Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim kuzenim kadin dogum uzmani. Istanbulda tedavi gorurken ona danismistim ne yiyip iceyim diye.. kahve cay problem olir mu dedim. Onlardan bile alacagin seyler var ama abartma dedi. Yalniz nescafe icme, islem görüyor saf kahve gibi degil, karamelize falan ediliyor dedi. Türk kahvesi gunde 1 finca icebilirsin dedi.. paylasayim dedim..yok be ne bir iki tanesio küçük acı biberlerden 5-6 tane yiyoru. en az yani
ya aslında pipirikli olmak istemiyorum. canım ne istiyosa yemek içmek istiyorum. o çocukların dünyada içecekleri bir ydum su bile varsa Rabbim mutlaka koruyacaktır nasip edecektir diye düşünüyorum. yani stres yapmamaya içimden geldiği gibi yaşamaya çalışıyorum. mesela cafein,kahve falan da tüketilmemesi öneriliyor. ama bir bardak nescafe içiyorum ama daha fazla içmemeye çalışıyorum. biraz relax olalım bence
![]()
kızlar bugün 12.günüm degerim 65 yükselir değilmi inşallah hepiniz çok güzel anneler olursunuz YÜCE ALLAHIM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH
Degerin cok güzel maşallah.. Allah tamamina erdirsinkızlar bugün 12.günüm degerim 65 yükselir değilmi inşallah hepiniz çok güzel anneler olursunuz YÜCE ALLAHIM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH
Canim benim kuzenim kadin dogum uzmani. Istanbulda tedavi gorurken ona danismistim ne yiyip iceyim diye.. kahve cay problem olir mu dedim. Onlardan bile alacagin seyler var ama abartma dedi. Yalniz nescafe icme, islem görüyor saf kahve gibi degil, karamelize falan ediliyor dedi. Türk kahvesi gunde 1 finca icebilirsin dedi.. paylasayim dedim..
Normal canim bende de oldu.Arkadaslar bugun transferimin 9. Gunu crinone jel kullaniyorum ama cok kasıtti m oluyo vé sarimsi akıntı başladı sizce normal mi cok rahatsizim bu durumdan valla
Kan verdim yarım saat once :)) Evdeyim simdi kahvaltı yapıcaz heyecandan olucem 11 gibi belli olur dediler arayacaklar , nolur dua edin :))günaydın bu arada heyecandan unuttum ...Günaydın hanimlaaaarr. Hanimiş bebeş haberleriiii?? Heyecanla bekliyoruz ona göre..
Kan verdim yarım saat once :)) Evdeyim simdi kahvaltı yapıcaz heyecandan olucem 11 gibi belli olur dediler arayacaklar , nolur dua edin :))günaydın bu arada heyecandan unuttum ...
Âmin , inşallah :)heyecanla bekliycez canım.inşallah güzel haberler alırsın.
cnm inş pozitiftr sonucun bnm bgn 5.günüm dünde sabah ilk uyandığımda da sanki transfr olmamıs gibi bişi hissetmiyodm ama 1 saate yakın adet öncesi ağrı gibi ama cok hafif varHala aramadılar .. Geceden beri ağrım var kasıklarımda Regl olacak gibi , nefesim daralıyor , kalbim küt Küt , heyecandan ağrı olur mu acaba böyle ... Yarın Regl olmam gerekiyor normalde , ama ilaçlardan gecikebilir de.. Ouuuf , heyecan , stres ... Arasalar artık
Amin , inşallah .. Benim de ara ara oluyordu . Hatta 1 gün boyunca hiçbirşey hissetmedim , ama dün geceden beri epey ağrım var Regl ağrısı gibi . İnşallaj hepimiz güzel haberler alırız :)cnm inş pozitiftr sonucun bnm bgn 5.günüm dünde sabah ilk uyandığımda da sanki transfr olmamıs gibi bişi hissetmiyodm ama 1 saate yakın adet öncesi ağrı gibi ama cok hafif var
Sen arasan?Amin , inşallah .. Benim de ara ara oluyordu . Hatta 1 gün boyunca hiçbirşey hissetmedim , ama dün geceden beri epey ağrım var Regl ağrısı gibi . İnşallaj hepimiz güzel haberler alırız :)
Aradım çıkmamış daha sonuç , 5 dk oluyor .Sen arasan?
cnmmmm tebrikler ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inş bizlere de dua et51,04:)))))) eğer herşey yolundaysa hamileyim :))))))
Maşallah maşallah.. Allah tamamina erdirsin insallah.. cok sevindim cok..51,04:)))))) eğer herşey yolundaysa hamileyim :))))))
51,04:)))))) eğer herşey yolundaysa hamileyim :))))))