• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Bilmiyorum bu benim 7. Ve hep blast konuluyor genelde olmuyor bu sefer yazmıycam diyodum buraya gene yazdım
Hakkımda Hayırlısı ama zannetmiyorum
Benim kanda pozitif çıktığı gün degerim 137 idi , idrarda çıkmadı 12. Gündü ... 13. Gunde silik pembe çıktı . O yüzden sakın karamsar olma , bugun cuma Allahim hepimizin dualarını kabul etsin ınsallah :)

Günaydın arkadaslar , hayırlı cumalar herkese . Sabah bayaa bir kasık ve bel agirisyla uyandım . Hemen dua etmeye başladım , kalktım ılık bi duş aldım , sonrasında uzandım biraz. Daha ıyıyım . Ilk 3 ay böyle ağrılar normalmiş , nefes kesecek yürütmeyecek düzeyde degilse , korkacak bi sey yokmuş , ama ben epey korktum.. Rahim büyümeye başladığı icin kas hareketleri nedeniyle olurmuş . Benim 16. Gunüm hesaba göre 4 +2 günlük hamileyim . Dilerim Allah hepimizin dualarını kabul eder , hayırlısıyla evlat sahibi oluruz .

Ben de cok hassasim inan. yarin test gunum bugun 14. Gunum ve adeta ellerim titriyor bugun hafif kanamam geldi ve gelde bi de bana sorr. İnşallah Allah hepimize mucizesinden bir pay nasip eder

Sen de Bahçeci hastasısın herhalde. 15. Gün olduğuna göre. Ben de sabretmiştim 15 gün, son 3 gün Geçmek bilmemişti.

Günaydın arkadaslar , hayırlı cumalar herkese . Sabah bayaa bir kasık ve bel agirisyla uyandım . Hemen dua etmeye başladım , kalktım ılık bi duş aldım , sonrasında uzandım biraz. Daha ıyıyım . Ilk 3 ay böyle ağrılar normalmiş , nefes kesecek yürütmeyecek düzeyde degilse , korkacak bi sey yokmuş , ama ben epey korktum.. Rahim büyümeye başladığı icin kas hareketleri nedeniyle olurmuş . Benim 16. Gunüm hesaba göre 4 +2 günlük hamileyim . Dilerim Allah hepimizin dualarını kabul eder , hayırlısıyla evlat sahibi oluruz .
Amin canim

5. Gun konulan embyolara deniliyor
Benim hic blast transferim olmayacak cunku yumurta rezervim az. Bu yuzden 5. Gune kadar bekletemiyorlar. Ama kizimda 3. Gun embriyosu cok sukur Rabbim nasip etti. Simfi bekledigimde 3. Gun embriyosu ama ne yazikki kalitesi 2. Kalite ve tek embriyo. Allahtan ümit kesilmez o ol derse olur. Bu cuma gununde Rabbim hepimiz icin ol desin insallah

Benim hic blast transferim olmayacak cunku yumurta rezervim az. Bu yuzden 5. Gune kadar bekletemiyorlar. Ama kizimda 3. Gun embriyosu cok sukur Rabbim nasip etti. Simfi bekledigimde 3. Gun embriyosu ama ne yazikki kalitesi 2. Kalite ve tek embriyo. Allahtan ümit kesilmez o ol derse olur. Bu cuma gununde Rabbim hepimiz icin ol desin insallah
Amiiin insallah

Kasıklarımda iğne batması gıbı bıseyler vardı.dun sag kasıkta bıçak saplanması oldu.bun dışında;sık tuvalete gıtme.çamasırımda ıslaklık;1-2damla(neden bılmıyorum)yorgunluk vr halsızlık var.

Kasıklarımda iğne batması gıbı bıseyler vardı.dun sag kasıkta bıçak saplanması oldu.bun dışında;sık tuvalete gıtme.çamasırımda ıslaklık;1-2damla(neden bılmıyorum)yorgunluk vr halsızlık var.
Yani 6 gunmu basladi belirtin benim 4 gun erkenmi acaba senil ilk baslarda yokmuydu belirti

Bu sefer tutar da olmasına gerek kalmaz zaten inşallah.

Bugun 4. Gunum hic belirti yok sulu akintida kullandigim jelden dolayi sanirim. Bugun ilk defa banyo yapcam bakalim. Ilik suyla banyoyu hic sevmem ama mecbur

Back
X