• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Valla benim de kalça pert taş kesildi apse dolu :( infex kullanıyorum doktor önerisi ama tık yok , cerrahi operasyon gecircem diye çok korkuyorum :( hamileyim diye anestezisiz yapmazlar dimi :(

Valla benim de kalça pert taş kesildi apse dolu :KK43: infex kullanıyorum doktor önerisi ama tık yok , cerrahi operasyon gecircem diye çok korkuyorum :KK43: hamileyim diye anestezisiz yapmazlar dimi :KK43:
Kuzenim hamileyken rahimden kist aldirdi ameliyatla. Ogluş 3 yasinda simdi. Meraklanma..

Valla benim de kalça pert taş kesildi apse dolu :KK43: infex kullanıyorum doktor önerisi ama tık yok , cerrahi operasyon gecircem diye çok korkuyorum :KK43: hamileyim diye anestezisiz yapmazlar dimi :KK43:

canım neden progestan iğnelerdenmi.
bende duymuştum apse yapabileceğini.
infex ne için....alkolle kompres yapsana
buzda iyi geliyormuş

Kızlar pozitif sonuç alan arkadaşlar aileniz ve sevdiklerinizle paylastiniz mi bebeginizi ben hala kimseye söylemedim ne zman söylesem bilemiyorum fikri olan var mı ?

Transfer sonrasi 7.gundeyim eger pozitifi gorursem kalp atisini duymadan kimseye soylemek istemiyorum ben.ama bu tercih meselesi tabi.benim paylasabilecegim annem yada kardesim yok bundan dolayida boyle dusunuyor olabilirim.

Kızlar pozitif sonuç alan arkadaşlar aileniz ve sevdiklerinizle paylastiniz mi bebeginizi ben hala kimseye söylemedim ne zman söylesem bilemiyorum fikri olan var mı ?
Günaydın , ıyı pazarlar :) ben de aynı şeyleri düşünüyorum, hiçbir fikrim yok , anneme söylemek istiyorum ama bu sefer eşimin annesine haksızlık olacak . Hala emin değilim . Yarın da artışı hayırlısıyla bi göreyim testte , sanırım söyleyeceğim . Ama tüp bebek olduğunu asla söylemem . Eşim , sizler ve 2 yakın arkadaşım biliyor sadece.

Transfer sonrasi 7.gundeyim eger pozitifi gorursem kalp atisini duymadan kimseye soylemek istemiyorum ben.ama bu tercih meselesi tabi.benim paylasabilecegim annem yada kardesim yok bundan dolayida boyle dusunuyor olabilirim.
Canm Günaydın vala bnde acaba kalp atışını duyunca mi söylesem allahın izni ile diyorum çok korkuyorum bişey olursa diye ama tüp bebek olduğunu söylemem kimseye kimse tedavi gördüğümu bilmiyor zaten bakalım bu perşembe kese görme zamanı hersey yolunda olursa inş paylaşacağım :)

Günaydın , ıyı pazarlar :) ben de aynı şeyleri düşünüyorum, hiçbir fikrim yok , anneme söylemek istiyorum ama bu sefer eşimin annesine haksızlık olacak . Hala emin değilim . Yarın da artışı hayırlısıyla bi göreyim testte , sanırım söyleyeceğim . Ama tüp bebek olduğunu asla söylemem . Eşim , sizler ve 2 yakın arkadaşım biliyor sadece.
Günaydın canm vala bende aynı şeyleri dusunuyorum birebir ama daha ne kadar saklanır bilemiyorum bu perşembe kese görme zamanımız hayırlı ile görelim de bakalım belki kalp atışını görmeden söyleyebilirim ; ) tabi hersey yolunda derse doktorumuz Rabbim yardımcınız olsun amin ...

Günaydın canm vala bende aynı şeyleri dusunuyorum birebir ama daha ne kadar saklanır bilemiyorum bu perşembe kese görme zamanımız hayırlı ile görelim de bakalım belki kalp atışını görmeden söyleyebilirim ; ) tabi hersey yolunda derse doktorumuz Rabbim yardımcınız olsun amin ...
Amin , inşallah . Ben daha ikinci testi yaptırıcam Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin .. Sağlıkla kucağımıza alalım büyütelim Allah'ın izniyle :)

İniallah pozitifi göreceksin , bu bekleme süreci diğer tüm aşamalardan daha zormuş , cuma gecesi kalbimin çarpmasından uyuyamadım , kramplar girdi ertesi gün test yaptırıcam diye :) söyleyip söylememeye karar vermek de zor ... Allah hep yar ve yardımcımız olsun , amin ..

Back
X