Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Bizim aynı gün transferlerimizdi dimi 7si.. Bende ara ara kasık batması oluyor onun haricinde bi belirti yok, test günü gelsin diye sabırsızlanıyorum
Evet cnm . Benim test tarihim 19 Şubat. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama bu sefer yapmak istemiyorum çünkü negatif çıkınca moralim çok bozuluyor beklicem bakalım.

Bende pko var..6 yillik evliyimm..ilaclarr igneler dogal denemeler...asilama..en sonda tup bebek ...oncesi ohss oldum..dondurduk..dondurulmuslarla oldu ilk transfer...simdide 2. Si...

Bende yine pek belirti yok...kanama..bicak batan gibi sancilarr...gecen kinde yine batmalar vardii...ama kimyasalla sonuclandi..simdi icim yine bi garip yarin 7. Gunum sabredemeyip kan testi yaptirabilirimm...
Aynı gün transfer olmuşum cnm . Ins sıkı sıkı tutunur bebeklerimiz☺

Benimde 6. Günüm aynen benimde :) hatta şimdi yanıyor yanaklarim :))) tuvalete bol gidiyorum ama feci ağrı yapıyor sendede oluyormu bu ağrı kasiklarim patlayacak gibi ağrıyor ama soylemesi ayıp az geliyor

Benim çok tuvaletim geliyo. Hele gece uyku uyumuyorum. Ins hepimizin güzel haberlerini duyariz

6. günü de geri de bıraktım kaldı 4 gün inşallah sonu güzel olur şimdiden heyecan korku sardı...

Bide kızlar söylemesi ayıp benim vajinamdada ağrı oluyor acayip şekilde kasık ağrısı dışında bide bu oluyor aranızda bunuda yaşayan varmı merak ettim
evet var ben :) kaçgündür öyle sancılar giriyor ki geçen gece uykumdan uyandırdı...

Test tarihin 18 i ise cumartesi biraz erken olmuyor mu. Sen bilirsin ama bence biraz daha sabret istersen. Çünkü burda çok kişi okudum. Erkenden test yapıp üzülen, daha sonra gününde yapınca olumlu çıkan. Dediğim gibi sen bilirsin yine de arkadaşım.
Nasip kismett..
sabret cnm sabret...
istemeye dilemeye ve dua etmeye dewam et... bende dün sevgililer günümü hiçbir zaman unutamayacağım kötü anılarla doldurdum. ama biliyorum ki vakti zamanı gelipte bebeğimi kucağıma alabilirsem bu acılar dinecek bir çoğu silinecek...
sakın isyan etme.. istemekten hiç bir zaman vazgeçme... ''hakkın alındıysa üzülme; Allah onun yerine hak ettiğini verir. İsyan edersen buna sadece şeytan sevinir; sen dua et ki Allah hediyeni versin.''
niyetin neyse eline geçicek odur cnm...
sanmaki sana bunları söylüyorum ben çok iyiyim!!! hayır dün akşamdan beri yattığım yerden kalkamıyorum kimsenin telefonunu cewaplayamıyorum... kimseye telefonda bu seferde olmadı hayırlısı, vakti zamanı değilmiş diyemiyorum... çünkü kimse bizi anlamaz anlayamaz... her telefonda yutkunamamak boğazının düğümlenmesi telefonda sesinin gitgide kısılması nasıl bir şey kimse bilemez...
ama ümidini kesme canm... inşallah olucak bizimde yüzümüz gülecek... bizde o cennet kokularını içimize çekebilicez inşallah....
herşey gönlünce olsun... ben bu durumdayken bir başkasını yüreklendirmekte ilginç bir durum ama buda iyiye gittiğimi gösteriyor....
''sakın ümidini kesenlerden olma''
Allah korusunn...bunca seyden sonra tek korkumda o...inan anlattiklarini aynen yasadim..bugun vucudum ceset gibi sanki kalkmak istesemde kalkamiyorumm..annem aramis o bisi anlatiyor telde hic duymuyorum gozumden yas suzulduu...bian soyleyeyim dedimm..ben cokk kotuyuumm..sonra ne derman olurki dedim sustum...ben 2. Tup bebegi yaptirdim kimseyede soylemedim o yuzden kimseyede acamiyorumm icimii..rabbim bizi gorsunn..bizede gondersin insallah muciz3lerimizi..

