- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
Tamamm ..iceyimm..amaa benimki 5. Gun emriyosuydu...olsa cikardi simdiyee..Sakın ilaçlarını bırakma .bu değer negatif sayılmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamm ..iceyimm..amaa benimki 5. Gun emriyosuydu...olsa cikardi simdiyee..Sakın ilaçlarını bırakma .bu değer negatif sayılmaz
sanırım bebis demiycez bebisler diycez:)Kizlar simdi kan sonucumu aldim 11. Gun degerim 1761 di bugun 13. Gunum ve 5174 cikti yani cok sevindim degerm arttigi icin ama hani normalde 2 kati artiyo yaa benim nerdeyse 3 kati olmus bu normalmi acaba yani normaldir dimii fikir verin lutfeennn
hadi hayırlısı...inşallah güzel haberlerle gelirsinKizlar yarin kan testi yaptiricam dua edin bana 6. Gunum 27 cikmisti yarin 9. Gunum degerim insallah yukselmistir dualarinizi bekliyorum rabbim hepimize anneligi tattirsin insallah ammiiiin
İnsallah canim allah razi olsunhadi hayırlısı...inşallah güzel haberlerle gelirsin
Merhabalar benim transferimin 6.günü bugun dr tahlil istedi progesteron 12.04 E2 213.09 bu degerler nasil bilgisi olan varsa bana yardimci olabilirmi 22 aralikta bhgc sonucu ogrencem insallahh...
Benden bu tahliller hic istenmedi yardimci olamicam arkadaşım Üzgünüm.Kizlar ya bu konuda bilgisi olan ariyorummerak icerisinde bekliyorum lutfen yardimmmmmm
Canım peki doktor tutmama nedenine bir şey diyor mu tutmama nedei araştırıldı mıBen varim canim iki taze deneme 1 dondurulmus suan tekrar dondurulmus yaptirdim sonuc bekliyorum
Benimde transferimn 5. Gunu progesteron 10 ve e2 472 cikti doktorm proges biraz dusuk dedi ve takviye olarak progestan igne verdi gunde iki defa ve dun sonucumu pozitif aldin cok sukur darisi sana insalah doktorunla gorus mutlaka canimKizlar ya bu konuda bilgisi olan ariyorummerak icerisinde bekliyorum lutfen yardimmmmmm
Ayy insalah canimsanırım bebis demiycez bebisler diycez:)
Benimde transferimn 5. Gunu progesteron 10 ve e2 472 cikti doktorm proges biraz dusuk dedi ve takviye olarak progestan igne verdi gunde iki defa ve dun sonucumu pozitif aldin cok sukur darisi sana insalah doktorunla gorus mutlaka canim
Doktorm bana gunde 2igne verdi hala devam ediyorm sana 1 yeterli demekki insalah guzel sonuclar alirsin..Sagol
Sagol Canim ewet dr.a haber verdim bana da günde 1 tane progesteron igne ilave etti bugun aksam basladim igneyede ama bu durum biraz beni heyecanlandirdi ama insallah sonuc iyi cikar diye umut ediyorum sence gunde 1 igne yeterli gelir mi???
Canim bizim sorun sebepsiz benim ikikere tuttu kimyasal gebelik oldu dustu bu denememden once histereskopi oldum haziranda kucuk 3 tane polip varmis onu aldilar simdi tedavimi oldum bekliyorum bakalimCanım peki doktor tutmama nedenine bir şey diyor mu tutmama nedei araştırıldı mı
Birde canim genetik test yaptirdim kanda pihtilasma cikti oda dusuge neden oluyormus suan corasprin ve igne kullaniyorum kanim sullansin diyeCanım peki doktor tutmama nedenine bir şey diyor mu tutmama nedei araştırıldı mı
Mrb bende 5 gun embriyo transferi ile 5 gündeyiz,bel ağrısı çok fazla.Sizde belirtilerde varmı bel agrısı
Benimde transferimn 5. Gunu progesteron 10 ve e2 472 cikti doktorm proges biraz dusuk dedi ve takviye olarak progestan igne verdi gunde iki defa ve dun sonucumu pozitif aldin cok sukur darisi sana insalah doktorunla gorus mutlaka canim