Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kızlar transfer in 3. günü ama sabah kasiklarim da şiddetli bir agriyla uyandım. Bu kadar erken baslayan varmi?

merhaba arkadaşalar:KK36::KK68:
transferi olup çalışan arkadaşlar kaçıncı gün işe başladınız acaba???

ilk denemede 7 gün evdeydim.2.denemde 9 gün evdeydim.hep yıllık izin kullandım.
bı dahaki ay 3.denemeye başlayabiliriz.bu kez transferden sonra 2-3 gün rapor alayım diyorum.
hem evde zaman çok zor geçiyor.hem işten yıllık izin alması zor oluyor.
işe gelince de bişey olacak diye korkuyorum.
arada kaldım ne yapsam diye...:KK64::KK64::KK64::KK64:[/QUOTE

Benim transferim çarşamba idi..Ardından 2 gün de rapor aldım hafta sonu ile birleşince iyi oldu..Ama o sürede bile evde yatmadım. Transferden çıkıp geldim evde yemeğimi ısıttım yedik topladım..Yattım..Ertesi gün çamaşırımı da astım. Tozumu da aldım..Öyle uzun uzun yatmadım yani..Hatta taksiye bindim gezmeye bile gittim. Sadece ağır kaldırmadım, hareketlerime dikkat ettim. Bi ara koltuğun tepesine çıkıp duvardaki sineği öldürmeye çalıştığımı fark ettim. Aman Allahım ne işim var benim burda delirdim galiba diye usulca aşağı indim :))) Sonraki hafta işe de başladım..Güzelce gitiim geldim işime .Sonucum pozitif.
Siz duanızı edin , Allahım OL dediyse bebeğiniz size gelecektir..

Merhaba kızlar benimde bugün transferimin 7.günü 3 gündür bu topiği okuyorum daha yarısı oldu bu 4. denememiz ve ilk dondurulmuş tedavim 3. gün 2 tane embriyo transferi yapıldı hiç pozitifimiz yok
buradaki arkadaşların çoğu olumlu sonuç almışlar okuduğum kadarıyla Rabbim inşallah tüm gönülden isteyenlerin kucağını boş bırakmaz

Son düzenleme:
Selam kizlar oncelikle pozitif sonuc alan arkadaslar hayirli olsun bekleme surecinde olanlarinda bebisleri simsiki tutunsunlar bana gelince 15.gun degerim 1892 cikti 11martta ultrason icun cagirdi doktorum muhtemelen ikiz gebelik diyo hakkimizda hayirlisi bakalim bide gorseydik bebisleri

kızlar 8. gün bhcg 43,4 :) hamdolsun... inşallah katlanır devamı gelir kese kalp cinsiyet devam ederiz hep beraber. :)
Benimde yarın test günüm ama ara ara az miktar koyu akıntım oldu sanırım olmadı dur dedim idrar testi yapayım dedim yaptım ikinci çizgi baya belli hayırlsı...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 190
İnşallah ilk mi senin
Benim kzım var çok şükür kardeş için onun için yaşımda 35 o nedenle biraz acele ettik yumurta rezervide azalıyor
Hayırlısı hepimiz için çok var çok o yüzden insanları derterini gördükçe şükür etmek lazım diyorum sma denedim ALLAHIM yardımcımız olsun..

kızlar 8. gün bhcg 43,4 :) hamdolsun... inşallah katlanır devamı gelir kese kalp cinsiyet devam ederiz hep beraber. :)

Canım bugün giremedim iş yoğunluğundan şimdi gördümm..Çooookkk tebrik ediyoruumm :nazar::anneadayı::KK68: Sen de benim gibi çok stres yaptın ama pozitifi gördün sonunda ;) 8. gün için çok iyi bir değer maşallah..kat kat artsın inşallah

merhaba arkadaşalar:KK36::KK68:
transferi olup çalışan arkadaşlar kaçıncı gün işe başladınız acaba???

ilk denemede 7 gün evdeydim.2.denemde 9 gün evdeydim.hep yıllık izin kullandım.
bı dahaki ay 3.denemeye başlayabiliriz.bu kez transferden sonra 2-3 gün rapor alayım diyorum.
hem evde zaman çok zor geçiyor.hem işten yıllık izin alması zor oluyor.
işe gelince de bişey olacak diye korkuyorum.
arada kaldım ne yapsam diye...:KK64::KK64::KK64::KK64:
3. Tedavinde rabbim yüzünü güldürur canım. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Amin canim insallah...cok tesekkur ederim valla.insallah yine hamile kalirim ve bu kez yavrum beni hic birakmaz.
Yavrucugunla bana dua et olurmu.
Az kaldi tedavime...
Ediyorum canım her gece yatarken dilimde ve gönlümde dua ile sizleri anıyorum. Rabbim sana cemrem29 a ve tum evlat isteyenlere nasip etsin. :KK15:

Back
X