simdi yazincada geldiler..gecen seferde aynisi oldu..deger yukselince yine bi umit oldu..sonra yine husran..

maddi manevi yiprandikk... bende 14 subat hediyesi olur belki diye dusunmustum olmadi..

hele sabah gozlerimi actigimda icimde oyle bi huzun vardikii icimde..dun birini kaybetmis gibi...kocaman bi eksiklik vardi icimdee...ben 6 yillik evliyim..her ay bunu yasaya yasaya alisamadigim tek duygu...her test oncesii negatif olsada aglamicam dedim ama o anda olmuyorr...

Aynı gün transfer olmuşum cnm . Ins sıkı sıkı tutunur bebeklerimiz☺

Benden guzel haberler pek yokk..insallah senden guzel haberler gelirr..

Nasip kismett..

Allah korusunn...bunca seyden sonra tek korkumda o...inan anlattiklarini aynen yasadim..bugun vucudum ceset gibi sanki kalkmak istesemde kalkamiyorumm..annem aramis o bisi anlatiyor telde hic duymuyorum gozumden yas suzulduu...bian soyleyeyim dedimm..ben cokk kotuyuumm..sonra ne derman olurki dedim sustum...ben 2. Tup bebegi yaptirdim kimseyede soylemedim o yuzden kimseyede acamiyorumm icimii..rabbim bizi gorsunn..bizede gondersin insallah muciz3lerimizi..

simdi yazincada geldiler..gecen seferde aynisi oldu..deger yukselince yine bi umit oldu..sonra yine husran..

maddi manevi yiprandikk... bende 14 subat hediyesi olur belki diye dusunmustum olmadi..

hele sabah gozlerimi actigimda icimde oyle bi huzun vardikii icimde..dun birini kaybetmis gibi...kocaman bi eksiklik vardi icimdee...ben 6 yillik evliyim..her ay bunu yasaya yasaya alisamadigim tek duygu...her test oncesii negatif olsada aglamicam dedim ama o anda olmuyorr...

Oyle yazmışsın ki bende bende bende diyerek okudum. 5senelik evli 2. Tüp bebek bugüne kadar her ay negatif test çubukları........ Imtihanımız bu kardesim. Bugun transferin 8.günü 3.gün embriyosu Dayanamayıp test yaptık 6.30 cıktı. Neye yorsam ona gider, Allah sabır versin hepimize Gücünü kaybetme

Bugun 7. Gunumdu dayanamayip test yaptim ayni gecen seferki gibi ... beta 3.87 cikmiss...

Napcagimi bilmiyorum artik gecende ayniydi 15 olup sonra dusmustu...

Cook yoruldumm...
canım daha erken inşallah yükselir gününde bidaha yap seni çok iyi anlıyorum 4 denememin 3 tanesi tutup düştü aralıktaki değer 9.gün 165 çıkıp 11. gün 77 düştü elim ayağım buz gibi kesmişti çok zor günler geçirdim geçiriyorumda ama allahımızın bize imtihanı sabredicez inşallah birgün bizde anne olabiliriz ne yapalım isyan etmiycez etme sakın sabır cuma bende gittim dr rahim kalınlaşmamış mart adetinde başlıycam yine donmuşlara evet çok zor süreş ama yapıcak bir şey yok elimizden bir şey gelmiyor etrafımda insanlar hamile kaldıkça nasıl içim yanıyor anlatamam onların adına seviniyorum ama kendim için çok üzülüyorum bende anne olabilecekmiyim diye ama olucaz inşallah ben inanıyorum bol bol dua edicez rabbime rabbim mucizesinden bizede nasip etcek inşallah

evet var ben :) kaçgündür öyle sancılar giriyor ki geçen gece uykumdan uyandırdı...
Bende gece kalkiyorum canim agriyla tuvaletimi yaparkende ağrı oluyor yaa bilmiyorum ama bende bir anormallik var sanki... transfer den sonra ağrısız günüm geçmedi yürürken bile hissediyorum kasiklarimda su dolmuş ta basınç yapıyor oda ağrı yapiyor gibi :(( kisacasi her anim agrili geçiyor ve kimsede bu olmamış herkesin ya ilk 3 gün yada son 3 gün olmuş

