Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Arkadaslar 10 yil sonra ilk defa silikte olsa ikinci cizgiyi gordum ama erken sevinemiyorum yarinda insallah kanda degerim yuksek cikar transferimin 9.gunu bugun 5.gunun embriyosu 2 test yaptim ikiside silik cikti Arkadaslar insallah vardir Hepimizin gonlune gore versin Allah insallah
Merhaba benimde iki testim böyle çıktı bende yarın gidip kan vericem inşallah iyi sonuçlar alırız senin her hagi bir belirtin varmı bende hiç yok bu arada dondurulmuş ebro ve 2. Denemem benim

hayalmis 2 günlük bir ruyaymis değer artmadi malesef 25.1 e düşmüş. şimdi ye kadarki en büyük yıkım oldu bu...
Canım ne olursun yıkılma güçlü ol hepimiz yanındayız allahın hikmeti benimde ilki seninki gibi oldu böyle olunca kimyasal gebelik mi oluyor

Merhaba benimde iki testim böyle çıktı bende yarın gidip kan vericem inşallah iyi sonuçlar alırız senin her hagi bir belirtin varmı bende hiç yok bu arada dondurulmuş ebro ve 2. Denemem benim
Canim benim insallah kandada goruruz benimde belirtim yok canm sadece arada kasik agrim oluyor okadar insallah yarin kanda cikar..

Arkadaş
Kızlar uzun süredir takip ediyorum sizleri guzel haberi alan tebrik ederim allah kucaniza almayo nasip ettin. Benim sorunumu daha once yazmıştım ama bilmeyenler icin tekrar yazmak istiyorum. Araligin 8 inde transfer oldu 5. Gün emriyosu 18 inde deger 34 çıktı ama iki gun sonra 14 e düştü. Sonrada 3 e derken ayin 22 sinde adet oldum. Ve halen adet olmadım ortalama 50 gündür yani. Geçen hafta Tarlusal tablet verdi doktor adet düzensizliği için vermis bitti ilac ama halen olmuyorum. ocagin 25 inde progesteron degeri 0.67 çıktı beta 1.20 çıktı. Yani negatif böyle şeyler yasiyan varmi arkadaşlar
Arkadasim benim de biraz gec oldu merak etme bana doktor ilac vermedi kendin olmani bekleyelim dedi ama 10 günü bulur dedi ben şükür oldum ama çok zor oldu...gece dayanamayip acile gittik resmen dogum sancisi gibi sancim cektim taki parcalar düşen e kadar...en kötüsü de yanimda gebe biri vardi doğum için sanci çekiyor du ayni sancilari cektik ama o kucagina bebegini aldi en sonunda bense cektigim aci yanima kaldi...:( :( :( allah hayirlisini versin...

hayalmis 2 günlük bir ruyaymis değer artmadi malesef 25.1 e düşmüş. şimdi ye kadarki en büyük yıkım oldu bu...
Canimmm cok üzüldüm allah hayirlisini nasip etsin...üzülme ne olur ilk gunler zor oluyor biliyorum ama allah tez zamanda inşallah kendiliğinden nasip eder...rabbim sabır versin ne desem boş biliyorum...bol bol dua edelim inşallah

Canlarim idrar pozitif cikti gibi ama kandaki degeri görmeden sevinmek istemiyorum insallah yarin kandada cikar transferden sonra 3 gun istirahat ettim ananas yedim kabak cekirdegi yedim kabiz olmadim sukur 3 gunden sonra dusumu ayakta ilik suyla aldim ve namazlarima basladim bol bol dua edin canlar İnsallah Rabbim hepimizi sevindirir ben agar islerden kacindim yemegimi bulasigimi hallediyorum iste boyle canm

Cnm merhaba forumda yazdiklarini okudumda esinin hareketsizi sıfır ken kullandığıniz ilaclarla %50 ye ciktigini yazmissin...biz iki senedir uğraşıyoruz hareketi sifirdan bire cikaramadik :( bu konuda detayli bilgi verebilir misin uzun donemdir sifir miydi degeri bu ilaçları ne ka da r kullandiniZ nasil kullandiniz...detayli bilgi verebilir misin...istersen ozelden de yazabilirsin...yardimci olursan sevinirim

Cnm merhaba forumda yazdiklarini okudumda esinin hareketsizi sıfır ken kullandığıniz ilaclarla %50 ye ciktigini yazmissin...biz iki senedir uğraşıyoruz hareketi sifirdan bire cikaramadik :( bu konuda detayli bilgi verebilir misin uzun donemdir sifir miydi degeri bu ilaçları ne ka da r kullandiniZ nasil kullandiniz...detayli bilgi verebilir misin...istersen ozelden de yazabilirsin...yardimci olursan sevinirim
Canim tabiki yardimci olurum canm 5 yil once esimin sperm sayisi 10 milyondu varikosel vardi tek tarafli ameliyat oldu ameliyattan sonra0 a indi ve biz cok kurler yaptik esimin sayisi totalde 20 milyondaydi yerinde hareketsiz %94 tu yerinde hareketli %6 morfoloji %1 di sonra 2 asilama yaptik olmadi hatta 2.asilama iptal oldu canli sperm cikmadi sonra esim sigarayi birakti keci boynuzu kuru yaptik daha bircoo seyler tup bebege baslarkende 100 bin spermden 2 tane canli goruldu daha sonra eczacimin tavsiyesiyle solgar adli markann larcinine adli multi vitamin gida takviyelerini aldik ignelere basladim esimde icmeye basladi 3 haftagunde araliklarla 6 tablet yuttu bu urunleri ve opu gunu 2 milyon sperm %50 si hareketli dendi iste boyle canm yani benim esimin sperm sayisi 54 milyonudu buluyordu 0 ida buluyordu teshis azospermdi tup bebek raporum azosperm diye cikti iste boyle canm yardimci olabildiysem ne mutlu Allah herkesin gonlune gore versin...
Amin

