Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

herkese merhaba..

kızım 28 aylık tüp bebek tedavisi ile oldu 9 seneden sonra
kardeş için dondurulmuş embriyolarımızı değerlendirdik pazartesi günü 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi..normalde çarşamba günü test günüm ama ben salı gününe randevu aldım varsa çıkar diye kızımda da bir gün önceden yapmıştım :)
rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin
hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bize

Bebek80 canim hakkinda hayirlisi buymus demek. Isyan etme biz neyin hayirli nwyin ser oldugunu bilemeyiz. Dualarimi seninle..

akimel hadi o gordugun pozitiflerin hakkini ver. Tahnim ediyorum eger testler coook silik degilse 200lerde falansin;)

canım kan testi yaptırdık 10. gün bugün ve 3.gün embriyosu transfer edilmişti 36 çıktı sonucum sizce nasıl test kağıdında pozitif yazıyor bu bile heyecanlandırdı beni

tebrıkler canım bence gayet ıyı sonuç inş kat kat artar ınş bende yarın guzel sonuc alırım bu gece uyuyabılırmıyım bılmıyorum heyecan dorukta

herkese merhaba benimde transverden sonra 9.günüm heycanım her geçen gün artıyor uykularım kaçıyor tedavinin en zor kısmı burası sanırım beklemek gerçekten zormuş perşembe test günüm umarım pozitif sonuçlar alırız hepimiz herkese sabır diliyorum

yerinde olsam 10. gün kaçamak bi kan testi yaptırırdım şahsen ben dayanamam. ilk denemem de 10.gün yaptırıp pozitifi görmüştüm üstelik:)

canım kan testi yaptırdık 10. gün bugün ve 3.gün embriyosu transfer edilmişti 36 çıktı sonucum sizce nasıl test kağıdında pozitif yazıyor bu bile heyecanlandırdı beni

Değerin güzel bence canım, inşallah 12.gün artmış olur:) dualarım seninle

Bugun transferin 3. Gunu belim cok agriyor ve ayaklarimi isitamiyorum adet olacak gibi kasiklarimda agri var zamanda gecmiyo sanki saatler durmus :KK17:

Bugun transferin 3. Gunu belim cok agriyor ve ayaklarimi isitamiyorum adet olacak gibi kasiklarimda agri var zamanda gecmiyo sanki saatler durmus :KK17:

ayaklarına ılık su torbası koyabilirsin , zamanı da düşünme :) Zamana takıldığın an başka şeylere de takılırsın canım. Dekorasyon dergisi falan aldır eşine karıştır sayfalarını. Bugün 3 günlük hamilesin unutma :) Keyfini çıkar :)))

ayaklarına ılık su torbası koyabilirsin , zamanı da düşünme :) Zamana takıldığın an başka şeylere de takılırsın canım. Dekorasyon dergisi falan aldır eşine karıştır sayfalarını. Bugün 3 günlük hamilesin unutma :) Keyfini çıkar :)))
Evet kendimi dinliyorum biseylerle mesgul olmaliyim eczaneye gidecegim ilaclarim azaldi disari cikmis olurum hem hareket olur evet dusununce 3 gunluk hamileyim ve benimle kalirlar insallah:anneadayı::KK46::KK46:

Back
X