Bende gece kalkiyorum canim agriyla tuvaletimi yaparkende ağrı oluyor yaa bilmiyorum ama bende bir anormallik var sanki... transfer den sonra ağrısız günüm geçmedi yürürken bile hissediyorum kasiklarimda su dolmuş ta basınç yapıyor oda ağrı yapiyor gibi :KK43:( kisacasi her anim agrili geçiyor ve kimsede bu olmamış herkesin ya ilk 3 gün yada son 3 gün olmuş
canım benimde transferin 2. günü başladı hafif hafif yataktan kalkarken bile biranda nefesimi kesiyordu.. halada öyle

inşallh cnm.. benimki güsel bir sonuç olmadı. kötü bir sevgililer günü geçirdim... inşallah senin güsel haberlerini alırıs...
bilgilendir benide :) herşey gönlünce olsun cnm...
inşallh cnm.. benimki güsel bir sonuç olmadı. kötü bir sevgililer günü geçirdim... inşallah senin güsel haberlerini alırıs...
bilgilendir benide :) herşey gönlünce olsun cnm...
iyi dileklerin icin tesekkurler. Anladigim kadariyla sonucu ogrendin, hayirlisi canim uzme canini, hep ileriye bakalim. Bu arada neden cok kotu anilarla doldu dedin dun icin, baska sikintilarin da mi var yoksa?

Oyle yazmışsın ki bende bende bende diyerek okudum. 5senelik evli 2. Tüp bebek bugüne kadar her ay negatif test çubukları........ Imtihanımız bu kardesim. Bugun transferin 8.günü 3.gün embriyosu Dayanamayıp test yaptık 6.30 cıktı. Neye yorsam ona gider, Allah sabır versin hepimize Gücünü kaybetme
Yaaa ciddimisinnnn....rabbim hayirlisini versinn..hersey onun elindee isterse yoktan var ederr..

ben 2009 da uye oldum bu siteye pko yu arastirmak icin dile kolay...hamile kalanlari okuyarak umutlaniyordumm..ama artik zora kaldimm..ve dua ediyorum..rabbim sabir ver..serinlik ver yureklerimize...

canım daha erken inşallah yükselir gününde bidaha yap seni çok iyi anlıyorum 4 denememin 3 tanesi tutup düştü aralıktaki değer 9.gün 165 çıkıp 11. gün 77 düştü elim ayağım buz gibi kesmişti çok zor günler geçirdim geçiriyorumda ama allahımızın bize imtihanı sabredicez inşallah birgün bizde anne olabiliriz ne yapalım isyan etmiycez etme sakın sabır cuma bende gittim dr rahim kalınlaşmamış mart adetinde başlıycam yine donmuşlara evet çok zor süreş ama yapıcak bir şey yok elimizden bir şey gelmiyor etrafımda insanlar hamile kaldıkça nasıl içim yanıyor anlatamam onların adına seviniyorum ama kendim için çok üzülüyorum bende anne olabilecekmiyim diye ama olucaz inşallah ben inanıyorum bol bol dua edicez rabbime rabbim mucizesinden bizede nasip etcek inşallah

Insallahh esmaaa...insallahhh...gecen ki tahlillerini biliyordumm..

Inan okumaktann arastirmaktan kafayii yedimm...neden kimyasal gebelik olurr onuda bulamadimm..

Yani herkezmi yasiyor bunuu...tup bebek ya tutar biliyordum ya tutmaz biliyordum..

Yani nedir olay ya kimyasal gebeliktir yada pozitiflikmidir..yani bize tutunuyor ama gelismemi olmuyorr...

Gecenki olaydan sonra genetik test yaptirdik az bisi kan pohtilasmasi cikti okadar..

Simdide histeroskopi isticem drumdann..ama sunu bilmiyorumm histeroskopi olan ay transfer yapabiliyorlarmiii...

