• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

cnm bnmde 8.gün bnde bi belirti bişi yok sende nsl? doktorum bana ananas kesinlikle yeme dedi ndn bilmiyorm nar maydonoz çikolata da yasak
Aaa ananas yememi dedi ? Bak bende deli gibi yiyorum ananas lifli halbuki kabizliga falan da iyi geliyor bilemedim simdi naapsam evet maydanoz fln yemiorum ama bazi salatalarda vs bole bir.iki yemisimdir ondan bisi olmaz herhalde. Ayhh bide sigara as eriyorum resmen bir iki cekiyorum gunde yanimdakilerden dayanamiyorum :((
benim bir belirtim yok aslinda cok sis degilim agrimda yok. Ama bir iki saattir sol tarafim.kasiklarim bole bicak saplanir gibi ince ince bisiler saplaniyo ve ara ara bas donmesi yasiyorum sanki ev sallanio gibi. Bunlar belirtimi psikolojik mi bilmiyorum sende ne var ne yok peki bide surekli yatiyomusunuz yaa ben yatmiyorum hep
:(((

Aaa ananas yememi dedi ? Bak bende deli gibi yiyorum ananas lifli halbuki kabizliga falan da iyi geliyor bilemedim simdi naapsam evet maydanoz fln yemiorum ama bazi salatalarda vs bole bir.iki yemisimdir ondan bisi olmaz herhalde. Ayhh bide sigara as eriyorum resmen bir iki cekiyorum gunde yanimdakilerden dayanamiyorum :KK43:(
benim bir belirtim yok aslinda cok sis degilim agrimda yok. Ama bir iki saattir sol tarafim.kasiklarim bole bicak saplanir gibi ince ince bisiler saplaniyo ve ara ara bas donmesi yasiyorum sanki ev sallanio gibi. Bunlar belirtimi psikolojik mi bilmiyorum sende ne var ne yok peki bide surekli yatiyomusunuz yaa ben yatmiyorum hep
:KK43:((
Canim ben transfer gunu uzandim oyle tv karsisinda. Ertesi gunu sabah kalktim duş aldım. Kuzenimin kadikoyde nikahi vardi ona gittim. Nikahtan ciktim Kartala bi ahbapa gittim. Aksam ondan ciktim, nikah yemegine gittim.. bol sigara dumani soludum. Masallah benim embriyolar bana bile dayandi ;) biçak saplanmasi gibi agrilar sanirim hepimizde oldu..

Günaydın yeni yasimin ilk.günü rabbim cok sukur en guzel hediyesjni gobisime birakti insalalh saglikla dogudugu buyuduhi gunleri gormekt nasip olur kasiklarim agriyo korkuyorum ama
Mutlu yaşlar.. bugun de bizim evlilik yıldönümümüz.. agrilardan korkma ağrısı olmayan yok sanirim.. ;)

Günaydın yeni yasimin ilk.günü rabbim cok sukur en guzel hediyesjni gobisime birakti insalalh saglikla dogudugu buyuduhi gunleri gormekt nasip olur kasiklarim agriyo korkuyorum ama
Ennn güzel hediye:) yeni yaşın huzurlu sağlıklı çoook mutlu olsun inşallah...Ben de doğum günümde öğrendim , allah hayırlısıyla büyütmeyi de nasip etsin hepimize :)

Gunaydiiin dualarim seninle tatli.. guzel haberlerini bekliyoruz..
1:30 gibi alacağım sonucu yine. İşe geldim bugün, evde otur otur zaman geçmiyor ev işi de çok yapamıyorum , Yemeğim de vardı dünden. Allahım hayırlısıyla iyi haberleri alalım hepimiz.

Aaa ananas yememi dedi ? Bak bende deli gibi yiyorum ananas lifli halbuki kabizliga falan da iyi geliyor bilemedim simdi naapsam evet maydanoz fln yemiorum ama bazi salatalarda vs bole bir.iki yemisimdir ondan bisi olmaz herhalde. Ayhh bide sigara as eriyorum resmen bir iki cekiyorum gunde yanimdakilerden dayanamiyorum :KK43:(
:KK43:((
yeme dedi cnm rahim kaslarını hareket ettiriyomş sanırım bnde yiyeyim diye aldıydm eşim yedi hepsini geçen de sölemesi ayıp tantuni söledik içinde bol maydonozlu salata teltek ayıkladm da yedim neyse inş pozitif olur sonuçlar ilaçlardan diye düşünüyorm bnmde gögüslerde şişlik ağrı var kasık ağrı iilk 3-4 gün vardı bgn 9.gün ama yok bişi bide bn öğretmnim 2hft zaten gitmedm okula transferin 4.günü başladm yani yatamıyorm evde olduğumda dinlenyrm ev işi yapmıyorm

Doktorum maydanozdan o kadar da korkma dedi bana. Oturup bir bag maydanozu yemezsen sorun olmaz dedi. Salatanin yemegin icindeki maydanoz olsa olsa 2-3 gram olur ondan da zarar degil fayda gelir dedi. Sonuçta yeşil sebze.. ben kahvaltida bir iki sap maydanoz yiyorum. Borek yapip icine koyuyorum.. tabii sirkeli suda yıkadıktan sonra ;)

yeme dedi cnm rahim kaslarını hareket ettiriyomş sanırım bnde yiyeyim diye aldıydm eşim yedi hepsini geçen de sölemesi ayıp tantuni söledik içinde bol maydonozlu salata teltek ayıkladm da yedim neyse inş pozitif olur sonuçlar ilaçlardan diye düşünüyorm bnmde gögüslerde şişlik ağrı var kasık ağrı iilk 3-4 gün vardı bgn 9.gün ama yok bişi bide bn öğretmnim 2hft zaten gitmedm okula transferin 4.günü başladm yani yatamıyorm evde olduğumda dinlenyrm ev işi yapmıyorm

Aa benn yedim.ya ins bisi olmas :(
Of okuldada dinlemezsin ki hic bari dikat et carpmasin kimse topuklu falan giyme.
Ya ben tup bebek yapcam diye isi biraktim resmen cunku surekli seyahat halindeydim tutamazdi oyle yanii...
sen benden birgun once alcaksin sonucu insallah.... insallah mutluu haberler alcaksin.
benim son gunlere yaklastikca umudum tukeniyor agrim sizim sisim falan yok cunku hic bir belirti :))

Aa benn yedim.ya ins bisi olmas :KK43:
Of okuldada dinlemezsin ki hic bari dikat et carpmasin kimse topuklu falan giyme.
Ya ben tup bebek yapcam diye isi biraktim resmen cunku surekli seyahat halindeydim tutamazdi oyle yanii...
sen benden birgun once alcaksin sonucu insallah.... insallah mutluu haberler alcaksin.
benim son gunlere yaklastikca umudum tukeniyor agrim sizim sisim falan yok cunku hic bir belirti :))
cnm çoğu kişi yiyo okuduğum kadarıyla bişi olmuyo içini ferah tut bnm 3 gün dersim var da artık idare ediyom oturduğum terden anlatıyom düz taban ayakkabı giyiyorm filan da bnmde kasık ağrısı filan yok bazıları var diyo onları duyunca bnde korkuyorm ama bebeğin kalbi atmaya baslayınca belirtiler baslarmıs eşimde sn olumlu düşün diye kızıyo

Back
X