- 21 Ekim 2014
- 427
- 311
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani olabilir belirti varmi sendeEvet cnm bende jel kullanıyorum ama daha once boyle akintim yoktu. Bugun sabahtan beri var. Jeli en son aksam kullanmistim. Akinti su gibi. O jel beyaz ama kullanmis oldugumuz hormonlar rahim sivisini arttirmista olabilir
Hayir cnm kizimda sadece akinti oldu diye hatırlıyorum. 9. Günümde is donusunde belime agri girmisti. Eve gidip hemen uzanmistim. 1 saat kadar surmustu. Birde 8. Gunden sonra rahim icine bicak sokuluyormus gibi sizi oluyordu. 10. Gun esimi ikna edip kan testi yaptirmistim. Sonuc 113 çıkmıştı. Bunda daha 3. Günüm belirti icin erken sanirim. Aslinda bunda umudum da az. 1 tane embriyo trabsferim oldu oda 2. Kalite. Ama Allahtan umit kesilmez deyip bekliyorum. Hayalini bile kurmaya korkuyorumYani olabilir belirti varmi sende
Sağol cnm vala Sana yardimci olmak isterdim ama doktor hiç bişey söylemedi bana devlet hastanesine gidiyorum ben yolk falan konuştu ama ne kalp atışı ne kaç kese off napcaz biz böylePozitif gorenlere, artis olanlara, keselerini gorenlere hepinize hayirli olsun.ya kizlar bu ucuncu kese benim kafami cok karistirdi arastirdikca inanin uykularim kacti.hepsinde de yolk varmis ama sonradan olusan kese biraz daha kucukmus digerlerine gore.ya acaba yokolur mu kendiliginden kucuk diye? ya arastirdikca korktum yaa.
Allahtan umit kesilmez canim benim bu 4 denemem dusun ama ne yapalim allah bilir ol derse oldurur rabbimin elinde herseyHayir cnm kizimda sadece akinti oldu diye hatırlıyorum. 9. Günümde is donusunde belime agri girmisti. Eve gidip hemen uzanmistim. 1 saat kadar surmustu. Birde 8. Gunden sonra rahim icine bicak sokuluyormus gibi sizi oluyordu. 10. Gun esimi ikna edip kan testi yaptirmistim. Sonuc 113 çıkmıştı. Bunda daha 3. Günüm belirti icin erken sanirim. Aslinda bunda umudum da az. 1 tane embriyo trabsferim oldu oda 2. Kalite. Ama Allahtan umit kesilmez deyip bekliyorum. Hayalini bile kurmaya korkuyorum
Insallah cnm Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin veren de o alanda o. Rabbim hic bi kadinin koynunu bos birakmasin. Rabbim kavusacagimiz gune kadar sabir versin insallahAllahtan umit kesilmez canim benim bu 4 denemem dusun ama ne yapalim allah bilir ol derse oldurur rabbimin elinde hersey
Kacinci gunun canim seninyaa bende jel kullanıyorum ama hiçte su gibi değill koyu benimki
Canim olur mu hic keseyi gormeleri lazim tamam gebeligin baslangici kalp atislari sayilsa da bos gebelik mi kimyasal mi yoksa dış gebelik mi bunu gormesi lazim. Mesela dış gebelik ise acil mudehale etmek lazimbu dr lar heyecan için mi rating için mi , muayane ücreti için mi bilmem insanları gereksiz yere kese görmeye çağırıyor. kese değil kalp atışı önemli.kalp atışını duyunca insan rahatlıyor.kesenin içi boş olduktan veya içindeki bebek canlanmadıktan sonra ne anlamı var ki kese görmenin?
6.günümKacinci gunun canim senin
Aminnnn canim insallah olur bu defaInsallah cnm Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin veren de o alanda o. Rabbim hic bi kadinin koynunu bos birakmasin. Rabbim kavusacagimiz gune kadar sabir versin insallah
Canim bugun yapsana test. Ben kizimi ogrendigimde 10. Gunumdukızlar bgn 10.günündeym cmts ye az kaldı heyecanlıyım hem de korkuyorm ama şu ilaçlar benim hormonlarımı ii bozdu sanırım herseye ağlayasm geliyo
cnm bu zamana kdr negtatif görmek hepinizi üzdüğü üzere benide çok üzdü birasda garantici olma durumu var bende o yüzden cmts yapıcm ya aslında eşimde öylesine bi idrar testi yap negatf cıksa da umursama kana kadar dedi ama inat ettm bakalmCanim bugun yapsana test. Ben kizimi ogrendigimde 10. Gunumdu
benimde pazartesi 10.günüm aklımdan geçiyor değil test yapmak ama sabredeceğim iki gün daha :)cnm bu zamana kdr negtatif görmek hepinizi üzdüğü üzere benide çok üzdü birasda garantici olma durumu var bende o yüzden cmts yapıcm ya aslında eşimde öylesine bi idrar testi yap negatf cıksa da umursama kana kadar dedi ama inat ettm bakalm
Bence idrar yapma o riskli ama kan garantili hadi bugunu gectim akşam oluyor yarin bence kan ver ben Allah nasip ederse 10. Gun yapmayi dusunuyorum.cnm bu zamana kdr negtatif görmek hepinizi üzdüğü üzere benide çok üzdü birasda garantici olma durumu var bende o yüzden cmts yapıcm ya aslında eşimde öylesine bi idrar testi yap negatf cıksa da umursama kana kadar dedi ama inat ettm bakalm
sevcanf canm doktor kaç mm kese söyledi mi yolk diye bişey konuştu hemşire ile arasında ama bana bişey söylemedi 1 hafta sonra gel kalp atışı için dedi sadece problem yoktur demi yani sana ne anlattı merak ettim de
doktor pek bişey söylemedi bana hemşire ile konuşmalarını dinledim sadece
senn kaçıncı gün bgn ya bn çalışıyorm da bgn evdeydm bugün yaptrma imkanım vardı ama yaptırmadm yrn tüm gün işteym yaptıramam aksam da dinlenrm cmts erkenden teste:)Bence idrar yapma o riskli ama kan garantili hadi bugunu gectim akşam oluyor yarin bence kan ver ben Allah nasip ederse 10. Gun yapmayi dusunuyorum.
Hadi hayirlisi diyelim ben cok sabirsizim olumlu yada olumsuz birsey bilmek isterim. Benim 3. Gunum daha ama umudum az Rabbimden umut kesilmez deyip bekliyorum tek embriyo ve 2. Kalite. Senin nasıldısenn kaçıncı gün bgn ya bn çalışıyorm da bgn evdeydm bugün yaptrma imkanım vardı ama yaptırmadm yrn tüm gün işteym yaptıramam aksam da dinlenrm cmts erkenden teste:)