Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor cok dalgindi ben de dalgindim.. salak gibi hic bir bilgi alamadim. Eşimle öpüşüp koklasiyorum sıkıntı yok.. daha ilerisine cesaret edemedim ben de ama kasilmadam dolayi degil. Muayeneydi Transferdi derken rahim agzi cok işlem gordu. Dolayisiyla irrite olmus olabilir.ayrica enfeksiyon riski var. Doktora soramadim. Ayin 12sinde tekrar gitcem kalp atisi icin. O zaman uzun uzun sorcam listeyle gitcem doktora..Kızlarasmakilit ve
sevcanf kese boylarini söyledi mi ona göre demişsiniz ya bebeğin kaç haftalik olduğu bi de tekrar ne zaman cagiriyorlar kalp atışı için ay merakımi bi türlü yenemiyorum da.. Ya bi de bişey daha sorcam size nasıl sorulur bilmiyorum ama esinizle yakinlasiyormusunuz kızlar ya yani bişey yapma mahiyetinde değil ama sadece yakınlaşma o rahmi kasar mi geçen bana öyle oldu da çok korktum bişey olcak asiye sonra da esimle kavga ettim ya biraz özel oldu ama neolur bilgi verin olur mu ?
Hmm süper açıklamışsin tatlım ya bayılıyorum konuşmalarına ay inş hayırlısi ile alırsın bebeğini kucağına tanımıyorum ama çok sevdim hepinizi kardes gibi :)Doktor cok dalgindi ben de dalgindim.. salak gibi hic bir bilgi alamadim. Eşimle öpüşüp koklasiyorum sıkıntı yok.. daha ilerisine cesaret edemedim ben de ama kasilmadam dolayi degil. Muayeneydi Transferdi derken rahim agzi cok işlem gordu. Dolayisiyla irrite olmus olabilir.ayrica enfeksiyon riski var. Doktora soramadim. Ayin 12sinde tekrar gitcem kalp atisi icin. O zaman uzun uzun sorcam listeyle gitcem doktora..![]()
Progesteron aliyorsan ondan oluyor. Benim de gogsumde oldu. Doktor progesteron yapar dedi.
Aynen canim o jel varya o jel.. ahh ahh. Su gibi akintisi bir yandan, sivilcesi ucuğu bir yandanBana yazdıysan canım crinone jel kullanıyorum
Canim keseyide gormussun herhalde rabbim kalp atislarinida gostersin kucaginada almayi nasip etsin insallahAynen canim o jel varya o jel.. ahh ahh. Su gibi akintisi bir yandan, sivilcesi ucuğu bir yandan
amin canim cumlemizin insallahCanim keseyide gormussun herhalde rabbim kalp atislarinida gostersin kucaginada almayi nasip etsin insallah
Canim gittik bir kesemiz var cok şükür haftaya kalp atislari icin gidicez kismetseSevcanf canim ne yaptin merak ettim seni doktor ne dedi
Merhaba bayanlar ben gecen çarşamba günü yumurta toplatim uc yumurta toplamislar ve 1 tanesi döllenmis cuma gunu transfer oldum ama yumurtam normalde 4 e bolunmesi gerekirken benim ki 2 ye bölünmus sizce bi sorun olur mu bu konu gerçekten kafama cok takılıyo bu konu hakkinda bilgisi olan varmi
canım keseyi görmene çok sevindim Allah sonuna erdirsin inşallah sorunsuz bir şekilde. ben de bugün kan testinden hamile olduğumu öğrendim (inşallah kşmyasal falan değildir.) ama doktor pazar günü yaptır demişti tekrar yaptırcam pazara. peki kan testinden sonra kese görmeye ne zaman gdiliyor doktora?amin canim cumlemizin insallah
gözün aydın Allah cumartesi günü bana da bu mutluluğu yaşatsın yaaa senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsınhamileyiiiiimmmmmm!şükürler olsun Allah'ım sana
transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün
Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?
bir de inşallah değerlerim normal seyreder kimyasal falan değildir umarım.
Ne guzel canim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin sorunsuz bi gebelik olur insallahCanim gittik bir kesemiz var cok şükür haftaya kalp atislari icin gidicez kismetse
Canm hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dilerimhamileyiiiiimmmmmm!şükürler olsun Allah'ım sana
transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün
Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?
bir de inşallah değerlerim normal seyreder kimyasal falan değildir umarım.