- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
az daha sabır canım,idrar testi yanıltabiliyor,gününü bekle benceKızlar bugün 11. Günümdü idrar testi yaptım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az daha sabır canım,idrar testi yanıltabiliyor,gününü bekle benceKızlar bugün 11. Günümdü idrar testi yaptım![]()
İdrar testinde negatif ciktiysa uzulmek icin erken bnce. Pek guvenme. Bnm de 10. Gunum ama yapmiyorum.yaniltici oluyor cunku.Kızlar bugün 11. Günümdü idrar testi yaptım![]()
Ama genelde silik de olsa çizgi olur hiç birşy yok... zaten belirtim de yokİdrar testinde negatif ciktiysa uzulmek icin erken bnce. Pek guvenme. Bnm de 10. Gunum ama yapmiyorum.yaniltici oluyor cunku.
Cizgi illa cikacak diye birsey yok canim. Yarn hmn kan testi yaptir kafan rahat olsun.belirsizlik cok kotu cunku bilirim. İnsallah yaniliyorsundur. Bn de yarin test yaptircam. Umarim hayrli haberer veririz burdan.Ama genelde silik de olsa çizgi olur hiç birşy yok... zaten belirtim de yok![]()
Canım bunu ilk kez duydum ben. Böyle bir uygulama var mı orada bilmiyorum.yumurta havuzu oluşturuluyormuş her ay doğal olarak 1 yumurta toplanıyomuş. onu merak ettim. benim bi arkadaşım iğnesiz ilaçsız yumurta büyütülüyo ama her toplama için 3 bin tl alınıyo
o zaman rica etsem benim için bi sorabilir misin
Insallah pozitif sonucunu duyacağız canım, içini ferah tut.inşallah canım bugün gerçekten onu farkettim kızdım kendime. ama ilk kez idrar testi m böyle çıktı inanılmaz bir şey bu.
Var arkadasıma başlanıcak rezerv azsa yapıyolar toplayıp iyisini seçmek için..Canım bunu ilk kez duydum ben. Böyle bir uygulama var mı orada bilmiyorum.
Sanmiyorum hata olacagini.kızlar bugün 8 .günüm idrar testinde çok hafif gölge çıktı 2.çizgi.bilmiyorum yanılma var midir testte
Canım çizgi çıktıysa vardır Allah 'ın izniyle..benim de 8.gün sabahı çıkmıştı..inşallah kan testinde güzel haberlerini alırızkızlar bugün 8 .günüm idrar testinde çok hafif gölge çıktı 2.çizgi.bilmiyorum yanılma var midir testte
Buyuk ihtimalle cikmaz ve eger hamileysen kndini bos yere uzmus olursun.Transferin 7.. günü kan testi çıkar mı tutulup tutulmasını lütfen bilgisi olan paylassin
İnşallah Cnm hayırlısı teşekkür ederimCanım çizgi çıktıysa vardır Allah 'ın izniyle..benim de 8.gün sabahı çıkmıştı..inşallah kan testinde güzel haberlerini alırız![]()
Amin Cnm inşallah çok sağol dualarınızı eksik etmeyinSanmiyorum hata olacagini.negatifse uzulmemek gerek ama cok az bile ciktiysa vardir bence. İnsallh hamissindir.
![]()
İnsallah. Bnm de psazartesi test gunum. Allahim bosa ckarmasn emeklerimizi. Canim sen testi sabah ilk idrarla mi yaptin. Bak icime kurt dustu.esime aldirsammi eve gelirken test bilemedim.Amin Cnm inşallah çok sağol dualarınızı eksik etmeyin
Canım benim transferden sonra 15. Gunum bugun. Cift cozgi bugun çıktı ancak o da belirgin ile değil. Bence biraz daha sabret. Test gününü bekle.İnsallah. Bnm de psazartesi test gunum. Allahim bosa ckarmasn emeklerimizi. Canim sen testi sabah ilk idrarla mi yaptin. Bak icime kurt dustu.esime aldirsammi eve gelirken test bilemedim.
Bir sorun yok şükür.17 haftalık oldu. Miğde bulantısı ndan başka sorun yaşamadım. Inşallah senin bebeğin de hayırlısıyla sağ salim gelişir ve doğar canım.evet ekim topiğinde tanışmıştık ve bir gün arayla transfer olmuştuCanım ekim topiğinde tanışmıştık değil mi? Bu arada senin hamileliğin nasıl gidiyor canım?