• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canm vala ben Cola bile içtim ama inş. Bişey olmaz senden duydum şimdi hersey içimez konusunu şaşırdım açıkçası :KK43:
bana hemşire adaçayı kuşburnu falan içme dedi bir de hazır bitki çaylarından içme dedi içinde ne olduğu pek belli olmuyor ya ondan sanırım. Çayı azalttım ben ve türk kahvesi günde 1 içiyorum çok içerdim 3-4 önceden. Kola zaten sevmem ama maden suyu içiyorum onun zararı yok dediler. Kafam karışıyor ona dikkat et buna dikkat et, inşallah sonuç benim için de güzel olur:)

Bana transferden 2 gün sonra duşa girebilirsin cinsel ilişki de serbest dedi çok saçma geldi hiç dinlemedim bile :)
Ben 3. gün ılık duş aldım ama 10 dk falan kısa kestim. Ama ilişki konusunda çok araştırdım net bir cevap yok kendi doktorum kesinlikle yasak dedi riske atmak istemedim.

kızlr pzts transfer oldm salıya kdr az kasık ağrısı vardı dün bişiym yoktu bgn yine adete bikac gün var gibi sızı var normal mi

kızlr pzts transfer oldm salıya kdr az kasık ağrısı vardı dün bişiym yoktu bgn yine adete bikac gün var gibi sızı var normal mi
Normal , benim 9. günüm hala hafif hafif ağrım var. Özellikle bugün bayaa ağrı çekiyorum. Hayırlısı olsun bu arada. Allah güzel haberleri almayı nasip etsin.

offf bende hiçbi şey yok yaa geçen seferkinde baya ağrım sızım yorgunluğum falan vardı, iştahım çok açıktı. gerçi negatifti. bunda ilk bikaç ün kasıklarımda ağrı vardı da şimdi hiçbişeyim yok yaa... tedirgin oldum bak:110: gene mi tutmadı yaa

offf bende hiçbi şey yok yaa geçen seferkinde baya ağrım sızım yorgunluğum falan vardı, iştahım çok açıktı. gerçi negatifti. bunda ilk bikaç ün kasıklarımda ağrı vardı da şimdi hiçbişeyim yok yaa... tedirgin oldum bak:110: gene mi tutmadı yaa
Hiç evham yapma, hamilesin keyfini çıkar:)
Herkesin ilaca tepkisi farklı oluyor. Bu ilaçları bir erkek alsa da bu hisler olurdu bence:) Sanırım insan olarak hepimiz başkalarıyla ya da daha önce başımıza gelenlerle karşılaştırma yapmaya meyilliyiz. Aslında herşeyi oluruna bıraksak, keyfine baksak. Ben bunu kendime de çok söylüyorum. Bugun transferden sonraki 13. günüm. Telkin ede ede bugüne geldim. 2 gün kaldı teste. Bugün iyice heyecanlıyım, artık telkinler işe yaramıyor:) Ama azimliyim dayanıp gününde test yapacağım.

Hiç olumsuz düşünme , herkesin bünyesi farklı. Her hamilelik bile farklı olurmuş aynı annede. O yüzden içini ferah tut:) Ben de ara ara karamsarlığa kapılıyorum ama hemen başka şeyler düşünüyorum. Bugün işe geldim mesela artık evde otur otur bunaldım , ama biraz fazla hareket ettim sanırım ki normalden fazla ağrım oldu diye yorumluyorum. Şu da var benim reglimin ilk günü de 7 aralık. test günüm 8 aralık . İlaçlardan ya da stresten gecikebilir de ama regl olacakmışım gibi de geliyor. KAFAMDA DELİ SORULAAAR:) Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

kızlar bnmde 4 embriyonn ikisi transfer edilmişti diğer ikisi gelişmemiş dondurmaya kalmadı inş bebişlerm tutunr

