Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Diger topikte yazdim ama burda da yazayim. 12.gun730,14.gun2288, 16.gun6136. Degerler 3 kata yakin artiyor. Son test 2.7 ama korkacak bisey yok dimi kizlar

Diger topikte yazdim ama burda da yazayim. 12.gun730,14.gun2288, 16.gun6136. Degerler 3 kata yakin artiyor. Son test 2.7 ama korkacak bisey yok dimi kizlar
Benimde 3 kat arttı. Hatta ikinci test 4 kata yakindi. doktora gittim bir sorun olmaz dedi. Bebeğimi de gördüm çok şükür. Aklına kötü şeyler getirme bebeğin ve ya bebeklerin büyüyor :)

Iyi dusun bitanem biliyorsun benkm ne kadar az bi degwrle basladi. üçüz oolmadigini bile bile hic kotu dusundummu.. kimyasal olabilir diyenlere bile aldirmadim hep icimde 3tane evladim diye sevdim dua okudum. Kendinde belirti aramadan aklina her geldiginde elini karnina koy dua et.Bu defa olacak kuzucum bu defa rabbim nasip edecek...

Benim de memorial. Kafani karistirmak gibi olmasin canim da benim embriyolardan biri hizli bolunmus biri yavas bolunmus. Eger 2-3 Gunlerden birinde bu embriyolar verilseydi icimde saglikli bolunemeyeceklerdi. Eger durumlari iyiyse neden 5. Gune bekletmiyorlarki. Bak su konuda haklilar anne rahminde daha iyi gelisirler. Benim ilkinde orta kalitedeydi embriyilar ama yine de tutmustu.

Rabbim hayirlarla sonuclandirsin insallah. Normaldir. Zaten yumurtaliklarin daha yeni islemden cikti onlarin da agrisi vardir. Hamile oldugunda o agri bi sure gecmeyecek. Ben su an transferden sonraki 16. Gundeyim agrim 14.gun kesildi sukur. Akinti cok fena. Pecete koymadan duramiyorum afedersiniz pantolonuma kadar cikiyor bazen.

Mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler.. herseyde vardir bir hayir. Benim ilkinde tutsaydi (kimyasal oldu) orta kalitedeydi belki sagliksiz olacakti. Ikincisi yarim kaldiyine nasip olmadi. 3. Tedavimde sanirim ikizlerim geliyor. O yuzden iayan etme neyin hayir neyin ser oldugunu biz bilemeyiz. Dua edicem sana..

Öncelikle hayırlı olsun.Sağlıklı sorunsuz bir şekilde kavuşursunuz inşaallah evladınıza ya da evlatlarınıza.
Sevgili Alxfa sonu güzel bitecekse varsın belim ağrısın hiç problem değil ;)
Hepimiz için en hayırlısı inşaallah.

Alfaaaa yardımına ihtiyacım var. Embriyolarım sağlıklı çözünmedi transferim iptal oldu. Bir anda sudan çıkmış balık gibi kaldım çaresizim. Bulunduğum şehrin en iyi merkezinr gitmiştim. Şimdi ankara da merkez araştıracam. Seni hatırlıyorum arayıp bişeyler soruyordun merkezlere. Neye göre karar vermeliyim bana fikir ver ne olur

Alfaaaa yardımına ihtiyacım var. Embriyolarım sağlıklı çözünmedi transferim iptal oldu. Bir anda sudan çıkmış balık gibi kaldım çaresizim. Bulunduğum şehrin en iyi merkezinr gitmiştim. Şimdi ankara da merkez araştıracam. Seni hatırlıyorum arayıp bişeyler soruyordun merkezlere. Neye göre karar vermeliyim bana fikir ver ne olur
canımmm çok üzüldüm gerçekten. herşeyde vardır bir hayir üzülme ne olur belki ikizlerin gelecek ve sana bütün bu acılarını unutturacak. özelden yaziyorum canım.

canımmm çok üzüldüm gerçekten. herşeyde vardır bir hayir üzülme ne olur belki ikizlerin gelecek ve sana bütün bu acılarını unutturacak. özelden yaziyorum canım.
Ben de transfer sonrası bekliyorum. Zaman hiç geçmiyor. Allah bebeklerimizi kucagimza alnayi nasip etsin. Pozitif sonuc alan arkaslar cevap verirseniz cok sevinirim. Ben de şeffaf akıntı var, su gibi ve belim ağrıyor ama başka bi agrim yok. Siz de nasıl olmuştu belirtiler?

Ben de transfer sonrası bekliyorum. Zaman hiç geçmiyor. Allah bebeklerimizi kucagimza alnayi nasip etsin. Pozitif sonuc alan arkaslar cevap verirseniz cok sevinirim. Ben de şeffaf akıntı var, su gibi ve belim ağrıyor ama başka bi agrim yok. Siz de nasıl olmuştu belirtiler?
Akinti normal. Cok afedersin benim pantolonum bile islaniyor hala daha. Bel agrisi ve kasik agrisi olur. Kasilir gibi bi agri olur. Keyfine bak;)

selam. transferimin7. gününü bitiriyorum çok şükür. 5. gün blastokist transferleri benimki iki adet. doktorum 10. gün tahlil yaptır dedi yani çarşamba test günüm çok heycanlıyım erken test yaptırsammı diye düşünüyor sonra forumu okuyup vazgeçiyorum şunun şurasında çarşambaya ne kaldı hadi dayan diyorum kendime. umarım benim ve hepinizin , dileyen herkesin bebişleri tutmuştur.

Yaa kızlar bugun 5.günüm kasıl bel agrılarım vardı geçtii ne yanii tutmadımı bu bebiklerrrr belirtim yok hiçç

Back
X