• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

amin sağolun. 42 yaşındayım. istanbul brüksel tüp bebek merkezi. prof. dr. yücel karaman. gerçekten işinin ehli ve elinden geleni yapan bi doktor. belirtiler, çok sık acıkıyordum,yada açlığa dayanamıyordum. içim kazınıyodu açlıktan :) onun haricinde ilk günler 2-3 gün bacaklarım çok ağrıdı. bide 2-3 defa burnuma kokular geldi. üstelik aklıma gelmeyen 40 senedir 1-2 defa yediğim şeyler mesela :D bi kerede bebek kusmuğu kokusu geldi burnuma :))) çok tuhaf ama öyle. ha bir de biraz daha fazla uyumaya başlamıştım ama geceleri hiç uyanmak adetim olmadığı halde geceleri uyanıyordum bazen. gece sıcak basıyodu ve uyanıyodum.

teşekkür ederim
kaçıncı gün embryosuydu merak ettim.
3.günmü?
akıntınız varmıydı

Benim bugün tranferden sonraki 6.günüm. 4.gün ağzımda kuruma vardı şimdide değişik bir tat var sanki hiç bir şeyden tat alamıyorum. Benim gibi olan varmı acaba. Folbiol v Coraspin içiyorum onlardan olbilirmi acaba kızlar.

Benim bugün tranferden sonraki 6.günüm. 4.gün ağzımda kuruma vardı şimdide değişik bir tat var sanki hiç bir şeyden tat alamıyorum. Benim gibi olan varmı acaba. Folbiol v Coraspin içiyorum onlardan olbilirmi acaba kızlar.
Hayırlı olsun inşallah .. Bende olmadı ama her bünye farklı , herkeste değişik etkiler oluyor .

ben 9. gün yaptırdım 40.32 çıktı değerim. aynı gün idrar testimde çok hafif silik çizgi çıktı
Ben idrar testi yaptırma dediler cesaret edemiyorum sonuç negatif çıkar ağlamaktan hışırım çıkar diye . Zaten fazla duygusal günler geçiriyorum ama senin ne güzel pozitif çıkmış :) sağlıkla geçirirsin tüm aşamaları inşallah bebişinle :) ben yarın kan testi yapıcam , sabah nasıl olacak bilmiyorum

evet 3. günü transfer yapıldı. akıntım vardı ama progestan fitil vermişti, sanırım onun kalıntıları akıntı olarak geri geliyordu. hala da aynı.
benimde yarın 9.günüm.
ben 12.gün yaptırmayı düşünüyorum.acaba yarın iddrarda baksam mı ne dersiniz
ama çıkmaz sa moralim çok bozulur diye korkuyorum

benimde yarın 9.günüm.
Bence yapma , 10. Gün dayanamam dersen kan testi yaptır , çünkü idrar testi herkeste aynı olmuyor ama kan testi kesin sonuç , tabi 12. Gün yeniden yaptırıcaz kan testi o ayrı . Benim yarın 10. Günüm ve kan testi yaptırıcam

evet bende de acaip ağız kuruluğu var. dilim kuruluktan yarılıyo sanki. yediğim içtiğim şeyler bile dilimi yakıyo o derece. ama ilaçlardan oluyo sanırım. ben de folbiol,coraspin,progestan fitil kullanıyorum

benimde yarın 9.günüm.
ben çoğunluğunun idrarda çıkmadığının bilincindeydim ve sonuç negatifte olsa zaten zamanımın gelmediğinin, kanda net sonucun çıkacağının bilincinde olarak üzülmeyeceğime şartlanarak yaptım. çünkü aslında idrar testleri zaten adet gecikmes olduktan sonra yapılması gerekiyor. çok erken yapıyoruz çıkmaması çok normal. ben acaba ne zaman çıkacak, erken çıkar mı ki falan gibi düşüncelerle yaptım o yüzden negatif çıktığı günlerde de etkilenmedim sonuçtan. ama 9. cu günü çıkınca da daha erken mutlu olmuş oldum :D eğlencesine yaptım diyebilirim yani :)

evet bende de acaip ağız kuruluğu var. dilim kuruluktan yarılıyo sanki. yediğim içtiğim şeyler bile dilimi yakıyo o derece. ama ilaçlardan oluyo sanırım. ben de folbiol,coraspin,progestan fitil kullanıyorum
Olabilir. İlk denememde bu ilaçları kullanıyodum ama böyle bir şet hissetmemiştim. Hayırlısı inşallah.

bnde seviyorm bgn işte yemek söledk bi acıbiber yedm ama ndnse cnm daha çok istyo yasaklılr arasnda diye sanırm:KK76:

yok be ne bir iki tanesi :D o küçük acı biberlerden 5-6 tane yiyoru. en az yani :D ya aslında pipirikli olmak istemiyorum. canım ne istiyosa yemek içmek istiyorum. o çocukların dünyada içecekleri bir ydum su bile varsa Rabbim mutlaka koruyacaktır nasip edecektir diye düşünüyorum. yani stres yapmamaya içimden geldiği gibi yaşamaya çalışıyorum. mesela cafein,kahve falan da tüketilmemesi öneriliyor. ama bir bardak nescafe içiyorum ama daha fazla içmemeye çalışıyorum. biraz relax olalım bence :D

yok be ne bir iki tanesi :D o küçük acı biberlerden 5-6 tane yiyoru. en az yani :D ya aslında pipirikli olmak istemiyorum. canım ne istiyosa yemek içmek istiyorum. o çocukların dünyada içecekleri bir ydum su bile varsa Rabbim mutlaka koruyacaktır nasip edecektir diye düşünüyorum. yani stres yapmamaya içimden geldiği gibi yaşamaya çalışıyorum. mesela cafein,kahve falan da tüketilmemesi öneriliyor. ama bir bardak nescafe içiyorum ama daha fazla içmemeye çalışıyorum. biraz relax olalım bence :D
haklısn cnm inş tutmuştr bebişlerimz bnde bi senin gibi düşünüyom snr geliyolr birden:KK35::KK45:

Kızlar benim 11. Gün bugün saat 3 gibi kanamam oldu biraz kesildi şimdi çok korkuyorum adet ağrısıda başladı şimdi

Back
X