• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Cnm benimde vbelirtim sabahlari mide bulantim var ama çok sukur kusma yok sadece ogurtu ve kasiklarim arada haka adet olcakmisim gibi agriyor
Bende 7. Hafta bulantim baslamisti kotu haber 8. Hafta artti ve 16. Haftaya kadar kusmustum. Ins senin cok olmaz

Fakulte dr. u arada bul... kahverengimsi cok asiri degil ama hafif hafif geliyor bugun de gebeyim haberini aldim inşallah hersey yolunda gider
Canim uzan ayaginin altina bi yastik koy. Kahverengi akinti olabiliyor bazen. Canini sikma hiç..

Korkma önemli olan artması. Benımde 27 çıkmisti.doktorum bile ümitlenme demisti.şuanda şükürler olsun kızım 6 yaşında

selcih ve 1008opta, benim de 12. gün değerim 22,80, 14. gün 36,90 yarın 16. gün testimi yaptıracağım. Çok ümitli olmamakla birlikte yarın ne olacak bakalım. Bazen kasığımda bir ağrı hissediyorum, yatarken öksürdüğümde de acayip bir kramp girdi. Offf! sağlıklı devam etmeyecekse bir an önce sonlansın yada değerlerim artsın. :(

selcih ve 1008opta, benim de 12. gün değerim 22,80, 14. gün 36,90 yarın 16. gün testimi yaptıracağım. Çok ümitli olmamakla birlikte yarın ne olacak bakalım. Bazen kasığımda bir ağrı hissediyorum, yatarken öksürdüğümde de acayip bir kramp girdi. Offf! sağlıklı devam etmeyecekse bir an önce sonlansın yada değerlerim artsın. :KK43:

Canim benim insallah degerlerimiz kat kat artar kucaklarimiz evlatlarimizla dolarda bunlari konusuruz hepimiz birbirimize dua edelim...

Sana gene gec vermişler ama ya niye pazartesi değilde Salı sen nerde yaptırıyon aman gec olsunda istediğin olsun benim günümde persembe bakalım Herşeyin hayırlısı

Bende 7. Hafta bulantim baslamisti kotu haber 8. Hafta artti ve 16. Haftaya kadar kusmustum. Ins senin cok olmaz
Canm ya benm bulantim falan hic biseyim yok sadece göğüs şişligi ve kasik agrisi var 6. Haftamiz bitti 7. Haftaya girdim ama kalp atisini duysmadik daha sen bilgilisin bu konuda sen ce sorun var mı bu perşembe kalp atışı için gitcem ama korkuyorum da kese var dedi doktor ama içim rahat değil 6. Haftada vajinal ult ile kalp atışını nasip göremez :(

Back
X