• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

oluyor bende de.hemsireye sordum olur oyle onemli degil biriken kalintilar geri geliyor dedi.
Ayy afedersin bi hapsurdum hissettim lap diye bisi cikti baskiyla lavaboya nasıl gittim bolmiyorum valla korkudan:KK17: neyse baktomda jel bi topak gelmiş sagol canim

Bende de hem topak topak geliyo hem de su gibi akiyo. Gunluk ped dayandiramiyorum.

ay serap dedigime diyecegime pisman ettin sekerim. Benin ilk gebeligimda degerlerim 189 da 210 a, 210 dan 240 a falan cikti. Kese de görünmediginden dis gebelik şüphesiyle kurtaj yaptilar deger 250 nin uzerine cikmadi. Seninki iki kat artmis canim.. kaygi yok :KK66:
Heheheh valla çok pimpirikliyim oturdum gece oran oranti yaptim 48 saatte 2 kat artiyosa şu kadar saatte kaç kat artar diye :D benim 48 saat olmamışti da :D

10. ve 12. günlere göre değerlerin çok güzel arkadaşım hayırlı olsun, gözün aydın :):) sırada bebeğini görmek ve kalp atışlarını duymak var :):)
Teşekkürler canım çok heyecanlıyım ondan arada bi sacmalayabiliyorm eşimin de kafasını sisirdim benim 2 kat değil diye :D bereket o sakin :)

Teşekkürler canım çok heyecanlıyım ondan arada bi sacmalayabiliyorm eşimin de kafasını sisirdim benim 2 kat değil diye :D bereket o sakin :)
Ay aynı stres ve sıkıntı bende de var aynen allahtan eşim rahat da beni rahatlatiyor e bide buradaki konusmalarimiz ya bi çok sitede de çok sonraki testlerde belli olanları gördüm ben yanj 5. Testte falan ondan dış gebelikten çok korktum ama allahıma sığındım Rabbim yar ve yardimcimiz olsun kızlar ;)

Merhaba bayanlar ben gecen çarşamba günü yumurta toplatim uc yumurta toplamislar ve 1 tanesi döllenmis cuma gunu transfer oldum ama yumurtam normalde 4 e bolunmesi gerekirken benim ki 2 ye bölünmus sizce bi sorun olur mu bu konu gerçekten kafama cok takılıyo bu konu hakkinda bilgisi olan varmi

Merhaba bayanlar ben gecen çarşamba günü yumurta toplatim uc yumurta toplamislar ve 1 tanesi döllenmis cuma gunu transfer oldum ama yumurtam normalde 4 e bolunmesi gerekirken benim ki 2 ye bölünmus sizce bi sorun olur mu bu konu gerçekten kafama cok takılıyo bu konu hakkinda bilgisi olan varmi
Benim 3. Gün transfer yapıldı ama kaça bölündüğü konusunda bana hiçbir bilgi verilmedi sadece 2 tane dollendi dediler . Herkeste bölünme hızı farklı olabiliyor ama bildigim kadarıyla . Bi sorun olsa zaten transfer yapılmadı hem degil mı , olumlu düşünelim her zaman hele bu günlerde . Bugun benim 8. Gunüm :)

2. gün embriyosu mu transfer edidi? Allah ol dedikten sonra bir sorun olmaz çok takılmamak duayla beklemek lazım diye düşünüyorum. Benim de 1 embriyom 3. güne sağlıklı gelebildi, transfer yapıldı ilk günler sakinken son günlerde biraz panikle yaklaşan test gününü bekliyorum. Çok fazla yazı okudum ve anladığım şey çok net: bebeklerimizin dünyaya gelme zamanı şimdi değilse ne yaparsak yapalım onları orada tutamayız, yok eğer günü geldiyse de ne yapsak içimizden atamayız. Sakin ol ne olur böyle böyle yavrularımıza zarar veriyoruz.

Benim 3. Gün transfer yapıldı ama kaça bölündüğü konusunda bana hiçbir bilgi verilmedi sadece 2 tane dollendi dediler . Herkeste bölünme hızı farklı olabiliyor ama bildigim kadarıyla . Bi sorun olsa zaten transfer yapılmadı hem degil mı , olumlu düşünelim her zaman hele bu günlerde . Bugun benim 8. Gunüm :)

Benimki de 3. gün embriyosu ama kıskanç bir embriyo olacak ki tek başına geldi kondu içime :) 9. günüm bugün. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız..

Benimki de 3. gün embriyosu ama kıskanç bir embriyo olacak ki tek başına geldi kondu içime :) 9. günüm bugün. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız..
Âmin ınsallah :) benim ki için sadece orta kalitede dendi ama orta kalitede olup su an sağlıkla büyüyen bebişler olduğunu biliyorum .. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Valla bilmiyorum 2 ci gun emriyosu mu 3 cu gun emriyosumu carsamba gunu yumurta toplatim cumaya da transfer oldum allah hakkımızda hayirlisini versin

O zaman 2. gün embriyosu yerleştirilmiş ve ben bu şekilde hamile kalan çok anne adayı duydum. Sıkma canını olur inşallah, bolca konuş bence bebeğinle ben öyle yapıyorum ve çok rahatlıyorum :)

Umarim dediğin gibi olur benim gittiğim hastanede genelde 2.gun emriyosu yerleştiriyolar ben ona takilmadim zaten 2 ye bölünmus olmasi beni korkuduyo 6 senelik ozlemim bu sefer son bulur allahin izniyle

Hiç korkma sen korkarsan bebeğin de korkar.. Allah gönlündekini hayırlı edip sana versin inşallah. Ben daha yeni evliyim ama cicim aylarımı bile yaşayamadım bu rahatsızlık yüzünden. Ama inanıyorum ki Rabbim yüzümüze bakacak.

Bende henüz geri gelme olmadı ama bendeki erken over yetmezliği, belki de vücudum kaybetmeye başladıklarını geri almaya doyamıyordur :confused: Şaka bir tarafa hemşireme sordum ve hiç sorun olmaz bu gayet normal ama jeli kullandıktan sonra biraz hareket etsinler ki jel dağılsın dedi.

Kızlar progestan kapsül fitil olarak kullanan var mı o da geri geliyor çünkü ama acaba onu koyduktan sonra da gezinmek gerekiyor mu bilgisi olan cevap verebilir mi acaba ?

Kızlar bişey daha sorcam pozitif sonuç alanlar kendi sağlık Ocakları ile görüştü mu Merak ettim orda da ayrı bir dosya aciyorlamis Hemogram vs kan testi yapiyolarmis bebek Dogunca bile kontrolleri devam.ediyomus ben yeni duydum böyle bişeyi gidip görüşen dosya actıran var mı ?

Kızlar progestan kapsül fitil olarak kullanan var mı o da geri geliyor çünkü ama acaba onu koyduktan sonra da gezinmek gerekiyor mu bilgisi olan cevap verebilir mi acaba ?
Bende kullanıyorum, aynı problem bende de oluyor. Sabahları koyduktan sonra 1 saat kalkmıyorum. Akşam ama o kadar yatmıyorum her iki şekilde de geri geldiği oluyor. Nasıl olcak çözemedim.

Back
X