Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Bugün 8. Gunum cnm.5 gün kaldı test için. Ben Bursa Acıbadem de yaptırdım. Şu anda crinone jel ve coraspirin kullanıyorum. Yüzümü al basıyor çok. Yanaklarım kıpkırmızı. Vücut sıcaklığım normal ama yüzüm yanıyor. Onun dışında ayaklarım Üşüyor çok. Birde çok sık tuvalete gidiyorum.sende nasıl belirtiler var. Kaçıncı denemen?
Benimde 6. Günüm aynen benimde :) hatta şimdi yanıyor yanaklarim :))) tuvalete bol gidiyorum ama feci ağrı yapıyor sendede oluyormu bu ağrı kasiklarim patlayacak gibi ağrıyor ama soylemesi ayıp az geliyor

Bide kızlar söylemesi ayıp benim vajinamdada ağrı oluyor acayip şekilde kasık ağrısı dışında bide bu oluyor aranızda bunuda yaşayan varmı merak ettim

canım ben seni hatırladım aynı ay tedavi görmüştük benimde aralıktı inşallah bu defa olur canım inşallah

Bugun 7. Gunumdu dayanamayip test yaptim ayni gecen seferki gibi ... beta 3.87 cikmiss...

Napcagimi bilmiyorum artik gecende ayniydi 15 olup sonra dusmustu...

Cook yoruldumm...

Benimde 2. Tüp denemem ve benimde 7sinde transferim oldu.. Kaybın için cok üzüldüm benimki tutmadı test sonucun sıfır cıktı.. Senin test günün nezaman

Ama daha test zamanimiz gelmedi sen ne zaman yaptin testi..bugun 7. Gunumuzz... ben bugun yaptim.. 3.87 cikmis...

Bilmiyorum napcagimi..cok zorr...rabbim yardimcimiz olsunn...

Ama daha test zamanimiz gelmedi sen ne zaman yaptin testi..bugun 7. Gunumuzz... ben bugun yaptim.. 3.87 cikmis...

Canim belki erkendir daha benimde 8. gün 4 11. gün 26 cikmisti yukselir yani böyle stres yaparsan olmaz

Kızlar ben kendimi yanlıs ifade etmişim pardon.. Ilk tüpbebek denememde sıfır çıkmıştı. Bugün 7.gün transferin daha test yapmadım. 17sine verdiler benim test günüm salı. İnşallah Allah yüzümüze güler.. Ben test tarihi yaklaştıkça heyecanlanıyorum ve stres basıyo ya olmadıysa diye. Kendimi sakin ve pozitif tutmaya calısıyorum ama cok zor Allah hepimize sabır versin

Bugün 8. Gunum cnm.5 gün kaldı test için. Ben Bursa Acıbadem de yaptırdım. Şu anda crinone jel ve coraspirin kullanıyorum. Yüzümü al basıyor çok. Yanaklarım kıpkırmızı. Vücut sıcaklığım normal ama yüzüm yanıyor. Onun dışında ayaklarım Üşüyor çok. Birde çok sık tuvalete gidiyorum.sende nasıl belirtiler var. Kaçıncı denemen?
Bizim aynı gün transferlerimizdi dimi 7si.. Bende ara ara kasık batması oluyor onun haricinde bi belirti yok, test günü gelsin diye sabırsızlanıyorum

Canim belki erkendir daha benimde 8. gün 4 11. gün 26 cikmisti yukselir yani böyle stres yaparsan olmaz
Sonra noldu pekii...benimde gecen 3 cikmisti sonra yukseldi ama yine 8 e dustu kimyasalmis...bu 2. Yine aynii...

Oyle darda hissediyorumki kendimi artikk..caresizimm..napicagimi bilmiyorumm..

Rabbim sabrini versin hepimizee...6 yillik evliyim ben..okadar negatif aldimkii...... devamini yazmiyim dugum dugum oluyor bogazim..rabbimden hep hayirlisini istedimm..buymus demekki..

Kızlar ben kendimi yanlıs ifade etmişim pardon.. Ilk tüpbebek denememde sıfır çıkmıştı. Bugün 7.gün transferin daha test yapmadım. 17sine verdiler benim test günüm salı. İnşallah Allah yüzümüze güler.. Ben test tarihi yaklaştıkça heyecanlanıyorum ve stres basıyo ya olmadıysa diye. Kendimi sakin ve pozitif tutmaya calısıyorum ama cok zor Allah hepimize sabır versin
Hayirlisi olsun canim insallah gyzel haberler verirsin bizeee

Sonra noldu pekii...benimde gecen 3 cikmisti sonra yukseldi ama yine 8 e dustu kimyasalmis...bu 2. Yine aynii...

Rabbim sabrini versin hepimizee...6 yillik evliyim ben..okadar negatif aldimkii...... devamini yazmiyim dugum dugum oluyor bogazim..rabbimden hep hayirlisini istedimm..buymus demekki..
aynı aynidurumdayiz canimm 2 gün sonra 25 e düştü ertesi gün 18 e. hala adet olmadı m dünden beri kahverengi akinti başladı. ama herkeste böyle olmuyor yukselende çok netten bak. hayirlisi gerçekten yıkıldı k resmen 2 gün hamileyim diye dolaşıp sonra bu sonuç bizi mahvetti

