Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kizlar bence var inşallahhhh çok mutlu oldum yaa böyle görünce benimde testim böyleydi yedinci gün :)))

20150202_140439.webp

Taze hamisler ultrasyona ne zamana randevu verdi doktorunuz kalp atışları kac gün sonra duyulur acaba...benim randevum ayin 18 de rabbim nasip eder inşallah

İnsallah canim. :KK66: bnm 11. Gun. Bakalim hala kan sonucumuzu alamadik.
Kaçıncı gün embriyosuydu canım...kacda cikicak sonuç ayyy çok heyecanlı :)) ben sonucu beklerken stresten bacaklarım titretmis ti bir saat ve midem bulanmisti :)

Kızlar bu da benim 13. Gün testim

Eklentiler

• IMG_20150208_122616.webp
    IMG_20150208_122616.webp
    86,2 KB · Görüntüleme: 120
bende şimdi tekrar yaptım aynı senin gibi canım ya cooook mutluyum içim içime sığmiyor sürekli teste bakıyorum
Kaçıncı gün kan verseydin :)) ahhhh ahhh bilmezmiyim yaaa 6,5 sene sonra görmüştüm o silik çizgiyi ilk defa yasamayan bilemez...rabbim isteyen herkesi sevindirsin boynunu bükük birakmasin bizlerede sağlıkla hayirla kucagimiza Almayi nasip etsin inşallah

Kizlar saka gibi ama koskoca hastanenin teli bozuldu.devamli mesgul.esim de ben de arayip duruyouz. ;) brazdan misafirim gelecek ama bn duramiyorum ki yerimde. ;)

Kaçıncı gün kan verseydin :)) ahhhh ahhh bilmezmiyim yaaa 6,5 sene sonra görmüştüm o silik çizgiyi ilk defa yasamayan bilemez...rabbim isteyen herkesi sevindirsin boynunu bükük birakmasin bizlerede sağlıkla hayirla kucagimiza Almayi nasip etsin inşallah
sevecen86 sevecen86 sanirim ayni gün transfer olmustuk 26 ocak pazartesi,degerlerin kac cikti ve kacinci gün embriyosuydu,sanirim ben de 10 gün sonra gidicem kontrole

Bu arada sabah hastaneye acele ciktik.gderkn esim de bn de para almamisiz aklimiz nerdeyse. Neyse yanimizda kart vardi. O da int. Yokmus cekmedi.adam sonra verirsiniz dedi. Veresiye test yaptirirsam boyle beklerim iste. ;) :):)

sevecen86 sevecen86 sanirim ayni gün transfer olmustuk 26 ocak pazartesi,degerlerin kac cikti ve kacinci gün embriyosuydu,sanirim ben de 10 gün sonra gidicem kontrole
Evet canim 26 da oldum 5.gün embriyosuydu 7.gün 61 9.gün 122 11.gün 287 cikti artık baktirmaya gerek yok dedi doktorum işte ayin 18 ne randevum..senin kaç çıktı ayin kacinda gideceksin

o kadar çok test yaptım o kadar çok bekledim ki ben. gerçekten günde 3 defa tekrarliyorum bugün evde bir sürü test varken başka markada aldım inanamıyorum çünkü. 8. gün idrarda negatif ken kan verdim 4 cikti. dünden beri idrarda silik çıkıyor. bugün 10. günüm yarın kan vercez canım yukselsin iyice. normalde salı test gunum

Back
X