- 27 Ocak 2015
- 151
- 147
- 53
ne güzel yükseliyor işteeekızlarrrrrrrrrrrr üzülsem mi sevinsem mi bilemedim 11. gün 26 çıktı 8.gün 4 tü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel yükseliyor işteeekızlarrrrrrrrrrrr üzülsem mi sevinsem mi bilemedim 11. gün 26 çıktı 8.gün 4 tü.
Ne bilim canim ya. Cok pnk biriyimdir zaten.simdi bi ton sey okudum kafami karstrdim. Acikcasi sevincten cok korku var suanArtar canim ben 49la basladım, 141 oldu sonra da 377. Artar insallah. Kalbini ferah tut ve dua et.
Canim simdi de beraber artmasini bekkliycez sanirim.dusunmektencok skldim.insallah artacak ikimizinki de.kızlarrrrrrrrrrrr üzülsem mi sevinsem mi bilemedim 11. gün 26 çıktı 8.gün 4 tü.
aynı durumdayım canım stres olmak istemiyorum totem yapıp takvim bile yapasım var 27 çıktı değerimNe bilim canim ya. Cok pnk biriyimdir zaten.simdi bi ton sey okudum kafami karstrdim. Acikcasi sevincten cok korku var suan
Hayırlı olsun canım hiç stres yapma hamileyim diye odaklan dahada yukselsin inşallah doktorun ne dedikızlarrrrrrrrrrrr üzülsem mi sevinsem mi bilemedim 11. gün 26 çıktı 8.gün 4 tü.
canımmmm o kadar sevndm ki inan çok mutlu oldum rabain kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah. bize de dua et olur mu ? doktoru aradık çok iyi sevinebilirsiniz dedi. 2 gün sonra tekrarlayın dedi. inşallah yükselir ya o yükselmeyi görmeden içim rahat etmeyecekbugün keseleri görmeye gittik.ikizlerimmm geliyorrrrrr:))))çok şükür ikiside tutmuş.
Bizi de eklesen mi listeye. Ne dersin.GUNCEL LISTE
syagmrts 28 ocak HAMİLE
essunger53 31ocak HAMİLE
melalseda 3 Şubat (NEGATİF )
halgan 4 Şubat HAMİLE
gdd 4 Şubat
ecrinnaz42 4 Şubat
sevecen86 5 Şubat HAMİLE
pares66 6 Şubat
YOosuN 6 Şubat HAMİLE
qaraqiz 6 Şubat
Ilyelizll 6 Şubat
halide25 6 Şubat HAMİLE
tebessumcu 8 Şubat
Hayrolsun 9 Şubat
umuttttt 10 Şubat
ilkgozagrim06 11 Şubat
pamukelma 12 şubat
mirabebis 14 şubat
kızlar liseteyi düzenleyelim eksikler yazsın bana :)
doktorum çok iyi sevnebilirsiniz dedi. 2 gün sonra tekrarlayın dedi. arkadaşım 4 le öğrenmişti hamle olduğunu bebeği 1 yaşında. olumlu düşünüyorum herşey güzel olacak hatta takvimimde yapıcam şimdi çünkü herşey güzel olacak :)Hayırlı olsun canım hiç stres yapma hamileyim diye odaklan dahada yukselsin inşallah doktorun ne dedi
Sağlıkla gelsin kuzularin inşallah canım..kaçıncı gün transferden sonraki yani kalp atislarini ne zaman duyacakmissin nasipse bende çok merak ediyorumda :)bugün keseleri görmeye gittik.ikizlerimmm geliyorrrrrr:))))çok şükür ikiside tutmuş.
canım hemen ekliyi mne zamandı test tarihin ?Bizi de eklesen mi listeye. Ne dersin.![]()
Normalde bugun.ama ben dun yaptimtesti.sen doktorunu aradin mi.canım hemen ekliyi mne zamandı test tarihin ?
Eee daha ne :))) rabbim sağlıkla kucağımiza da aldirsin hepimizin inşallah...yap tabi ama ben hala çözemedim şu takvim olayını bizimde son Sata goremi hesapliycak doktor yoksa transfer günündenmi:))doktorum çok iyi sevnebilirsiniz dedi. 2 gün sonra tekrarlayın dedi. arkadaşım 4 le öğrenmişti hamle olduğunu bebeği 1 yaşında. olumlu düşünüyorum herşey güzel olacak hatta takvimimde yapıcam şimdi çünkü herşey güzel olacak :)
aradım canım hayırlı olsun sevinebilirsiniz dedi:) 2 gün sonra tekrarlayın arayın dedi. ilaçlarımı anlattı. artık kötü düşünmek istemiyorum canım herşey çok güzel olacak bikaç ay sonra koca koca göbişler olacak:)))Normalde bugun.ama ben dun yaptimtesti.sen doktorunu aradin mi.
onu doktor hesaplayınca ayarlarız canım 1 2 gün farkeder :))))))normalde transfere göre hesaplanacak. hepimiz ekim annesiyiz.:)Eee daha ne :))) rabbim sağlıkla kucağımiza da aldirsin hepimizin inşallah...yap tabi ama ben hala çözemedim şu takvim olayını bizimde son Sata goremi hesapliycak doktor yoksa transfer günündenmi:))
Bende ilk öğrendiğimde ve her kan verdiğim gün öyle istahsizdimki hatta kan vermeye gidince eşim dışarda yemek yediriyodu sen stresten yemek yemezsiniz bugün diye :) bulantı yok çok şükür de iki gündür sabahları ağzımin içi iğrenç bir tat varKizlar birsey soracagim ben bugun hicbisey yiyemiyorum.yedigimi cikariyorum.esim de dalga geciyor acaba hamile misin diye. Bu kadar erkn mi basliyor bu bulantilar. Yoksa benimki psikolojik mi.
Ben hemsireyle konustum.hyrli olsn dedi.ama iste doktorla konussam rahatliycm sanki. Yarn gorusecez bakalim ne diycek.degerlerimiz yakin diye merak ettim ne dedigini.aradım canım hayırlı olsun sevinebilirsiniz dedi:) 2 gün sonra tekrarlayın arayın dedi. ilaçlarımı anlattı. artık kötü düşünmek istemiyorum canım herşey çok güzel olacak bikaç ay sonra koca koca göbişler olacak:)))
Insan hala inanamiyor birde niyeyse ekime girmeden dogururum gibime geliyor hayırlısı bakalım...bugunleri bize yaşatan rabbime sonsuz hamdusenalar olsunonu doktor hesaplayınca ayarlarız canım 1 2 gün farkeder :))))))normalde transfere göre hesaplanacak. hepimiz ekim annesiyiz.:)