Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bnm de aynı hiç migde bulantim yok sabahları istahsizlik var bi de ekstra onun disinda sapasaglamim yanı telaş yapcak bişey yok ben netten çok araştırdım herkes te aynı olmazmis normal yani :)Kizlaaar bi sey dicem.. ben de hic gebelik belirtisi yok yaaa.. beta hcg yükselince olur bekleyim diyorum ama tık yok.. ne mide bulantısı ne kokulara hassasiyet.. biraz sanci sızı, göğüs buyumesi o kadar.. anca yemek yiyeyim istiyorum.. psikolojik midir nedir?? Kimisinde olmaz diyorlar ama bu kadar mi olmaz..
Hayırlı olsun canm süper olmuş kesemizi allahin izni ole görelim de bende yapcam çok özendim şimdiBu arada gebelik takvimi yaptimiyi olmus mu??
![]()
Guzel olmus:) nasil yapiliyor bu?Bu arada gebelik takvimi yaptimiyi olmus mu??
![]()
Canm hiç telaş yapma hamilelik belirtileri bu söylediklerin bazıları erken yaşarken bazıları geç hatta hiç Yaşamaz yani problem yok hamileligin tadını çıkarHerkese selam.sabahtan beri halsizim midem bulaniyo canim bi sey yemek istemiyo gazim var ustune bir de tuvalete cikamiyorum.ben de acaba bi sey mi oldu diye dusunuyorum.hic boyle olmamisti.sabahtan beri yatiyorum kalkiyorum.
Ya daha dun ben de sizin gibi acaba niye midem falan bulanmiyo diye arastiriodum:) bugun butun gun boyleyim.kendi hesaplamama gore daha 5haftanin icindeyim.erken mi degil mi bu halsizlik bulanti bilemedim.dun falan hic bi seyim yoktu.biz de ne tuhafiz belirti olmayinca niye yok diyoruz olunca da acaba bi sey mi oldu:)Canm hiç telaş yapma hamilelik belirtileri bu söylediklerin bazıları erken yaşarken bazıları geç hatta hiç Yaşamaz yani problem yok hamileligin tadını çıkar![]()
Profil ayarlarinda muhtemel dogum tarihi kısmı var. Oraya muhtemel dogum tarihini yazinca otomatik atiyo.Guzel olmus:) nasil yapiliyor bu?
Peki dogum tarihini dr mu soyledi kendin mi hesapladinProfil ayarlarinda muhtemel dogum tarihi kısmı var. Oraya muhtemel dogum tarihini yazinca otomatik atiyo.
Ay guldurdun beni tatlım aynen e kolay annelik değil bizim ki dolayisi ile evham li olmamız normal bende aynı senin gibiyim ama Rabbime sığındım şükürler olsun bu günleri gördüm ya gerisi de allahın izni ile gelir inş sen stres yapıp bebisi üzme ; )Ya daha dun ben de sizin gibi acaba niye midem falan bulanmiyo diye arastiriodum:) bugun butun gun boyleyim.kendi hesaplamama gore daha 5haftanin icindeyim.erken mi degil mi bu halsizlik bulanti bilemedim.dun falan hic bi seyim yoktu.biz de ne tuhafiz belirti olmayinca niye yok diyoruz olunca da acaba bi sey mi oldu:)
mrb bnde pzts transfer oldm 6.günüm bgn belirti aramıyorm ama belirti söyleyenler de var siz bişi hissediyo musunzSelam kizlar yazdiklarinizi okudukca ayni duygulari paylastigimizi goruyorum iyi geliyor.benim transferin 7. Gunu gunler gecmek bilmiyor.Allah herkesin bebeklerini saglikli bir sekilde kucaklarina almayi nasip etsin
bnm de hfyta cmts inş pozitiflerei görürürz kızlarrBana haftaya cumartesi denildi kan testi.daha erkende bakinca belli oluyor ama oncekilerde bakmistim dusuk cikmisti haliyle degerim daha cok strese girmistim
cnm dün nette buldm dr söylüyo kalp atışları duyulunca belirtiler başlarmışKizlaaar bi sey dicem.. ben de hic gebelik belirtisi yok yaaa.. beta hcg yükselince olur bekleyim diyorum ama tık yok.. ne mide bulantısı ne kokulara hassasiyet.. biraz sanci sızı, göğüs buyumesi o kadar.. anca yemek yiyeyim istiyorum.. psikolojik midir nedir?? Kimisinde olmaz diyorlar ama bu kadar mi olmaz..
Senin transferin ne zamandi? benim 14kasim.ben su an 5hafta 4gun cikiyorum hesaplamalarda.
cnm bnm 1 aralıkta transfer oldum bgn 6.günüm daha inş bebiş olurda esaplarım bndeSenin transferin ne zamandi? benim 14kasim.ben su an 5hafta 4gun cikiyorum hesaplamalarda.
Insallah canim ya insallah bekleyen herkes pozitif sonuc alir da bebeklerimiz buyurken yine burdan paylasimlarda bulunuruz:)cnm bnm 1 aralıkta transfer oldum bgn 6.günüm daha inş bebiş olurda esaplarım bnde![]()
evet cnm hamilelikte yasadıklarımızı ardından büyütürken yasadıklarımızı herseyi paylasırız yine senin var mıydı bekleme sürecinde belirinInsallah canim ya insallah bekleyen herkes pozitif sonuc alir da bebeklerimiz buyurken yine burdan paylasimlarda bulunuruz:)
Baslarda hic belirtim yoktu adetime 2-3gun kala bacaklarim agridi sivilce cikti ama zaten normalde de bunlar oluyordu.evet cnm hamilelikte yasadıklarımızı ardından büyütürken yasadıklarımızı herseyi paylasırız yine senin var mıydı bekleme sürecinde belirin