• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kalp atisi sanmam ama belli de olmaz.. yine de heveslenmiyorum.. nette 6. Haftada duyulur yaziyor hep ama bakalim..
Yani beta hcg değerine göre mi yoksa adet dönemine göremi yani transferde embriyo 2 haftalik oluyormuş ya onu da anlamıyorum gerçi ay ne çok soru sordum :) :) :)

5+2 oluyorum ben yarın yani 6. Hafta işte.. degil mi? Gönderdiğim takvime gore 2 aralikta 5. Hafta bitiyor. Demekki 6. Haftanin icindeyim.. ammaaaan yarin doktor hesaplasin bakalim ben ne kafa yoruyorsam.. heheh.. yine de merak işte duramiyor insan ;)

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-27-16-08-20.webp
    Screenshot_2014-11-27-16-08-20.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 85
8.30 san sonra gelecek doktor için 8.00 ve 8.20 ye niye randevu verirler anlamiyorum.. hasta bekletmek bu mesleğin şanından mi acaba?? Cok sinirlendim cooooookkkk :KK12::KK20:

8.30 san sonra gelecek doktor için 8.00 ve 8.20 ye niye randevu verirler anlamiyorum.. hasta bekletmek bu mesleğin şanından mi acaba?? Cok sinirlendim cooooookkkk :KK12::KK20:
Sinirlenme cnm ne kaldi surda bende bekliyorum kalbim sanirim agzimdan cikacak

Çok sevindim sizin adınıza , ne guzel , Allah sağlıkla kalp atışlarını duymayı ve kucağınıza almayı nasip etsin ınsallah :) benim icin de son 4 gün sizin yazdıklarınızı okudukça icime su seriliyor

sevcanf sevcanf karindan mi bakti vajinadan mi?? Benim karindan bakti. Vajinadan baksa sanki kalp atisi duyulurdu gibi geliyor.. ay ne acelecilik yaaa bendeki de..

Yemin ederim beni iyice heyecan bastı bebeğin kaç haftalik olduğunu nasil biliyoruz ya benim 20 kasimda 5.gun embriyosu transfer edilmişti , biliyo musun nasıl hesaplaniyo

Benim hesabima gore 6 kadta dediydim ama doktor kesenin boyuna gore 5.5 haftalik dedi.kese boyuna gore soyluyorlar.

Back
X