• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Bende kullanıyorum, aynı problem bende de oluyor. Sabahları koyduktan sonra 1 saat kalkmıyorum. Akşam ama o kadar yatmıyorum her iki şekilde de geri geldiği oluyor. Nasıl olcak çözemedim.
Vala ben de çözemedim canm tam da kahvaltı ve akşam yemek saatlerine denk geldiği için pek yatamiyorum ben ayaga kalkınca geri geliyor umarım sorun olmaz :KK66:

Kızlar progestan kapsül fitil olarak kullanan var mı o da geri geliyor çünkü ama acaba onu koyduktan sonra da gezinmek gerekiyor mu bilgisi olan cevap verebilir mi acaba ?
Benim de aynı sekilde geri geliyor fitil bazı bazı , ben hic yatmıyorum ama genelde kendimi cok yormayacak sekilde ev isleri yapıyorum, adet ağrısına benzer ağrım vardı o azaldı hatta yok gibi ve sivilden çıktı çenemde kocaman Regl olucam diye odum kopuyor

Benim de aynı sekilde geri geliyor fitil bazı bazı , ben hic yatmıyorum ama genelde kendimi cok yormayacak sekilde ev isleri yapıyorum, adet ağrısına benzer ağrım vardı o azaldı hatta yok gibi ve sivilden çıktı çenemde kocaman Regl olucam diye odum kopuyor
Sivilcem olacaktı o , sivilden olmus . Adetime yakın cikar hep ve beni gerdi görünce ama yine de negatif düşünceleri uzak tutmaya çalışıyorum

kızlar ben de akıntı çok azaldı böyle olupta pozitif olan duydunuz mu..
ama göğüslerim ağrımaya devam ediyor.
karnımda şişlikde kalmadı

Kızlar progestan kapsül fitil olarak kullanan var mı o da geri geliyor çünkü ama acaba onu koyduktan sonra da gezinmek gerekiyor mu bilgisi olan cevap verebilir mi acaba ?
Ben de kullanıyorum. Doktor uyguladıktan hemen sonra 15dk yürümeniz gerekiyor, aksi taktirde emilim çok az olur demişti.

asmakilit asmakilit haftaya perşembe gelir mi ya benm de haftaya randevum var kesemizi gormek icin ama hiç geçmiyor zaman yarın gene beta testi yaptırcam içim. Rahatlamasi için bebeğim benmledir umarım sonucu burdan bildiririm senn bu konularda bilgin tecrüben fazla sanırım ;)

asmakilit asmakilit haftaya perşembe gelir mi ya benm de haftaya randevum var kesemizi gormek icin ama hiç geçmiyor zaman yarın gene beta testi yaptırcam içim. Rahatlamasi için bebeğim benmledir umarım sonucu burdan bildiririm senn bu konularda bilgin tecrüben fazla sanırım :KK66:
Canim aynen dedigin gibi yarin kese gunu.. ;) zaman senin icin su gibi aksin insallah.. test yaptir gitsin.. stres olacagina 1 tup kandan ol :P

Canim aynen dedigin gibi yarin kese gunu.. :KK66: zaman senin icin su gibi aksin insallah.. test yaptir gitsin.. stres olacagina 1 tup kandan ol :p
Aynen çok güzel açıklamışsin ay benm hep sol tarafım ağrıyor belim ve kasik bölgem benim rahmim yarım olduğu için sanırım benm teşhisimde sol uterus unikornuat yaziyordu sanki bebeğim orda hissediyor um ;) yarın kesin yaptırcam testi allahın izni ile hayırlı sonuçlarla gelirim umarım.

Kalp falan duymayiz herhalde dimi sadece kese Allahin izniyle
Canm ilk kese sonra kalp atışı diyorlar ama belki bebekleriniz size surpriz yapabilir yani ama kalp atışı olmazsa da ilk muayenede normal yani şimdiden bilgin olsun dedim ;)

Back
X