• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Selam kizlar yazdiklarinizi okudukca ayni duygulari paylastigimizi goruyorum iyi geliyor.benim transferin 7. Gunu gunler gecmek bilmiyor.Allah herkesin bebeklerini saglikli bir sekilde kucaklarina almayi nasip etsin

canım neden progestan iğnelerdenmi.
bende duymuştum apse yapabileceğini.
infex ne için....alkolle kompres yapsana
buzda iyi geliyormuş
Evet iğneler mahvetti çok yağlı olduğu için infex de hamilelere uygun bi antibiyotik ama çok da faydasini göremedim bi de karışım yapti doktor kalcaya sürmem için soğuk o da. Bilmiyorum ya bi bende mi böyle herkeste aynı etkiyi gösteriyo mu anlamadım, sadece iğnesi var ne fitil ne de hap 2 ampuk kalcadan iğne

Evet iğneler mahvetti çok yağlı olduğu için infex de hamilelere uygun bi antibiyotik ama çok da faydasini göremedim bi de karışım yapti doktor kalcaya sürmem için soğuk o da. Bilmiyorum ya bi bende mi böyle herkeste aynı etkiyi gösteriyo mu anlamadım, sadece iğnesi var ne fitil ne de hap 2 ampuk kalcadan iğne

canım 50mg progestan tek iğne
bende korkuyorum....
iğneden sonra ovalam diyorlar.sadece kompres yap.
geçmiş oolsun...

Canm Günaydın vala bnde acaba kalp atışını duyunca mi söylesem allahın izni ile diyorum çok korkuyorum bişey olursa diye ama tüp bebek olduğunu söylemem kimseye kimse tedavi gördüğümu bilmiyor zaten bakalım bu perşembe kese görme zamanı hersey yolunda olursa inş paylaşacağım :)
dayanabilirsen bekle bence ama tahminimce dayanmak cok zordur :) allah isteeyn herkese nasip etsin insallah.insan sevincini hemen paylasmak istiyor galiba.sadece biseye takildim neden tup bebek oldugunu söylemek istemiosun?bu ayip degil utanilacak bisey degil...takma kafana bunu.o senin bebegin.normal yolla yada baska turlu kimseyi ilgilendirmez.ama dusununce sende haklisin soylememekte bizim insanimiz hemen sorar niye tup bebek yaptiniz hanginizde sorun var diye...

İniallah pozitifi göreceksin , bu bekleme süreci diğer tüm aşamalardan daha zormuş , cuma gecesi kalbimin çarpmasından uyuyamadım , kramplar girdi ertesi gün test yaptırıcam diye :) söyleyip söylememeye karar vermek de zor ... Allah hep yar ve yardımcımız olsun , amin ..
Ilk negatifte cok yikilmistim o yuzden bunda cok heveslenmemeye calisiyorum hatta baktim dun yine ucuslardayim sabah test yaptim negatif goreim die :) frenlemem lazimdi kendimi.biliyorum cok erken.gebelik varsa bile daha idrarda cikmayacakti.allah kucaklarimizi bos birakmaz insallah.benim sikintim biraz daha farkli ve bir daha deneyecek durumumda yok o yuzden allaha biraktim kendimi.hakkimda hayirlisi olsun diyorum.

Selam kizlar yazdiklarinizi okudukca ayni duygulari paylastigimizi goruyorum iyi geliyor.benim transferin 7. Gunu gunler gecmek bilmiyor.Allah herkesin bebeklerini saglikli bir sekilde kucaklarina almayi nasip etsin
Bende 8. Gundeyim allah emeklerimizi bosa cikarmaz insallah.allahin izniyle kavuscaz bebeklerimize :) senin test tarihin ne zaman?

slm bende transfer oldum bugun 2.gun ya adet olacakmisim gibi agrim var sizce bu normal mi ;(
Hayırlı olsun ... Ağrın olması normal , benim 2 gün haricinde Hergün ağrım oldu bugün 11. Günüm . Hala ağrım var . Çok ağrın olursa parol ya da minoset kullanabilirsin ama doktoruna da danış tabi .

dayanabilirsen bekle bence ama tahminimce dayanmak cok zordur :) allah isteeyn herkese nasip etsin insallah.insan sevincini hemen paylasmak istiyor galiba.sadece biseye takildim neden tup bebek oldugunu söylemek istemiosun?bu ayip degil utanilacak bisey degil...takma kafana bunu.o senin bebegin.normal yolla yada baska turlu kimseyi ilgilendirmez.ama dusununce sende haklisin soylememekte bizim insanimiz hemen sorar niye tup bebek yaptiniz hanginizde sorun var diye...
Amin canm :) bnm sorun eşim de ve ailesinin bu sebeple bilmesini istemiyorum kendini kötü hissetmesin diye herseyi gizli yaptık tabi hu benim fikrim ve kafam rahat ti ; ) Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Amin canm :) bnm sorun eşim de ve ailesinin bu sebeple bilmesini istemiyorum kendini kötü hissetmesin diye herseyi gizli yaptık tabi hu benim fikrim ve kafam rahat ti ; ) Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Benimde esimde sorun ama ailesine soyledik mecburen cunku kayinvalidem olur olmaz yerlerde torun die tutturuodu.esimde soyledi.o yuzden biliolar tup bebekten baska sansimizin olmadigini ondan belkide rahatim ben.

Bende 8. Gundeyim allah emeklerimizi bosa cikarmaz insallah.allahin izniyle kavuscaz bebeklerimize :) senin test tarihin ne zaman?
Bana haftaya cumartesi denildi kan testi.daha erkende bakinca belli oluyor ama oncekilerde bakmistim dusuk cikmisti haliyle degerim daha cok strese girmistim

Selam kızlar transferinin 10.günüm dayanamadim test yaptim değerin 22.15 cıktı bu değer düşük mu acaba
10 gun oldugundan dusuk olabilir ama pozitif olduğu kesin. Aslolan 2ye katlanmasi 12.gun degerine gore yorumlanabilir hayirli olsun ;)

Oncelikle bekleyen herkese rabbim hayirli sonuclar versin.. Bende carsamba transfer oldum bu üçüncü denememiz dondurulmus 3 embriyo transfer oldu. Suan yatıştayım bakalim sonuc neolcak 15 aralik test günüm heyecanla bekliyoruz... Yarin sabah e2 ve progesteron testi yaptiricam doktorum istedi, bunlari yaptiran varmi aranizda?

İnş artar değer 12. Günü tekrar yaptircam testi
OTE="asmakilit, post: 38180121, member: 639105"]10 gun oldugundan dusuk olabilir ama pozitif olduğu kesin. Aslolan 2ye katlanmasi 12.gun degerine gore yorumlanabilir hayirli olsun :KK66:[/QUOTE]
İns

Kizlaaar bi sey dicem.. ben de hic gebelik belirtisi yok yaaa.. beta hcg yükselince olur bekleyim diyorum ama tık yok.. ne mide bulantısı ne kokulara hassasiyet.. biraz sanci sızı, göğüs buyumesi o kadar.. anca yemek yiyeyim istiyorum.. psikolojik midir nedir?? Kimisinde olmaz diyorlar ama bu kadar mi olmaz..

Back
X