Benim bugün 10. günüm teste kaldı 2 gün. İnatla idrar testi yapmıyorum. 3 günlük 8 hücreli tek embriyo transfer edildi idrarda çıkmaz diye düşünüyorum. Dün adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı ve inen göğüslerim dün yine şişti atletim bile zaman zaman acıtıyor, karnımda şişti. İlaçların etkisidir diye düşünüyor ve hamileliğe yormamaya çalışıyorum :) Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Kızlar mutlu haberler inizi Duyunca çok mutlu oldum allahım kalp atışlarini duymayi 9 ay güzel bir hamilelik süreci geçirip kucaginiza sağ salim almayi nasip etsin dilerim @asmakilit ve sevcanf sevcanf öpüyorum sizleri canlarim yaaaa :-)
Amim canim aminnnn bizde seni cok opuyoruz sendende aynı haberleri Allahin izniyle bekliyoruZ

Amim canim aminnnn bizde seni cok opuyoruz sendende aynı haberleri Allahin izniyle bekliyoruZ
Amin canm inşallah ben de haftaya perşembe mutlu haberlerle gelirim size allahın izni ile ;) yarın da test yaptırcam tekrar kafam rahat olsun diye beta artışı için bakalım allah yüzümüzü guldursun dilerim cumlemizin...

Kizlar ya bugün transferimin 21.günü son 3 gündür falan öğlen saat 1 den sonra içim çok kötü oluyor midem bulanıyor gibi halsizlik oluyor.yatiyiyim sadece içim geçiyor böyle baygınlık hissi gibi.niye böyle oluyor ki...sabah bulantısı olsa anlarım da bu ne boyle

Kizlar ya bugün transferimin 21.günü son 3 gündür falan öğlen saat 1 den sonra içim çok kötü oluyor midem bulanıyor gibi halsizlik oluyor.yatiyiyim sadece içim geçiyor böyle baygınlık hissi gibi.niye böyle oluyor ki...sabah bulantısı olsa anlarım da bu ne boyle

Hamilelik içinde gelişen bir canlıyla doğru orantılı olduğundan bebeğin büyüdükçe vücudun daha fazla kan pompalanmasına ihtiyaç duyuyor. Kalbin daha fazla kan pompalamaya çalıştıkça tansiyonunda dalgalanmalar olabilir gibi geliyor bana. Bu da baygınlık, halsizlik ve bulantı yapabilir bence ama istersen doktorunla bir görüş

K
Hamilelik içinde gelişen bir canlıyla doğru orantılı olduğundan bebeğin büyüdükçe vücudun daha fazla kan pompalanmasına ihtiyaç duyuyor. Kalbin daha fazla kan pompalamaya çalıştıkça tansiyonunda dalgalanmalar olabilir gibi geliyor bana. Bu da baygınlık, halsizlik ve bulantı yapabilir bence ama istersen doktorunla bir görüş
Inşallah normaldir.ben daha kalp atıkların bile duymadım 10 gün sonra gidicem.tedirgin oldum ya..

K

Inşallah normaldir.ben daha kalp atıkların bile duymadım 10 gün sonra gidicem.tedirgin oldum ya..

Hiç korkma, tedirgin olma bence normaldir 5 aylık hamile arkadaşım hala gün içi bulantılarıyla ve halsizliğiyle baş etmeye çalışıyor ama bebeği gayet iyi durumda. İnşallah senin bebeğinde iyidir pozitif düşün ki güzel olsun

Yarın arayayim bi Dr. Ins canım ya ama benim daha çok erken değil mi bulantı için. Baktım da daha geç başlamış herkesin.

Her vücut kendi hamilelik sürecini yaşar. Kimisinin hiç bulantısı olmazken kimisinin deli gibi bulantıları, başka birinin baş dönmesi, koku hassasiyeti olabilir onun için canını sıkma. Hamilelik belirtileri bile herkes için farklı. Sana has bir vücutla, sana özgü bağışıklık sürecinde kendi hamileliğini yaşıyorsun sakın unutma. Yarın bence de doktorunu ara için rahatlar :) Ama ben eminim bebeğin de sen de gayet iyisiniz :))

Back
X