Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Ne bilim canim ya. Cok pnk biriyimdir zaten.simdi bi ton sey okudum kafami karstrdim. Acikcasi sevincten cok korku var suan
aynı durumdayım canım stres olmak istemiyorum totem yapıp takvim bile yapasım var 27 çıktı değerim :(((

bugün keseleri görmeye gittik.ikizlerimmm geliyorrrrrr:))))çok şükür ikiside tutmuş.
canımmmm o kadar sevndm ki inan çok mutlu oldum rabain kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah. bize de dua et olur mu ? doktoru aradık çok iyi sevinebilirsiniz dedi. 2 gün sonra tekrarlayın dedi. inşallah yükselir ya o yükselmeyi görmeden içim rahat etmeyecek

GUNCEL LISTE
syagmrts 28 ocak HAMİLE
essunger53 31ocak HAMİLE
melalseda 3 Şubat (NEGATİF )
halgan 4 Şubat HAMİLE
gdd 4 Şubat
ecrinnaz42 4 Şubat
sevecen86 5 Şubat HAMİLE
pares66 6 Şubat
YOosuN 6 Şubat HAMİLE
qaraqiz 6 Şubat
Ilyelizll 6 Şubat
halide25 6 Şubat HAMİLE
tebessumcu 8 Şubat
Hayrolsun 9 Şubat
umuttttt 10 Şubat
ilkgozagrim06 11 Şubat
pamukelma 12 şubat
mirabebis 14 şubat
kızlar liseteyi düzenleyelim eksikler yazsın bana :)
Bizi de eklesen mi listeye. Ne dersin.:KK48::KK48:

Hayırlı olsun canım hiç stres yapma hamileyim diye odaklan dahada yukselsin inşallah doktorun ne dedi
doktorum çok iyi sevnebilirsiniz dedi. 2 gün sonra tekrarlayın dedi. arkadaşım 4 le öğrenmişti hamle olduğunu bebeği 1 yaşında. olumlu düşünüyorum herşey güzel olacak hatta takvimimde yapıcam şimdi çünkü herşey güzel olacak :)

Kizlar birsey soracagim ben bugun hicbisey yiyemiyorum.yedigimi cikariyorum.esim de dalga geciyor acaba hamile misin diye. Bu kadar erkn mi basliyor bu bulantilar. Yoksa benimki psikolojik mi.

syagmrts 28 ocak HAMİLE
essunger53 31ocak HAMİLE
melalseda 3 Şubat (NEGATİF )
halgan 4 Şubat HAMİLE
gdd 4 Şubat
ecrinnaz42 4 Şubat
sevecen86 5 Şubat HAMİLE
pares66 6 Şubat
YOosuN 6 Şubat HAMİLE
qaraqiz 6 Şubat
Ilyelizll 6 Şubat
halide25 6 Şubat HAMİLE
tebessumcu 8 Şubat HAMİLE
Hayrolsun 9 Şubat
kelebekim33 9 şubat HAMİLE
umuttttt 10 Şubat HAMİLE
ilkgozagrim06 11 Şubat
pamukelma 12 şubat
mirabebis 14 şubat

doktorum çok iyi sevnebilirsiniz dedi. 2 gün sonra tekrarlayın dedi. arkadaşım 4 le öğrenmişti hamle olduğunu bebeği 1 yaşında. olumlu düşünüyorum herşey güzel olacak hatta takvimimde yapıcam şimdi çünkü herşey güzel olacak :)
Eee daha ne :))) rabbim sağlıkla kucağımiza da aldirsin hepimizin inşallah...yap tabi ama ben hala çözemedim şu takvim olayını bizimde son Sata goremi hesapliycak doktor yoksa transfer günündenmi:))

Normalde bugun.ama ben dun yaptimtesti.sen doktorunu aradin mi.
aradım canım hayırlı olsun sevinebilirsiniz dedi:) 2 gün sonra tekrarlayın arayın dedi. ilaçlarımı anlattı. artık kötü düşünmek istemiyorum canım herşey çok güzel olacak bikaç ay sonra koca koca göbişler olacak:)))

Eee daha ne :))) rabbim sağlıkla kucağımiza da aldirsin hepimizin inşallah...yap tabi ama ben hala çözemedim şu takvim olayını bizimde son Sata goremi hesapliycak doktor yoksa transfer günündenmi:))
onu doktor hesaplayınca ayarlarız canım 1 2 gün farkeder :))))))normalde transfere göre hesaplanacak. hepimiz ekim annesiyiz.:)

Kizlar birsey soracagim ben bugun hicbisey yiyemiyorum.yedigimi cikariyorum.esim de dalga geciyor acaba hamile misin diye. Bu kadar erkn mi basliyor bu bulantilar. Yoksa benimki psikolojik mi.
Bende ilk öğrendiğimde ve her kan verdiğim gün öyle istahsizdimki hatta kan vermeye gidince eşim dışarda yemek yediriyodu sen stresten yemek yemezsiniz bugün diye :) bulantı yok çok şükür de iki gündür sabahları ağzımin içi iğrenç bir tat var

aradım canım hayırlı olsun sevinebilirsiniz dedi:) 2 gün sonra tekrarlayın arayın dedi. ilaçlarımı anlattı. artık kötü düşünmek istemiyorum canım herşey çok güzel olacak bikaç ay sonra koca koca göbişler olacak:)))
Ben hemsireyle konustum.hyrli olsn dedi.ama iste doktorla konussam rahatliycm sanki. Yarn gorusecez bakalim ne diycek.degerlerimiz yakin diye merak ettim ne dedigini.;) guzel olcak hersey. Bn bugun resmen hissettm hamile oldugumu. Yerimden kalkamiyrm.6 saat ders nasil gececek ki.;)

onu doktor hesaplayınca ayarlarız canım 1 2 gün farkeder :))))))normalde transfere göre hesaplanacak. hepimiz ekim annesiyiz.:)
Insan hala inanamiyor birde niyeyse ekime girmeden dogururum gibime geliyor hayırlısı bakalım...bugunleri bize yaşatan rabbime sonsuz hamdusenalar olsun

Back
X