Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşalar
transferi olup çalışan arkadaşlar kaçıncı gün işe başladınız acaba???
ilk denemede 7 gün evdeydim.2.denemde 9 gün evdeydim.hep yıllık izin kullandım.
bı dahaki ay 3.denemeye başlayabiliriz.bu kez transferden sonra 2-3 gün rapor alayım diyorum.
hem evde zaman çok zor geçiyor.hem işten yıllık izin alması zor oluyor.
işe gelince de bişey olacak diye korkuyorum.
arada kaldım ne yapsam diye...[/QUOTE
Benim transferim çarşamba idi..Ardından 2 gün de rapor aldım hafta sonu ile birleşince iyi oldu..Ama o sürede bile evde yatmadım. Transferden çıkıp geldim evde yemeğimi ısıttım yedik topladım..Yattım..Ertesi gün çamaşırımı da astım. Tozumu da aldım..Öyle uzun uzun yatmadım yani..Hatta taksiye bindim gezmeye bile gittim. Sadece ağır kaldırmadım, hareketlerime dikkat ettim. Bi ara koltuğun tepesine çıkıp duvardaki sineği öldürmeye çalıştığımı fark ettim. Aman Allahım ne işim var benim burda delirdim galiba diye usulca aşağı indim :))) Sonraki hafta işe de başladım..Güzelce gitiim geldim işime .Sonucum pozitif.
Siz duanızı edin , Allahım OL dediyse bebeğiniz size gelecektir..
Kizlar bn 7+1 im neden takvimimde 8 haftalik diyor. Fikri olan?????
Kizlar bn 7+1 im neden takvimimde 8 haftalik diyor. Fikri olan?????
8.haftadan 1 gün almışsın canim zaten 8.haftanin içindesin diyor takvim 7 hafta bitmiş tam olarakKizlar bn 7+1 im neden takvimimde 8 haftalik diyor. Fikri olan?????
Himm tesekkur ederim. Ben 6 bitti 7 ye grdim gibi hesapliyordum.8.haftadan 1 gün almışsın canim zaten 8.haftanin içindesin diyor takvim 7 hafta bitmiş tam olarak
Benimde yarın test günüm ama ara ara az miktar koyu akıntım oldu sanırım olmadı dur dedim idrar testi yapayım dedim yaptım ikinci çizgi baya belli hayırlsı...kızlar 8. gün bhcg 43,4 :) hamdolsun... inşallah katlanır devamı gelir kese kalp cinsiyet devam ederiz hep beraber. :)
benim de böyleydi dün ve bu sabahBenimde yarın test günüm ama ara ara az miktar koyu akıntım oldu sanırım olmadı dur dedim idrar testi yapayım dedim yaptım ikinci çizgi baya belli hayırlsı...
Evet gerçekten öyle oldubak dediğim çıktı gözün aydın :) :)çok sevindim canım tebrik ediyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah
kızlar 8. gün bhcg 43,4 :) hamdolsun... inşallah katlanır devamı gelir kese kalp cinsiyet devam ederiz hep beraber. :)
aminnnn kuzu aminnnCanım bugün giremedim iş yoğunluğundan şimdi gördümm..Çooookkk tebrik ediyoruummSen de benim gibi çok stres yaptın ama pozitifi gördün sonunda
8. gün için çok iyi bir değer maşallah..kat kat artsın inşallah
3. Tedavinde rabbim yüzünü güldürur canım. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahmerhaba arkadaşalar
transferi olup çalışan arkadaşlar kaçıncı gün işe başladınız acaba???
ilk denemede 7 gün evdeydim.2.denemde 9 gün evdeydim.hep yıllık izin kullandım.
bı dahaki ay 3.denemeye başlayabiliriz.bu kez transferden sonra 2-3 gün rapor alayım diyorum.
hem evde zaman çok zor geçiyor.hem işten yıllık izin alması zor oluyor.
işe gelince de bişey olacak diye korkuyorum.
arada kaldım ne yapsam diye...![]()
Amin canim insallah...cok tesekkur ederim valla.insallah yine hamile kalirim ve bu kez yavrum beni hic birakmaz.3. Tedavinde rabbim yüzünü güldürur canım. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Ediyorum canım her gece yatarken dilimde ve gönlümde dua ile sizleri anıyorum. Rabbim sana cemrem29 a ve tum evlat isteyenlere nasip etsin.Amin canim insallah...cok tesekkur ederim valla.insallah yine hamile kalirim ve bu kez yavrum beni hic birakmaz.
Yavrucugunla bana dua et olurmu.
Az kaldi tedavime...
Tebrik ederim canim insallah katlanir degerin saglikla kucaklarsin bebisinikızlar 8. gün bhcg 43,4 :) hamdolsun... inşallah katlanır devamı gelir kese kalp cinsiyet devam ederiz hep beraber. :)