• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Tebrikler, sağlıkla kucağına alacağın günler de gelecek inşallah. Ben de test günü bekliyorum. Bugun 8. Gün, test 6 Aralıkta
Insallah cnm insalalh ben dayanamayip erkenden ogtenmsitim insallah seninde guzel sonuclarin olacak:KK48:

Insallah cnm insalalh ben dayanamayip erkenden ogtenmsitim insallah seninde guzel sonuclarin olacak:KK48:

Ben şuan teorideki hamileliğin tadını çıkarıyorum. Bir hafta bitti. Bir hafta kaldı teste. Ne erkenden kan, ne de idrar testi yapmayı düşünmüyorum. 15. Gün de neyse çıksın halimiz:)

Ben de 4. günündeyim transferin. İlk denememiz. 2 tane transfer edildi, orta kalite dedi doktorum.Sabretmeye çalışıyorum. Olumlu netice alanları gördükçe de içim rahatlıyor. Tebrik ederim . Bizler yani bekleyenler için de Allah sabır versin hepimize. Çok zorlu bir süreçmiş. Ben dünden beri günlük normal ağır olmayan işleri yapıyorum. Bulaşık makinesi doldur , boşalt-eşim yardım ediyor bu kısımda-,yemek için masa hazırla , yatağı düzelt vb...Duş da aldım ılık bu sabah. Arada kasıklarımda ağrı oluyor oturuyorum ama ayaklarımı uzatmadan sakıncası olur mu bilmem.12 bardak kadar su içiyorum taze sıkılmış meyve suyu hariç .Kitap okuyorum. Bazen masal okuyorum olumlu enerji gitsin diye. bol bol da dua okuyorum.Herkes hayırlı haberler alır inşallah...

Kızlar ya bi bakar misiniz :( siz su progestan ignesinden vuruluyosunuz değil mi , ben bu saatlerde 2 şişe vuruluyorm ama her tarafim apse oldu çok kötü durumdayim , sizde böyle etkiler yapmiyo mu apse olmadı mi olmadiysa nasıl vuruldunuz ne yaptiniz :( doktor bana infex diye bi antibiyotik verdi korkuyorum kullanamadim bişey olursa diye , şimdilik infexle geçer ama ilerlerse apsenin cekilmesi gerekir dedi :( napiyim ben ya

Kızlar ya bi bakar misiniz :KK43: siz su progestan ignesinden vuruluyosunuz değil mi , ben bu saatlerde 2 şişe vuruluyorm ama her tarafim apse oldu çok kötü durumdayim , sizde böyle etkiler yapmiyo mu apse olmadı mi olmadiysa nasıl vuruldunuz ne yaptiniz :KK43: doktor bana infex diye bi antibiyotik verdi korkuyorum kullanamadim bişey olursa diye , şimdilik infexle geçer ama ilerlerse apsenin cekilmesi gerekir dedi :KK43: napiyim ben ya
Bana progestan fitil verdi . Ben hic iğne kullanmadım transferden sonra, sorduğun transfer sonrasıysa eger.

Ama senin hamileliğin belli olmuş sanırım degil mı , benim cevabım alakasız oldu yani :(

Ama senin hamileliğin belli olmuş sanırım degil mı , benim cevabım alakasız oldu yani :KK43:
Evet cnm transfer sonrası hep iğne kullandim bugün 10. Günüm idrar testinde çıktı , iğneyi bırakma diyo doktor ama benim kalça resmen pert oldu apse her tarafi :(

Kızlar ya bi bakar misiniz :KK43: siz su progestan ignesinden vuruluyosunuz değil mi , ben bu saatlerde 2 şişe vuruluyorm ama her tarafim apse oldu çok kötü durumdayim , sizde böyle etkiler yapmiyo mu apse olmadı mi olmadiysa nasıl vuruldunuz ne yaptiniz :KK43: doktor bana infex diye bi antibiyotik verdi korkuyorum kullanamadim bişey olursa diye , şimdilik infexle geçer ama ilerlerse apsenin cekilmesi gerekir dedi :KK43: napiyim ben ya
valla aynı dertten muzdaribim canım hemşireye sordum apse olan yerleri aklına geldikçe dairesel hareketlerle masaj yap ov dedi öyle yapıyorum birkaçgündür daha iyi gibi ama yinede sertlikler var pazartesi doktora gidicem o zaman sorucam bakalım ne diyecek

valla aynı dertten muzdaribim canım hemşireye sordum apse olan yerleri aklına geldikçe dairesel hareketlerle masaj yap ov dedi öyle yapıyorum birkaçgündür daha iyi gibi ama yinede sertlikler var pazartesi doktora gidicem o zaman sorucam bakalım ne diyecek
Sana da geçmiş olsun canim ya mahvoldum her tarafım apse bacağa geçtik 1 keZ geçmez olaydik yürüyemedim günlerce :( kalça pert bacağa vurulursa yürüyemiyosun :( bi sor bakalim bana da yaz canim

Evet cnm transfer sonrası hep iğne kullandim bugün 10. Günüm idrar testinde çıktı , iğneyi bırakma diyo doktor ama benim kalça resmen pert oldu apse her tarafi :KK43:
Çok gecmis olsun, her doktorun tarzı ilacı farklı demek. Ben de 10. Güne ulaşmayı iple çekiyorum , hormonlar ilaçlar iğneler neler yasıyoruz , ama değiyor o ayrı

Az önce kan verdim bayilabilirim 1 saate çıkar dedi dua edin bana nolur , idrar testi yaptim sabah yine çıktı ama karnim çok ağrıyo pozitif çıkıp ağrısı olanlar var mi

Sana da geçmiş olsun canim ya mahvoldum her tarafım apse bacağa geçtik 1 keZ geçmez olaydik yürüyemedim günlerce :KK43: kalça pert bacağa vurulursa yürüyemiyosun :KK43: bi sor bakalim bana da yaz canim
Cnm geçmiş olsun ben de test günümü bekliyorum ve 10 gündür kullanıyorum bu iğneyi. Evet yapıldıktan sora baya taşlaşıyo orası ama iki güne geçiyo. Yaparken hemşireler özellikle ovmayın sadece bastırın diyor. Sana yaptıktan hemen sora ovup dağıtmaya mı çalışıyolar acaba. Ondan olabilir mi?

Back
X