Elimden geleni yapayim sonrasi allaha kalmis..elimizden gelen bisi yokk..rabbim ol derse olacakk..

Dis etkenleri dersen hic sormaa....hamile kalanlara alistim...ama ben kimseye pko oldugumu soylemedim tup bebegide bi esim biliyor bi ben..ama oo insanlarin sorularindan biktimmmm...yoruldummm...

Bende gece kalkiyorum canim agriyla tuvaletimi yaparkende ağrı oluyor yaa bilmiyorum ama bende bir anormallik var sanki... transfer den sonra ağrısız günüm geçmedi yürürken bile hissediyorum kasiklarimda su dolmuş ta basınç yapıyor oda ağrı yapiyor gibi :KK43:( kisacasi her anim agrili geçiyor ve kimsede bu olmamış herkesin ya ilk 3 gün yada son 3 gün olmuş
Kizlarrr anlattiklarinizi okudumdaa...ohss olmus olabilirsinizz..bu agrilarinizi dr unuza iletinn...agrilar gece yatarken cogaliyorsa..ve wc de cogaliyorsa..ohss olma olasiligi yuksek aynilarini yasadim...yumurtaliklar su topluyor..ve karin boslugundada su oluyorr..ben 5 kg sistim ohss de...booollll suuu....bol protein tuketinn... dr unuza iletin bu durumu..ben ilk serum yedim sonra bool su ve proteinle atlattim sukurr..

Nasip kismett..

Yaşadığın duyguyu çok iyi anlıyorum cnm. Bende defalarca yaşadım çünkü. Rabbim hepimiz için hayırlı olanı versin inş.

iyi dileklerin icin tesekkurler. Anladigim kadariyla sonucu ogrendin, hayirlisi canim uzme canini, hep ileriye bakalim. Bu arada neden cok kotu anilarla doldu dedin dun icin, baska sikintilarin da mi var yoksa?

14 şubat sevgililer günü müzü kutlayamadık bu sebeplerden bide üstüne bütün gece hıçkıra hıçkıra ağladım... ilki gibi kanamayı görünce bittim zaten.. geceyide zehir ettim kendime... ondan dolayı dedim cnm...

Canım moralini bozma, hep ileriye bakacagız. geriye donup uzulmek sagligina zarardan baska birsey saglamaz sana. iyi bakalım kendimize hayırlısıyla en iyisinden sagliksizindan embryolarımız tutunsun insallah. ben de 10. gun pembe akıntı bu sabah ise baya kırmızı lekelenme gordum adet gibi..bi var bi yok ama . jele devam ettim. zaten yarın kan testim var. olmassa bi haftasonu tatiline gidecegiz.

14 şubat sevgililer günü müzü kutlayamadık bu sebeplerden bide üstüne bütün gece hıçkıra hıçkıra ağladım... ilki gibi kanamayı görünce bittim zaten.. geceyide zehir ettim kendime... ondan dolayı dedim cnm...
Canım moralini bozma, hep ileriye bakacagız. geriye donup uzulmek sagligina zarardan baska birsey saglamaz sana. iyi bakalım kendimize hayırlısıyla en iyisinden SAGLİKLİSİNDAN embryolarımız tutunsun insallah. ben de 10. gun pembe akıntı bu sabah ise baya kırmızı lekelenme gordum adet gibi..bi var bi yok ama . jele devam ettim. zaten yarın kan testim var. olmassa bi haftasonu tatiline gidecegiz.

Canım moralini bozma, hep ileriye bakacagız. geriye donup uzulmek sagligina zarardan baska birsey saglamaz sana. iyi bakalım kendimize hayırlısıyla en iyisinden SAGLİKLİSİNDAN embryolarımız tutunsun insallah. ben de 10. gun pembe akıntı bu sabah ise baya kırmızı lekelenme gordum adet gibi..bi var bi yok ama . jele devam ettim. zaten yarın kan testim var. olmassa bi haftasonu tatiline gidecegiz.
benimde yarın test günüm.. transferden sonra 9.günüm bugün. dün test yaptırdım 6.30 çıktı.. yarını bekliyoruz bakalım

Back
X