Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Üşüme bendede oluyor canım kızlar bi de bişe sormam tuvalette biraz zorlandım acaba bişe olurmu değer artması konusunda çok korktummm

Kizlarr ben cok usuyorummmmm. Ayaklarim ellerim isinmiyor var mi boyle olan? Birde cok fazla bacak agrisi cekiyorum aksamlari ozelllikle o kadar cok agriyor ki
Tabiki bn canm.;) ilk ogrendigim gunbacaklatim sizladi resmen. Hatta dedim acaba boyum mu uzuyor ;) en son ergnlikte agrimisti cnku.;)

Mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım yaş 29ilk tüp bebek denemem samsun medicalde yaptırdım sperm azlığı sağ tüp tikaliymis opu da4 yumurta toplandı 3 tanesi dollendi 3.gün embriyosu valla çok heyecanlıyım ama sadece belim agriyo biraz sizden tecrubelerinizi almak istiyorumm doktor e2 ve pregostan a bak dedi ona göre iğne veririm dedi o ne demek sizlerde de oyle mi o

Mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım yaş 29ilk tüp bebek denemem samsun medicalde yaptırdım sperm azlığı sağ tüp tikaliymis opu da4 yumurta toplandı 3 tanesi dollendi 3.gün embriyosu valla çok heyecanlıyım ama sadece belim agriyo biraz sizden tecrubelerinizi almak istiyorumm doktor e2 ve pregostan a bak dedi ona göre iğne veririm dedi o ne demek sizlerde de oyle mi o
Canim hayrli olsn. Bnm de 4 yumurtam toplandi. 3 u islem gordu. 2 si dollendi. Bnm 2. Gun embriyosuydu. E 2 bilmiyorm ama progestan bebegn tutunmasini sagliyor galiba.

Bende çok usuyorum çorap patik isitamiyom ayaklarımı BiDe grip oldum off
Canim sorma eşim nasıl sarıyor çorap batık ev botu yinede karda yürüyüş yapıyorum sanki☺bacak agrim için sürekli süt içiyorum icmezdim önceden telafi etmem lazım siz nasıl besleniyorsunuz nelere dikkat etmeliyiz

Selam kızlar banada arada bir üşüme geliyor ayaklarimi isitamiyorum :) bende günde iki bardak süt içmeye calisiyorum ceviz kabak cekirdeği ve fistik yiyorum yogurt yumurta elma bunlaRida aksatmiyorum...doktoruma sorucam gidince nelere dikkat etmem lazım diye

ben keselerimi bile gördüm arkadaşım.ikiz inş.rahat ol dua et.allahım hayırlısından herkese nasip etsin
Hay maşallah allahım kucağında almayı nasip etsin bana da dua et olurmu arkadaşım o kadar ihtiyacım var ki doktorum pek umutlu olmayın dedi

Kızlar ilk transferim negatif maalesef ikinci transfer tahmini kaç gün sonra oluyor bilen var mı birde transfer öncesi için Önerileri olanlar ??

Canim hayrli olsn. Bnm de 4 yumurtam toplandi. 3 u islem gordu. 2 si dollendi. Bnm 2. Gun embriyosuydu. E 2 bilmiyorm ama progestan bebegn tutunmasini sagliyor galiba.
SLM CANIM.. 4 YUMURTAM TOPLANDI. 3 Ü İŞLEM GÖRDÜ 2 Sİ DÖLLENDİ DEMİŞSİN. VE ŞİMDİ DE HAMİLEYMİŞSİN. MAŞALLAH. RABBİM SAĞLIKLA YAVRUNU KUCAĞINA VERSİNİNŞALLAH. BENİMDE 5 YUMURTAM VAR. BELKİ 6 TANE OLURMUŞ ÖNÜMÜZDEKİ PAZARTESİYE KADAR. PAZARTESİYUMURTALARIM TOPLANACAK. HAFTAYA DA SANIRIM TRANSFERİM OLUR. YUMURTAM AZ DİYE ÜZÜLÜYORDUM. AMA SENİNDE 4 MÜŞ VE HAMİLE KALMIŞSIN BAK MAŞALLAH 41 KERE. İNŞALLAH BENİMKİDER TUTAR. SİZDE SORUN KİMDEYDİ CANIM? BİZDE EŞİMDE. SPERM SAYIMIZ AZ.

MAŞALLAH SİZLERİ OKUYUNCA NASIL DA MUTLU OLDUM. MAŞALLAH SİZE... İNŞALLAH YAVRULARINIZI SAĞLIKLA KUÇAĞINIZA ALIN...BENİM DE HAFTAYA PAZARTESİ OPUM VAR. BEN DE İNANIYORUM OLCAK... SİZİ OKUYUNCA AĞLIYORUM SEVİNÇTEN SİZLER İÇİN. SANKİ KENDİM HAMİLEYMİİM GİBİ. İNŞALLAH BENİMDE OLCAK. DUA EDİN NOLUR...

Maşallah. .canım bende 7.gun idrarda gördüm sende 8.gun görmüşsun peki senin kan değerin kaçtı benim ikiz ihtimali varmı diye soruyorum canimm
ilk kan değerim 87 idi.ikincisi 244 olunca doktor büyük olasılık ikiz dedi.çünkü gün aşırı değer 2 katına çıkar.benimki nerdeyse 3 katı çıktı.

Back
X