Hayirlisi olsun canim insallah gyzel haberler verirsin bizeee
Arkadasım onceki yaşadığın kötü tecrübeyi unut.. Bunda da aynısı olucak diye düsünme, umutlar tükenmeden pes etmek yok, 2 gün soraki testinde artacak insallah.. Erken yapmışsın testini zaten sende biliyosun, salı gününü bekliyelim, güzel haberlerimizi alalım

aynı aynidurumdayiz canimm 2 gün sonra 25 e düştü ertesi gün 18 e. hala adet olmadı m dünden beri kahverengi akinti başladı. ama herkeste böyle olmuyor yukselende çok netten bak. hayirlisi gerçekten yıkıldı k resmen 2 gün hamileyim diye dolaşıp sonra bu sonuç bizi mahvetti
Umut Dr. Embriyo gelişimiyle ilgili sana bise soledimi.. Benim dr Um 2 denememde de 1. Kalite embriyo çıkmadığı icin yumurta kalitenle ilgili Sıkıntımız olabilir dedi. Simdi bunlara cok takılmadan umut etmeye devam ediyorum ben ama sana gecen gün bi arkadasın verdigi hurmalı tarif yumurta kalitesini arttıran bise araştırmıştım daha önce

Kızlar birşey sorucam transfer olalı 4 gün oldu dün e2 ve pregoston tahlil yap demişti düşük olursa değerin fitil yerine igneye başlarız demişti değerler iyi çıktı igneye gerek yok dedi doktor bthgc de istemiş hormonları tek başına istiyemiyprum dıe kanda degerim 9 kusur çıktı doktor buna göre gebesin dedi ama daha 4gun oldu dedim gününde yine yapari z belli olmaz dedi sizde de böyle şeyler olmusmuydu kafam karıştı

Kızlar birşey sorucam transfer olalı 4 gün oldu dün e2 ve pregoston tahlil yap demişti düşük olursa değerin fitil yerine igneye başlarız demişti değerler iyi çıktı igneye gerek yok dedi doktor bthgc de istemiş hormonları tek başına istiyemiyprum dıe kanda degerim 9 kusur çıktı doktor buna göre gebesin dedi ama daha 4gun oldu dedim gününde yine yapari z belli olmaz dedi sizde de böyle şeyler olmusmuydu kafam karıştı
Canım benim hayırlı olsun şimdiden Rabbim kucağına almayi nasip etsin 5 in üzeri pozitif oluyormuş 4. Günde 9 çok güzel değer madem hamissin bizede bol bol dua et olurmu bu hafta test yaptiracak bir sürü anne adayimiz var bende dahil :))

Canım benim hayırlı olsun şimdiden Rabbim kucağına almayi nasip etsin 5 in üzeri pozitif oluyormuş 4. Günde 9 çok güzel değer madem hamissin bizede bol bol dua et olurmu bu hafta test yaptiracak bir sürü anne adayimiz var bende dahil :))
Tam belli değil canım belki ilacdan da olabilir dedi yine de dikkat et kendine garanti olsun dıe tahlil günü nu bekleyelim dedi ama ınşallah hepimiz anne oluruz hamilesin deyince şok oldum 4 yıldır duymak istediğim sozdu ınşallah sonucunda oyle çıkar o kadar erken belli olabilirmiki sasirdim

Arkadasım benim 2. Denemem ama benden bole bi test hic istemedi.. Benim bildigim transferden sonra 3.gün tutunuyo meleklerimiz. Yani senin bu değerin başlangıç olarak iyi kabul edilebilir.. Cok zor biliyorum ama biraz sabredip gercek degerleri öğrencez.. Benim de 8.günüm bugün meraktan ölücem

Benim de 3gun transferi 9. Gunum. Cok sabirsizim. Tupler bende de tikali..bakalim iyi haberler veririz insallah birbirimize.. Gerci ben predictor early yaptim ve negatif bugun ama kan degeri onemli diyirlar...
inşallh cnm.. benimki güsel bir sonuç olmadı. kötü bir sevgililer günü geçirdim... inşallah senin güsel haberlerini alırıs...
bilgilendir benide :) herşey gönlünce olsun cnm...

Off bu beklemek ne zor yahu. Biz bebişlerimizi 9 ay bakleyeceğiz inşallah. Ama şu 12. gün bir türlü gelmiyor

sabret cnm sabret...
istemeye dilemeye ve dua etmeye dewam et... bende dün sevgililer günümü hiçbir zaman unutamayacağım kötü anılarla doldurdum. ama biliyorum ki vakti zamanı gelipte bebeğimi kucağıma alabilirsem bu acılar dinecek bir çoğu silinecek...
sakın isyan etme.. istemekten hiç bir zaman vazgeçme... ''hakkın alındıysa üzülme; Allah onun yerine hak ettiğini verir. İsyan edersen buna sadece şeytan sevinir; sen dua et ki Allah hediyeni versin.''
niyetin neyse eline geçicek odur cnm...
sanmaki sana bunları söylüyorum ben çok iyiyim!!! hayır dün akşamdan beri yattığım yerden kalkamıyorum kimsenin telefonunu cewaplayamıyorum... kimseye telefonda bu seferde olmadı hayırlısı, vakti zamanı değilmiş diyemiyorum... çünkü kimse bizi anlamaz anlayamaz... her telefonda yutkunamamak boğazının düğümlenmesi telefonda sesinin gitgide kısılması nasıl bir şey kimse bilemez...
ama ümidini kesme canm... inşallah olucak bizimde yüzümüz gülecek... bizde o cennet kokularını içimize çekebilicez inşallah....
herşey gönlünce olsun... ben bu durumdayken bir başkasını yüreklendirmekte ilginç bir durum ama buda iyiye gittiğimi gösteriyor....
''sakın ümidini kesenlerden olma''

Back
X