Canim tabiki yardimci olurum canm 5 yil once esimin sperm sayisi 10 milyondu varikosel vardi tek tarafli ameliyat oldu ameliyattan sonra0 a indi ve biz cok kurler yaptik esimin sayisi totalde 20 milyondaydi yerinde hareketsiz %94 tu yerinde hareketli %6 morfoloji %1 di sonra 2 asilama yaptik olmadi hatta 2.asilama iptal oldu canli sperm cikmadi sonra esim sigarayi birakti keci boynuzu kuru yaptik daha bircoo seyler tup bebege baslarkende 100 bin spermden 2 tane canli goruldu daha sonra eczacimin tavsiyesiyle solgar adli markann larcinine adli multi vitamin gida takviyelerini aldik ignelere basladim esimde icmeye basladi 3 haftagunde araliklarla 6 tablet yuttu bu urunleri ve opu gunu 2 milyon sperm %50 si hareketli dendi iste boyle canm yani benim esimin sperm sayisi 54 milyonudu buluyordu 0 ida buluyordu teshis azospermdi tup bebek raporum azosperm diye cikti iste boyle canm yardimci olabildiysem ne mutlu Allah herkesin gonlune gore versin...
Amin

cnm cok tesekkur ederim insallah bizde dene ye cegiz bakalim...inşallah tedavin pozitif olur bebebegini kucagina alirsin hayirlisi ile...

cnm cok tesekkur ederim insallah bizde dene ye cegiz bakalim...inşallah tedavin pozitif olur bebebegini kucagina alirsin hayirlisi ile...
Amin Canım inşallah tüm bekleyen arkadaşlarıminda pozitif olur inşallah inşallah seninde olur canım..

Umut canım çok üzüldüm inşallah değerin artar..bende yarın yaptircam böyle düşerse diye çok korkuyorum bi de kabiz oldum ikindim felan....

Umut canım çok üzüldüm inşallah değerin artar..bende yarın yaptircam böyle düşerse diye çok korkuyorum bi de kabiz oldum ikindim felan....
allahim kimseye yasatmasin canım yukselmez sanmiyorum 2 gün öyle hamileyim diye dolaşıp bunu yaşamak korkunç oldu hiç ihtimal vermedik dün kan vermeye giderken

Hic böyle bir umut yaşamadım ama herzaman hepimiz icin ettigim bi dua var, Allah önce verip sonra aratmasın.. Bende cok negatif aldım ama bu eminim cok acıdır, kendini çok yıpratma lütfen, vücudun yeni denemeler icin sana lazım
aynen Canim öğün negatif olsa da uzulurdum ama bu kadar hayal kurup yıkılmazdim. ilk kez pozitif oldu o da böyle sonuclandi

2 tane ydi canım nette baktı m dusup te yükselen hiç yok zaten idrar testi de git gide silinmeyecek başladı sabah hiç çıkmaz zaten. ne dusunsem ne yapsam bilmiyorum bunda n sonra ne yapmalıyım inanin hiç bilmiyorum düşünemiyorum mahvolduk esimde bende yıkıldı k

c
2 tane ydi canım nette baktı m dusup te yükselen hiç yok zaten idrar testi de git gide silinmeyecek başladı sabah hiç çıkmaz zaten. ne dusunsem ne yapsam bilmiyorum bunda n sonra ne yapmalıyım inanin hiç bilmiyorum düşünemiyorum mahvolduk esimde bende yıkıldı k
canım çok geçmiş olsun,Rabbim sabırlar versin,her ne kadar üzülme desek de üzüleceksin,eğer donmuş embriyon varsa mutlakaa dene,denemekten vazgeçme ,pes etmek yok

canim ben aralik 2014 tup bebek topiginde yanlis hatirlamiyorsam deniz_7979 nivkli arkadaş i okumustum.degeri once yuksek cikti.sonra dustu. iki gün sonra tekrar yukseldi.onun da 2 taneydi. ben o zaman ona sunu soylemistim.demek ki ikizler tutmustu ama biri sonlaninca deger dustu ama sonra digeri devam edince deger yukseldi. insallahh senin de bebislerinden biri sana simsiki tutunur da guzel olur her sey. idrat testine bakmaaa. sen su 2 gunu güzel dusunerek gecir. Hem Biliyorsun ol deyince olduran Mevlam herseye gucu yeter. Ha eger degerin yukselmezse de uzulme. Cok sukur ki tutunmanin gerceklestigini biliyorsun. Insallah bundan sonra ona gore bir yol haritasi cizersiniz. Allah yar ve yardimcin olsun kuzu

Back
X