese insalah rabbim buyuk
Malesff devam ediyor hatta kirmiziya dondu aglamaktan helak oldum cooookkk uzgunum arkadasimmm coookkkKanaman nasıl devam ediyormu
Tebrik ederim canim hayirli ugurlu olsun insallah. Benim kanamam geliuor cokkk uzgunumKızlar 210.4 dr ile görüşücm daha inşallah hersey yolundadr
Hayirli ugurlu olsun canım darısı basimiza olsun insallah. Ben moralmen coktum dun mutlu haber aldim 26.44 degerim diye aksam da kanamam geldi bizim için de dua edrseniz sevinirimKizlaaar kalp atisini duyduk cok şükür.. darisi hepinizin basina.. rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin..
Cnm ne diyeceğimi bilemiyorum insallah kanaman biterde kahverengiye döner bebisin seni bırakmaz inşMalesff devam ediyor hatta kirmiziya dondu aglamaktan helak oldum cooookkk uzgunum arkadasimmm coookkk![]()
Bu cook aci bana cok agir........Cnm ne diyeceğimi bilemiyorum insallah kanaman biterde kahverengiye döner bebisin seni bırakmaz inş
Canm sanırım bana cevap yazdın benm suan gelmiyor kanama ama pazartesiye kadar Bebeğimi korur mu bu iğne 1 tane yaptılar devamı yok pazartesi kendi doktoruma gitcem yoksa bugün acil e tekrar gitsem sorsam mi ?Bana da senin iğnenden vurdular.sonra dr.haftada bir iğneye devam et dedi
O iğne progesteronun depo hali yani her gün vurulmuyor.bir hafta spnra vurulacak .dr.um ayaklarını uzatarak yat dedi .yerinden kalkma bence.benim de iğneyi o gün bitti.üstelik benim hem çok hem de bir takım parçalarla geldi kesin düştü dedikama düşmemiş elhamdlillah.yat ve bol su iç en az 3 lt bunu da dr.söylediCanm sanırım bana cevap yazdın benm suan gelmiyor kanama ama pazartesiye kadar Bebeğimi korur mu bu iğne 1 tane yaptılar devamı yok pazartesi kendi doktoruma gitcem yoksa bugün acil e tekrar gitsem sorsam mi ?
Anladım canm Sağol teşekkür ederim bilgi icin yani haftada 1 kez vuruluyor anladigim kadari ile benm şükür öyle değil çok su gibi pembe idi inşallah benm bebeğime de bişey olmaz doktor 6 hafta 1 günlük 2.2 mm dedi ama gs diye bişey var 1 gün önce 13.5 idi dün 13.1 çıktı bu değerlerden anlıyormusun canm çok soru sordum ama kusura bakma telaşı mi anliyorsundurO iğne progesteronun depo hali yani her gün vurulmuyor.bir hafta spnra vurulacak .dr.um ayaklarını uzatarak yat dedi .yerinden kalkma bence.benim de iğneyi o gün bitti.üstelik benim hem çok hem de bir takım parçalarla geldi kesin düştü dedikama düşmemiş elhamdlillah.yat ve bol su iç en az 3 lt bunu da dr.söyledi
Yuregini ferah tut. Bak kalp atisi da duyulmus. Biraz naz ediyor. Kiz benceasmakilit evet canm tayfun beye gitcem fun zeynep kamildeydim ama acilinde başka doktor vardı o baktı benm kanama geldi de pembemsi inş sorun olmaz bi danışmak istiyorum kendi doktoruma iğne verdi 1 tane ama devamı yok bişey olur diye çok korkuyorum
![]()
Ay inş canm allahın izni ile herseyin yolunda olduğunu bir duysam içim rahatlayacak ama beklemek çok zorYuregini ferah tut. Bak kalp atisi da duyulmus. Biraz naz ediyor. Kiz bence![]()